CiprianM

Membru
  • Content count

    39
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

12 Good

About CiprianM

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Bucuresti
  • Auto Volvo S60 D3 Kinetic
  • Fabricatie 2011
  • Fabricatie 2 0

Recent Profile Visitors

804 profile views
  1. Oglinda nu se mai rabateaza

    Nu am reparat-o, se repara prin inlocuire daca e mecanismul bulit.   La mine cateodata merge rabatarea, alteori rog frumos pasagerul sa o rabateze. Daca n-am pasager, dau geamul jos, fac putin stretching peste scaune. :)) 
  2. Oglinda nu se mai rabateaza

    Daca nu ai reusit sa o calibrezi dupa mai multe rabatari, cel mai probabil este defect mecanismul. Cauta pe forum, mai sunt deschise topicuri pe acest subiect. Si la mine face la fel dupa ce mi-a dat-o peste cap cineva in parcare. 
  3. Am luat amenda … ce ma fac?

    https://www.ghiseul.ro/ghiseul/public/amenzi  - platesti cu cardul, online. 
  4. Resetare interval service

    Salutare, M-am chinuit si eu de cateva ori acum ceva timp dar pana la urma am reusit sa o resetez.   Ideea este ca Trip Odometerul sa nu indice 0 km (eu eram pe T1, unii zic ca trebuie sa fii pe T2 - nu stiu sincer daca influenteaza cu ceva chestia asta). Daca nu va iese din prima, incercati dupa urmatorul traseu sa resetati.     
  5. Sfaturi achiziție 60

    Salutare, O sa incerc sa raspund pe rand la intrebarile tale, sper ca te ajuta. Mentionez de la inceput ca nu sunt priceput tehnic dar folosesc cu placere si bucurie un S60 D3 de mai bine de un an. * Da, aceea este o joja de ulei dar nu are sens sa te complici, verifici nivelul din meniu.  * Toate curg pe acolo, pe la admisie. Este si un topic deschis despre asta pe forum. Strangi cu un colier si cureti din cand in cand cu spray, eu asta fac. Ideea e sa nu ajunga ulei la alternator. *Eu unul nu am nicio problema cu consumul de ulei desi tin "din reflex"  un litru in portbagaj, nu am avut nevoie. Din ce spui tu, daca e adevarat, ar trebui verificata putin situatia.  *Daca o cumperi si vrei sa fii linistit, inlocuieste auxiliara si rola la inceput si apoi la fiecare revizie schimbi doar cureaua. Riscul e prea mare sa se rupa si decat sa ai surprize, mai bine stii o treaba.   *Frana electronica este foarte ok ptr plecatul din rampa, nu o sa ai probleme. Eu te incurajez cu alegerea facuta dar recomandarea e sa o testezi inainte la un service specializat daca nu la reprezentanta.   Bafta!        
  6. Proaspat posesor de V60

    @Sandi daca voiai sa-ti cumperi masina pe care sa o valideze prietenii, iti luai BMW(a se citi "bemveu") sau o "nemteasca" si scapai de-o grija.  Eu cred insa ca omul trebuie sa gandeasca cu mintea lui si implicit sa isi cumpere ce ii place lui. Este normal sa te interesezi inainte despre indicatori cum ar fi total cost of ownership, sa ceri sfaturi de la persoane cu cunostinte tehnice despre nivelul de motorizare cel mai bun ptr nevoie tale, sa te informezi de la pasionati si detinatori despre nivelul de echipare in functie de ce preferinte ai. Asta e mai important decat sa intrebi vecinu' de la 6 sau tovarasul de-o bere ce crede despre o marca de masini pe care probabil n-a condus-o niciodata. Profilul cumparatorului de Volvo este putin mai special, imi place mie sa cred. O sa fiu subiectiv si o sa generalizez putin fortat dar eu unul nu am auzit manele bubuind la semafoare in masini Volvo si nici conducatori de Volvo conducand ca bizonii prin oras. 
  7. Navigatie noua

    Salut, Cred ca te referi la Sensus Connected Touch. Din cate cunosc, costa o galagie de bani insa oferta exacta o poti cere de la Primus. Orientativ, poate primesti info de la alti colegi care au pus SCT in trecut.  http://support.volvocars.com/uk/Pages/article.aspx?article=ff84512dd96561f4c0a801513eb28a4e Ca sa faci upgrade ai nevoie de un sistem audio High Performance, sper sa nu gresesc. (" "Sensus Connected Touch Sensus Connected Touch is an aftermarket product which can be selected for cars equipped with High Performance and a 5" screen. It is possible in these cars to upgrade the in-car screen to 7" with the Sensus Connected Touch accessory."   Bafta!
  8. Mandru propietar de S60

    Incearca cu alt stick sau incearca sa pui alte mp3 sa identifici cauza. Mie imi facea figuri(se bloca) doar la unele mp3-uri si asta fie ptr ca denumirea fisierelor era prea lunga sau cu caractere ciudate, fie din cauza bit rate-ului .    
  9. Mandru propietar de S60

    Apesi pe Read, maneta stanga.
  10. Mandru propietar de S60

    Incepand in ordine inversa, mesajul afisat inseamna: "parking brake is not turned on". Cand primesti acest mesaj ? Stick-ul vezi sa fie formatat fat32 si melodiile mp3 convertite la 128 kbps. Exista convertoare online pe care le poti folosi. Eu am renuntat la memory stick-uri si pun muzica direct de pe telefon si merge fara probleme.
  11. Jante si anvelope pt. iarna

    Apropos de jante si anvelope: am trecut de pe 215/55/R16 cu jante Odin pe 235/45/R17 cu jante Njord. Am luat jantele cu tot cu anvelope(uzura aprox 60%) si in decelerare sau la viteze mici, se aude un zgomot enervant rau. In jur de 50-60km/h parca se aude mai tare, ca o rezonanta si ma scoate din sarite. La viteze mari nu se mai aud(posibil sa fie acoperit zgomotul anvelopelor de sunetul motorului). Anvelopele de pe fata sunt Fulda SportControl si banuiala mea este ca au banda de rulare uzata neuniform.    Ma gandesc sa pun 215/50/17 dar Njord au 8j si mi-e ca o sa fie prea streched si nu vreau. Ma ajutati cu niste pareri?   Multumesc anticipat! O zi faina!
  12. Ornamente suport pahare

    Bravo,altfel arata acum! Sa iti legi centura cu grija sa nu dai in ele, sunt destul de firave. Eu le-am indoit putin si o sa mai comand inca un set in viitorul apropiat.    
  13. Volvo c70

    Superba masina! Sa o folosesti cu placere si sa te poarte in siguranta!
  14. Ornamente suport pahare

    @bobeaurelian - poti comanda singur de pe aliexpress, cum se specifica si mai sus. Iti livreaza postasul acasa sau te cheama la oficiul postal cel mai apropiat de adresa de livrare specificata de tine. Dureaza aproximativ 3-4 saptamani pana le primesti.  Nu se platesc taxe vamale pentru colete a caror valoare nu depaseste 150 de euro. Se plateste in schimb TVA de RO ptr orice colet depaseste 10 euro - discutabil daca se aplica TVA sau NU, functie de dispozitia agentului vamal, intr-adevar :). Una peste alta, e un chilipir ...    
  15. Acelasi defect si la mine la oglinda dreapta, dupa ce am gasit-o data peste cap in parcare. Dupa cateva cicluri de rabatare, pare ca se calibreaza (cu un oarecare delay fata de oglinda stanga care functioneaza normal) dar apoi iar nu se mai rabateaza si o iau de la capat. Daca nu reusiti sa le calibrati dupa mai multe cicluri de inchis/deschis, cel mai probabil mecanismul este defect si se remediaza doar prin inlocuire cum spuneau si colegii de mai sus.