DelCip

Membru
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

About DelCip

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Bucuresti
  • Auto Volvo V50
  • Fabricatie 2009
  • Fabricatie 2 0
  1. Dezmembrari Volvo Braila

    Salut! Ma intereseaza daca aveti un mascator pentru senzorul de pe parbriz pentru V50 model 2009/2010? Am atasat si o poza. S a rupt un piciosul la al meu si nu mai sta cum trebe. multumesc!
  2. Muzeu Volvo

    Salut! Referitor la muzeul Volvo, saptamana trecuta am avut o delegatie in Suedia, am avut ceva timp liber si am zis sa nu ratez ocazia si sa merg pana la muzeu. Intrarea e 100 sek circa 46 lei. Muzeul nu e exagerat de mare dar prezinta foarte bine istoria completa Volvo: masini, camioane, barci. Merita  vazut. Mai jos niste poze.
  3. Volvo V50

    Salut. Da e masina care a testat o Florin la Urziceni. Dupa ce am scos o a mers bine inca 1500 de km apoi a inceput din nou sa smuceasca, parca se ineaca asa. Cum o accelerez mai tare smuceste si imi apare eroare de transmisie. O opresc, pornesc iar si eroare dispare. Daca merg usor fara sa o fortez prea tare merge oarecum ok, smuceste f putin. Dupa ce a schimbat tot la ea nu a mai dat eroare cutia, o sa pun iar pe tester. Problema e ca sunt in Grecia, sper sa ajung cu ea pana in Romania si apoi sa incep sa o testez si mai amanuntit. Sper sa o rezolv ca 'mor' de nervi!! Multumesc mult de informatii. 
  4. Volvo V50

    Are 158,000 de km. Cand merg la Primus o sa vad daca sunt chiar reali :). Are ceva, nu stiu daca e motorul sau cutia, sau 'tuningul' asta si cutia nu se 'inteleg'.
  5. Volvo V50

    Ehh...e poveste lunga :). Prima masina, entuziasm, mi am asumat un risc prea mare, am crezut ca o sa fie ok masina. Nu pentru tuning am luat o si nici nu ma intereseaza tuningul. Am luat i pentru specificatiile ei normale, de tuning am aflat abia dupa. Pe viitor o sa fiu 'invatat'. O sa merg la Primis sa vad ce imi zic. multumesc!
  6. Volvo V50

    Nu are nici filtru de particule. Nu stiu ce sa ii fac. Daca o fortez imi apare eroare de transmisie si intra in avarie cutia, imi ramane blocat in a doua sau a treia.  Eu vroiam sa o aduc la setarea initiala si asa sper sa se rezolve. Recent am schimbat filtre motor, filtre cutie, ulei, distributie si dupa circa 1500 km imi face aceleasi probleme.
  7. Volvo V50

    Va salut, Va rog si eu cu o recomandate. De o luna am achizitionat un Volvo V50, 2010 cu motor de 2.0 diesel si cutie automata. Dupa doua saptamani am observat ca are tendinta sa se inece, sa mearga in suturi cand o accelerez mai tare, scoate si fum negru. Fostul propietar mi a zis ca a modificat o de la 136cp la 170cp. Am inteles ca asta poate fi motivul pentru care am aceste probleme. Imi puteti recomanda un service in Bucuresti sa o resetez si sa o aduc la 136cp? multumesc,