Cosmin24

Membru
  • Content count

    11
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About Cosmin24

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Slanic M
  • Auto Volvo XC60
  • Fabricatie 2011
  • Fabricatie 2 0
  1. Planetare

    Și nu ști dacă nu cumva se potrivesc cele pentru 2.4l d3?
  2. Planetare

    Salut,îmi cer scuze ca am inițiat un  nou topic dar am cautat prin forum și nu am găsit nimic despre planetare.Intreb pe cei ce cunosc,dețin un xc60 2011 D3 2.0 163cp.Am probleme cu ambele planetare...tot ce găsesc sa cumpăr pentru modelul meu sunt doar planetara cuțitul,eu a-și schimba doar capul.Am văzut ca la același model pe motorizare de 2.4l se găsesc,puteți să-mi spuneți dacă se potrivesc.va mulțumesc!
  3. Intrebari XC60

    Salut,ma poate ajuta cineva cu cotele butucului la roata la volvo xc60 2011 2.0 D3 FWD?Imi trebuie pentru inele de ghidaj la jante.
  4. Xc60 cutie automata exploatare

    Asta e tot ce am putut scoate din anunt.Oricum mersi pentru timpul acordat.
  5. Xc60 cutie automata exploatare

    Asta este anuntul neamtului!
  6. Xc60 cutie automata exploatare

    M-am uitat mai cu atentie la anunt,scrie ca cutia este data jos de pe un model xc60 D3 2.0 automatic din 2013.Se potriveste cutia de pe 2013 pe model 2011?
  7. Ulei A5/B5

    Unde gasesc si eu ulei asa? Ms.
  8. Xc60 cutie automata exploatare

    Am gasit pe ebay in Germania o cutie automata care spun ei ca ar merge pe xc60.Mi-au trimis un numar si m-au intrebat daca acela este codul de cutie la mine.Stie cineva cum pot afla codul cutiei mele? Ei mi-au trimis codul cutiei ce o au ei.
  9. Xc60 cutie automata exploatare

    Multumesc pentru sfat!Unde imi recomandati sa ma adresez pentru un schimb de ulei si o recalibrare?
  10. Xc60 cutie automata exploatare

    Salut baieti!Am citit cam tot topicul si v-as ruga sa ma ajutati si pe mine cu cateva informatii.Sunt proaspat proprietar de volvo xc60 2011 2000cm cu transmisie automata.Am masina de aproape 2 sapt si din prima zi cand am cumparat-o s-a aprins un martor in bord.M-am dus la un service general la tester si mi-au spus ca era o eroare care s-a putut sterge si ca ar fi fost ceva de ambreaj.Eu simt cand e calda uneori ca smunceste cand o dau in D sau R....Dacs revin prin trepte isi revine si nu mai smunceste insa daca conduc mai sportiv imi tot apare un mesaj in bord in franceza cum ca ar fi ceva probleme cu transmisia.Daca o menajez acel mesaj nu imi apare...numai dupa turatii de peste 3000ture apare si la prima oprire a motorului dispare di reapare doar daca dau iar tare in ea.Un mecanic generalist si-a dat cu parerea cum ca nu asi avea ulei deajuns si ca ar trebui schimbat.Cum eu sunt din Bacau unde imi recomandati sa fac o diagnoza la cutie si care credeti ca ar fi problema din experienta voastra? Va multumesc! 
  11. Pareri

    Salut băieți, sunt un proaspăt proprietar de volvo xc60 2.0 automata.Tocmai am renunțat după 15 ani la modele nemțești. Din păcate la nici 500km după ce am cumparat-o am deja ceva probleme la cutie.Mi-a apărut un martor în bord ce îmi spune în franceza sa repar cutia.Dupa ce opresc și repornesc motorul dispare,dar în maxim 15min reapare.Vreau sa zic ca și cutia parcă merge mai haotic...se treaza tare motorul...se reduce brusc...Știți cumva din experiențele voastre,pare a fi grav? (Sa mă gândesc ca m-am luat teapa)