• Announcements

  • Adrian N

   Mentenanta   07/19/2018

   In perioada 20-05 ora 20:00 - 22-05 ora 20:00 site-ul va fi oprit pentru mentenanta. Probleme ce se vor a fi rezolvate: Problema legata de conturi(inregistrare, autentificare, schimbare parola) Problema cu spam-ul. https://www.facebook.com/groups/volvoclubrom/  

Laura

Membru
 • Content count

  83
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Laura


 1. Incet, incet, incepem sa ne adunam pe la casele noastre.

  Sper sa ajungem toti cu bine.

  A fost o intalnire putin … altfel, pentru ca am fost mai putini (si cumva parca ma astept sa ne imputinam pe an ce trece) – 15 masini. Impreuna cu cei care nu au venit cu masinile personale sau au venit cu “alte” masini, am fost 20 de membri de pe acest forum.

  Ii amintesc pe toti aici fara sa tin cont de vreo ordine anume : avx, mariusdaniel, Pilgrim, badgogo, Marshall (bine ai venit si musai vii si la anul :smile: ), Laura, MariusB, feraru, Kadudu, Dalin, Nelly, Ygrec, Vita Fresh + scufita rosie, Maverick, popicu (anul acesta ai reusit :thumright: ), Tommytza, Daniel, Vadim ("The best" ;) ), Gusti - musashi (tu, cel cu masina "altfel", ar fi fost si culmea sa nu vii, ca doar tu ai initiat topicul). Imi cer scuze daca am uitat pe cineva :77:

  Pe de alta parte, au mai fost si altii alaturi de noi: printr-o vorba, printr-o amintire, printr-un gand: Danyx, Midnight, Claudiu (Pletosu’) , Andu, Opus, Huby, Heim (si poate si altii pe care nu mi-i amintesc acum) si marii absenti, daca imi permiteti sa le spun asa, Matrix, Iulirx.

  Cam fiecare si-a facut propriul “bilant” al participarilor la intalnirea nationala. Fiecare s-a bucurat de revederea cu prietenii de zi cu zi sau cu cei pe care nu i-a mai intalnit de multa vreme – ani.

  Am facut cam ce-am vrut, fiecare dintre noi, fara program prestabilit, orar, prezenta strigata ca la catalog. A fost doar o mica "sedinta" de organizare, scurta si la obiect. S-au facut si diagnoze (masini n-am vazut sa se fi reparat – avem masini prea bune ;D ), s-a discutat si despre masini, rulote, piese, Rosia Montana, eutanasierea cainilor, am facut si sport in aer liber – baschet, tenis de masa, tenis de camp.

  Nu cred ca s-a imbogatit nimeni dupa aceasta Nationala. Poate doar in suflet sa fim mai bogati pentru ca ne-am revazut si ne-am simtit bine.

  Asteptam pozele dupa ce ajung si fotografii profesionisti acasa.

  Sa ne revedem cu bine anul viitor, poate pe meleaguri mai calde ;D

  5 people like this