Simy

Membru
  • Content count

    20
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About Simy

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Suceava
  • Auto Volvo S60 D3
  • Fabricatie 2012
  • Fabricatie 2 0
  1. Probleme Ambreiaj

    Oricum ma duc in service, vedem ce zice nenea mecanic. Un service ok in Suceava recomandari?
  2. Salut. Astazi am observat o modificare la ambreiere. Pedala este mai moale si tine sus. Decand am luat masina avea o vibratie in pedala de ambreiaj dar functiona bine, vibratia a disparut astazi cand pedala era moale, apoi in mers si-a revenit, ambrea iar bine. Banuiesc ca s-a dus placa de presiune, pareri?
  3. Parbriz fisurat

    Am City Safety si senzor de ploaie.
  4. Parbriz fisurat

    A trecut ceva timp, inca nu am schimbat parbrizul. Fisura s-a intis vreo 30 de cm deci reiau misiunea de a schimba parbrizul. Am luat legatura deja cu cateva firme din oras, intr-un singur loc am gasit parbriz original 2250 de lei (montaj + garantie 2 ani). Parbriz producator am gasit mai multe oferte: Guardian, Fuyao si AGS, in jur de 1,000 de lei cu montaj la fiecare. Despre Guardian si AGS nu stiu mare lucru, cica ar fi marci bunicele, Fuyao am vazut ca si pe masina sunt geamurile mici din spate. Sunt in dubii, merita sa fac un compromis si sa pun pe producator? In 10000 de Km am avut doua daune de la pietrele de pe drum, una in parbriz si una mi-a zburat capacul de la carlig din bara fata. Sunt un norocos
  5. Proaspat detinator de S60

    Ai un triunghi pe telecomanda si un bec rosu pe bord care se aprinde intermitent cand inchizi (blochezi) portierele la masina. Aceasta alrma nu este foarte "sensibila", va pornii doar in cazul in care se sparge un geam, se deschide fortat capota sau vreo portiera, se ridica masina de pe sol. Asta am citit din manualul masinii si am constatat live, am dat cu piciorul in roata si nimic Sa o stapanesti sanatos!
  6. Parbriz fisurat

    Daca ar fi sa-l schimb, da as pune  Saint Gobain, astept un pret zilele astea de la mai cateva firme. Acum 2 zile am fost la un service de reparatii parbrize unde s-a incercat stoparea fisurii, gaura in capat si umplut cu rasina speciala. Daca nu se extinde pana la primavara ma gandesc sa-l las in pace, fisura nu deranjeaza la condus, e fix in marginea parbrizului vreo 5 cm, din care acum se vede doar punctul ramas in urma reparatiei, fisura fiind umpluta cu rasina.   
  7. Parbriz fisurat

    Am primit o oferta de la Nordglass, e in jur de 1000 de lei pt modelul meu.
  8. Parbriz fisurat

    Parbrizul este original, are pe el sigla Volvo, dedesubt "SaintGobain" (producatorul). Am fost la un service si s-a incercat o reparatie, dar acum mi se pare ca vrea sa se extinda din nou. Am sa vad cum evolueaza fisura in urmatoarele zile.  
  9. Salutare. M-am ales cu o fisura de vreo 5 cm in parbriz de la o piatra sarita de la masina care circula in fata mea. Cred ca va trebuii sa schimb parbrizul, stie cineva cat ar costa un parbriz pt Volvo S60 (2011)? Original sau Aftermarket? Am inteles ca o alternativa la cel original ar fi producatorii Nordglass, SaintGobain sau Pilkington. A mai schimbat cineva parbrizul pana acum?
  10. Am sa merg pe Castrol pana la urma. Vroiam sa stiu daca cineva a folosit alta marca de ulei inafara de Castrol. Se pare ca toti pun Castrol.
  11. a ramas 0W30 A5/B5, a ramas sa ma hotarasc la marca. Schimbul e programat pe 23 August, asa ca mai am timp sa ma lamuresc si sa aleg un ulei bun. Castrol, Ravenol sau MOTUL?!
  12. Multumesc pentru raspunsuri. Intre timp am vb cu cei de la service si am schimbat uleiul. Am discutat cu un nene de la un magazin de uleiuri si filtre despre ce ulei e mai buna, care e diferenta 0-30, 5-30 samd. Cica Castrol nu mai e Castrol-ul ala de alta data fiind acum marca British Petroleum care au si uleiul Aral. Cica ar fi vorba doar despre "branding" si logo, uleiul ar fi acelasi cu Aral. Nu ca ar fi rau dar cica sunt si mai bune precum Revenol sau MOTUL.  Am intrebat si la service si mi-au zis ca intr-adevar Revenol ar fi mai bun, adica mai putine pierderi. Voi ce parere aveti?
  13. Suceava, la Seat (Tehno Dinamic)
  14. Recent am facut o rezervare pt schimb ulei + filtre, iar cei de la service mi-au recomandat ulei Castrol  CASTROL 5W-30 A5/B5 (nu e 0W) - Masina Volvo S60, D3, 2011, 180,000 km. Cica ala de 0W genereaza pierderi mai semnificative. Sa merg pe mana lor?
  15. S-a exfoliat botunul de directionare aer clima, din cauza unui odorizant auto lichid. Oare se poate scoate prin tragere? Stie cineva? L-as scoate si l-as curata de tot sau sa-l schimb.