Alexii

Membru
 • Content count

  95
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Alexii

 • Rank
  Junior

Profile Information

 • Sex Barbat
 • Locatie Iasi
 • Auto Volvo xc90
 • Fabricatie 2005
 • Fabricatie2

Recent Profile Visitors

453 profile views
 1. Senzor impact frontal

  Salut...multumesc pentru informații,cred ca am rezolvat problema.Am curatat senzoul de sub far din ambele parti stanga dreapta apoi am pus testerul si am sters eroarea si din cate se vede momentan nu ă reapărut ....O zi buna sa aveti.
 2. Senzor impact frontal

  Îmi cer scuze nu am lăsat detaliile masinii......volvo xc90 D5 2005 163hp  
 3. Senzor impact frontal

  Buna Seara....dupa o luna jumătate de nefolosire a masinii,când am porniți si am mers cam 2km mi-a apărut mesaj cu problema la airbag.Am pus repede testerul si mi-a dat eroare la senzorul de impact dreapta frontal.Rog pe cei care au mai intalnit această problemă sa imi spuna si mie unde as putea gasi acest senzor si daca ar fi usor de schimbat si in siguranta de mine personal.
 4. Pompă servodirectie xc90

  Am schimbat lichidul de servodirectie,am pus pe original acum 8k km în urma.Problema cu sunetul și tot ce se în tâmplă acum e dinainte de a schimba uleiul și nu s-a schimbat cu nimca.Tocmai din această cauză am pus accent pe pompă și de acolo vine și sunetul ca un scurtcircuit.As vrea sa stiu daca e ok pompa de 110 bari sau trebuie să pun de 120 bari,dacă imi va creea probleme la caseta sau sistemul de direcție în sine.Multumesc mult o zi bună.
 5. Pompă servodirectie xc90

  Dar zgomotul gen scurtcircuit vine de la pompă și cand virez se aude  se aude fasaind tot din pompă.. .  
 6. Salut, am un zgomot la pompa de servodirectie după ce pornesc motorul timp de vreo 10 secunde  la xc90 2005 163cp,(zgomot gen scurtcircuit),si la viraje spre stanga se vireaza mai usor decat spre dreapta.Am găsit o pompă din dezmembrare  cu garantie 2 luni ,dar as vrea sa stiu daca au caracteristicile diferite ar fi o problemă la funcționare. Voi atașa pozele și rog pe cei care au experienta si cunostinte sa ma ajute cu un sfat.....prima este cea de pe masina iar a doua ce din dezmembrare. 
 7. Compatibilităţi între modele

  E tot aceeași poza la pompă din dezmembrate dar se vede mult mai bine detaliile de pe eticheta. Volvo xc90 2004 D5 163cp  
 8. Compatibilităţi între modele

  Salut,am tot cautat discuții despre pompă servo la xc90 dar nu am gasit decat acest topic deschis cu kit de reparație. Am u zgomot la pompă de servodirectie după ce pornesc motorul(ceva gen ca la un scutcircuit) și în mers imi trage în partea dreaptă.Unghiurile sunt facute și cauciucurile noi.Am observat ca atunci cand spre dreapta se virează mult mai usor ca atunci cand virez stânga. Am găsit o pompă de la dezmembrat dar acum as vrea sa stiu daca s-ar potrivi. Cea din dezmembrare
 9. Sunet neobișnuit în mers

  Bună ziua la toată lumea.Îmi cer scuze ca nu am mai venit cu ceva informații  în legătură cu "sunetul neobișnuit în mers"...după cum știți am schimbat o alta cutie de transfer în luna iulie având același sunet în mers fără nimic în plus sau minus.Din iulie pana în prezent  am făcut în jur de 7000 km și nu s-a schimbat absolut cu nimic sunetul.Mașina a stat cam 2 săptămâni nefolosita și când am  pornit-o după un timp mai rece în jur de -2(noaptea)7 10 grade (ziua) pana în primii 15 km nu s-a auzit dar după aia si-a revenit sunetul și se menține în aceleași valori de viteza. O zi buna va doresc și o săptămână ușoară . ..
 10. Sunet neobișnuit în mers

  Am reușit sa desfac și sa găsesc rulmenții ptr transfer box ,dar am o alta problema.....la piesa care am atașato am joc la cămașă rulmentului...(piulita reglaj grup)...
 11. Sunet neobișnuit în mers

  Îmi dați și mie un nr de telefon și o adresa de la băieții  din Chișinău....
 12. Este ceva înfundat....și am pus problema  pe supapa de  expensiune dar nu știu unde e  și în legătură cun filtrul uscător....unde e acel filtru?
 13.   Salut Paunionutz....scuze am verificat  acum și am văzut ca pornește și ventilatorul......
 14. Nu,nu pornește odată cu compresorul de ac...
 15. Este de 163....Cuplarea și decuplare a se face la 3 4 secunde și câteodată nu vine rece doar...am fost și am reîncărcat  cu freon și ulei 1000gr dar când a trebuit sa scoată instalația de reîncărcare a trebuit sa scoată 200gr pentru a depresiva mufele...la care mecanicul mi-a  spus ca e vorba de supapa de expansiune blocata.. îmi poate spune cineva unde este acea supapa la xc90 d5 163 ....