CRobert

Membru
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About CRobert

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Surrey
  • Auto Volvo S80 D5 SE LUX
  • Fabricatie 2006
  • Fabricatie 2 0
  1. Furtunas langa Turbo

    Salut si scuze pt intarziere. Am facut un drum de 3000 km, in care am mai vazut eroarea de cateva ori, dar masina a functionat corect fara pierderi de putere sau lag in accelerare. Urmeaza ca in 10-14 zile sa ajung cu ea la un service pt full service si o scanare completa. Revin cu detalii. Multumesc frumos pt sfaturi. O zi buna.
  2. Furtunas langa Turbo

    Eroarea a aparut acum cateva zile, de atunci nu a mai aparut. Prima data a aparut dupa un drum lung, (clar motorul era cald).A doua oara tot la cald. De atunci am fost la service a fost stearsa eroarea si  nu am mai vazut-o. Cand a aparut eroarea masina avea un lag la turatii si viteza mica.Dupa ce depaseam 20-40 de km masina tragea bine. Masina e automata.
  3. Furtunas langa Turbo

    Salut, Mersi de raspuns. Trebuie sa caut alt service. Cei la care am fost isi faceau cruce cand au vazut tamponul vacumatic din fata motorului. Au trecut 2 zile si 200 km, eroarea nu a mai aparut, masina a mers normal. Am sa merg la alt service sa-i pun sa verifice tampoanele, si am sa incerc si sa infund conductele spre tampoane sa vad ce se intampla.Un tampon stiu ca este in fata motorului, al doilea cam pe unde se afla? Mersi.
  4. Furtunas langa Turbo

    Salut. Am dus masina in service unde a fost verificata compresia la turbo, valva si furtunul de la turbo. Furtunasul pe care l-am pozat se pare ca este pentru ceea ce explica golegul  Gfieraru mai sus. Turbo are compresie, dar cica fluctueaza nu este constanta. Partea frumoasa este ca de atunci masina functioneaza bine(probabil i-a fost frica de mecanici ) . Parca nu as avea incredere in ceea ce a spus mecanicul, pt ca prima data a spus ca turbina e ok si ca nu stie de ce nu are compresie constanta si peste 10 minute spunea ca sigur trebuie rectificata turbina. A ramas sa mai merg cu masina pana apare eroarea si sa o duc iar la tester.  O zi buna va doresc. P.S. Daca ar fi de la turbo, masina nu ar tb sa scoata fum mult? La mine nu prea scoate fum deloc.
  5. Furtunas langa Turbo

    Multumesc mult pentru raspunsuri. Maine ajunge in service. Mai am o intrebare/problema. Acum 2 zile mi-a dat eroare engine system service required si triunghiul portocaliu. La repornirea motorului eroare a disparut, dar am ramas cu un lag in accelerare la turatie/viteza mica. Am pus masina pe tester, si avea o eroare despre pressure flow(nu stiu exact codul). Mecanicul spunea ca ar putea fi turbo. Ce parere aveti? Multumesc anticipat.
  6. Furtunas langa Turbo

    Salut, stie cineva de la ce este acest furtunas? Sau daca asa trebuie sa fie? Multumesc mult.