• Announcements

  • Adrian N

   Mentenanta   07/19/2018

   In perioada 20-05 ora 20:00 - 22-05 ora 20:00 site-ul va fi oprit pentru mentenanta. Probleme ce se vor a fi rezolvate: Problema legata de conturi(inregistrare, autentificare, schimbare parola) Problema cu spam-ul. https://www.facebook.com/groups/volvoclubrom/  

costin96

Membru
 • Content count

  78
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

93 Good

About costin96

 • Rank
  Junior
 • Birthday 02/13/1996

Profile Information

 • Sex Barbat
 • Locatie Bucuresti
 • Auto Volvo C30 D2
 • Fabricatie 2012
 • Fabricatie2

Recent Profile Visitors

1,418 profile views
 1. V40 2013 probleme usb/mp3

  Pe langa ce a scris @MMMihai mai sus, adaug ca muzica poate fi in orice bitrate (64, 128, 320) al format-ului MP3, cat timp este in codec-ul LAME (care este codec default pentru MP3). Totodata, masina mai accepta cu succes si formatul WAV (muzica necompresata, cu un bitrate de 800-1200 si in general ocupand undeva la 30-60MB o melodie). Insa, nu accepta formatul FLAC. Eu personal am avut probleme cu un stick SanDisk in al meu C30, din considerentul ca se incalzea excesiv si nu mai era detectat. Stick-ul in discutie era/e acesta: https://www.pcgarage.ro/memorii-externe/sandisk/ultra-fit-v2-32gb-usb-30/
 2. Cum arata ACUM masina ta?

  O mica ieseala,   Si rezultate detailing exterior cu aplicare de nanoceramica Nanolex.  
 3. Pierdut cheie

  Salut, uite aici, ce am scris pe alt thread. Alte info/discutii utile pe baza intrebarii tale:   Da, se poate cumpara o cheie (noua, dupa PN), iar apoi programa la Primus, insa nu stiu daca iesi mai rentabil asa. Asupra cheii second hand, nu cunosc daca se poate face. Nu trebuie sa schimbi butucul metalic. Cheia se face pe comanda dupa seria sasiului, si iti vine "la pachet" cu cheia clasica. (pentru cazul in care o faci la Primus Auto sau alta reprezentanta Volvo).
 4. Ce muzică?

           
 5. Fotografie - creatiile noastre

  De acum 2 luni. Samyang 8mm + Nikon D5100, expunere lunga pe trepied, montat pe bancheta din spate (legat cu centuri).
 6. Ce muzică?

               
 7. Copiere cheie

  Salut, am facut si eu o cheie pentru un C30 2012. La Primus Auto, pentru cheie noua + activare software (inclusiv 'stergerea' din memoria masinii a cheii pierdute), am avut urmatoarele preturi: - pentru persoana fizica: 1450RON (via factura proforma la Primus Auto) - aceleasi operatiuni, insa cerute/facute prin polita CASCO, au iesit la un cost total de 895RON. Nu imi este clara diferenta de pret prin cele 2 abordari, insa sper ca te-au ajutat cifrele.
 8. Ce muzică?

             
 9. Daca din alea 2 posturi ale mele ai inteles ca sunt hater gratuit, foarte probabil ca esti doar o alta persoana de pe marele www care nu accepta critica constructiva, mai ales asupra a unui lucru facut de mana lui. Nu-mi place cum arata, ai un telefon lipit acolo si o gaura in partea de sus, intre acesta si rama navigatiei. Nu mi se pare estetic si frumos, si probabil ca poate fi imbunatatit. Nu consideri la fel? Just askin'.
 10. Macar n-are un telefon lipit la propiu in locul ecranului, care sa se vada; si o gaura cu niste fire in partea dreapta care ies in exterior din marginea fostului ecran. Daca nu se observau aceste aspecte era mai ok.  Parerea mea, daca voiai un proiect frumos, achizitionai un ecran 720p~1080p de dimensiunea respectiva, un raspeberry pi sau ardruino si-ti faceai de cap. Instalai android 6.0/7.0 pe ardruino/raspberry, pe care il programai sa porneasca singur cand simte curent (idem cu ce ai facut cu telefonul).  Dar fiecare cu inventiile lui. Bafta.
 11. Nu vreau sa fiu hater, stiu ca ai investit ceva timp pentru 'proiect', dar arata extrem de urat. Nu stiu cu ce te ajuta "multimedia" de pe ex-telefon. Eu il vad folosibil doar pentru navigatie up to date sau doar in cazul in care ai bluetooth la masina si iti place sa vezi metadatele pe ecranul acela (poza album, nume piesa, artist, album). Alt "multimedia" nu vad (si oricum e prea mic ecranul avand in vedere faptul unde e plasata navigatia si unde stai tu). Macar pune un custom rom pe note3-ul ala daca tot l-ai rootat, sau un launcher ca sa iti faci viata ceva mai usoara (shortcut la alea 3 aplicati pe care o sa le folosesti pe el). 
 12. Schimbare sistem audio

  Ar fi util, in primul rand, sa ne spui ce sistem ai pe masina acum (performance, high performance, etc). Eu de exemplu am un High Performance, iar personal ma satisface... Recunosc, doream in trecut sa ii pun un sub + amp si sa schimb boxele pe spate (ceva AM mai puternic), dar m-am calmat cand am vazut cat e de lucru + ca imi ocup spatiul din portbagaj.  Tu daca vii de pe un Performance, ar merita sa bagi ceva banuti ca sa faci un audio decent-bun in masina, mai ales ca e vorba de un coupe. 'Facutura' depinde de ce vrei sa faci. Pentru lucrusoare aftermarket, ti-as putea recomanda un forum unde sa intrebi. Pentru OEM-uri, nu prea cunosc. @Kronborg a facut o lucrare pe S40-ul lui. 
 13. Ce muzică?