• Announcements

  • Adrian N

   Mentenanta   07/19/2018

   In perioada 20-05 ora 20:00 - 22-05 ora 20:00 site-ul va fi oprit pentru mentenanta. Probleme ce se vor a fi rezolvate: Problema legata de conturi(inregistrare, autentificare, schimbare parola) Problema cu spam-ul. https://www.facebook.com/groups/volvoclubrom/  

Roberto

Membru
 • Content count

  2,243
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

408 Excellent

About Roberto

 • Rank
  Membru de Onoare
 • Birthday 08/07/1989

Contact Methods

 • Website URL http://echelon-it.ro
 • Skype roberto.cristian7

Profile Information

 • Sex Barbat
 • Locatie Arad
 • Auto Volvo
 • Fabricatie 2006
 • Auto2 Volvo
 • Fabricatie2 2006
 1. Buna ziua ma intereseaza si pe mine regulatorul de presiune de pe pompa de injectie la un volvo v50 1.6 d2 din 2011 cod motor d4162t. Mutumesc

 2. salut! mai poti comanda piese pentru volvo? eu am un S60 din 2001 2.0 benzina de 180 de cai si m ar interesa clapeta de acceleratie. se vorbea aici pe forum ca cei de la reprezentanta au niste adaosuri exorbitante

   

  multumesc!

 3. Salutare, am o rugaminte, ai putea sa-mi spui in cazul unui xc90 d5 200 cp 2011, daca schimb uleiul e nevoie de restare in bord, asa cum ai descris tu (butonase, contact, etc) sau e nevoie (dupa cum am auzit zvonuri) de tester pentru a programa calculatorul de bord? E mai sensibila masina, sau se pot face multe lucruri acasa, (gen schimbat bateria, filtru motorina) fara a merge pentru resetari in Service hotesc Volvo Timisoara? Mersi mult!

 4. Vida test in Pitesti

  Am uitat sa te intreb la telefon cand m-ai sunat ! Din telecomanda poti porni luminile de curtoazie - butonul galben ? Poti deschide doar portbagajul sau sa pornesti sirena\claxonul ? Sau e moarta total si pe butoanele auxiliare?
 5. VIDA-DICE...?

  Da-mi LOG-ul de instalare de la SQL Express 2005 sa vedem ce il doare ! Dezactiveaza AVG cand instalezi.
 6. VIDA-DICE...?

  Da, imi amintesc de problemele cu SQL Service 2005, dar nu imi amintesc momentan care solutii le-am folosit. Asigura-te ca ai si ultima varianta de Windows Installer http://www.microsoft...ls.aspx?id=8483 si ca e serviciul pornit la startup, Start > Run > scrii services.msc si in lista vezi sa fie Windows Installer - Running sau Started. Foloseste utilitarul windows_installer_cleanup_utility http://www.majorgeek...up_utility.html ca sa stergi MSXML si apoi copiaza setup-ul de SQL Server 2005 in /C:, nu il rula din ISO sau daca il descarci de pe site-ul MS nu il lasa in Documents and Settings/Downloads ca da uneori Fail deoarece calea contine spatii in nume (deh, Micro$hit software). Incearca apoi sa repornesti setup-ul SQL Server 2005 si vezi daca se instaleaza corect.
 7. VIDA-DICE...?

  Ai instalat MSXML 6 ? Sent from my BlackBerry Runtime for Android Apps using Tapatalk 2
 8. VIDA-DICE...?

  Ah, un sfat tuturor - Sa nu instalati sau sa aveti in background (langa ceas) Skype ! foloseste o librarie comuna cu VIDA se pare si daca ai Skype pornit (asta inseamna inclusiv ne-logat dar el sa fie in background langa ceas) nu mai porneste rahatul de SQL server, adica icoana de la VIDA ramane pe galben cu VIDA is starting... In special am observat asta pe Windows 7. Daca totusi aveti Skype si vreti sa il folositi, inainte sa porniti VIDA inchideti Skype cu click dreapta pe icoana de langa ceas si > Exit, apoi click dreapta pe icoana VIDA de langa ceas si > Restart.
 9. VIDA-DICE...?

  Nu are VIDA nimic, incearca urmatoarele: - Sterge VIDA cu utilitar gen Revo Uninstaller ca sa cureti si registrii de orice urma. - Sterge tot cu Revo orice urma de MSXML, .NET, SQL si inclusiv Adobe Reader - Obligatoriu restart - Instaleaza .NET Framework stand-alone VERSIUNEA 2, doar 2, o gasesti pe site la microsoft. - Instaleaza MSXML v6 de aici http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=3988 - Instaleaza din ISO-ul VIDA din folderul 3rd party apps SQL varianta lui din folder, sa nu ai alt update sau varianta de SQL in windows, aici am observat cele mai multe probeleme, la SQL si update-urile care vin cu alte aplicatii sau windows update. Incearca si revino cu detalii !
 10. Folosirea unui ulei cu vascozitate mai mare

  Luati si lecturati ! Toate capitolele ! http://www.bobistheoilguy.com/motor-oil-101/
 11. Rulment intermediar planetara dreapta!

  Majoritatea automobilelor cu motor transversal si planetare de lungime diferita au rulmentul pe planetara dreapta, nu e nimic izolat la Volvo\Ford\Peugeot ! Irelevant unde se fabrica un anume produs, totul depinde de gradul de calitate impus\cerut de producator de la fabrica respectiva, cand o sa renuntam la ideea\mit-ul asta tampit, nu stiu. Mai exista prin fabrici proceduri de verificare a calitatii, un ISO pe aici pe acolo, o livrare catre OE a aceluiasi produs cu cele mai mici defecte dintr-un batch si catre AFT a batch-ului cu mai multe defecte, etc. Daca e sa fie contrafactut, e.
 12. Vibratii motor la cald

  Nu e lege sa vezi lichidul curs din tamponul dreapta, eu nu l-am avut curs si pana nu l-am dat jos cu mana nu am observat ca era fisurat in 2. Recomanda desfacerea lui (e simplu) si investigarea vizuala cu el dat jos. Aceeasi problema (in mare) am avut-o si eu la T5 acum cativa ani, tot 2005 masina.
 13. Philae touches down on the surface of a comet

  Space....the final frontier
 14. . MERGI LA UN ALT SERVICE ! Bafta celor care iti vor verifica pompa din rezervor!