Raula

Membru
  • Content count

    101
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

48 Good

About Raula

  • Rank
    Junior

Profile Information

  • Locatie Cluj-Napoca
  • Auto V70 D5
  • Fabricatie 2004

Recent Profile Visitors

4,170 profile views
  1. O fi "luat-o pă ulei"?
  2. Zgomot ciudat servodirectie

    Bineînţeles, era o glumă, nu cred ca nu t-ai dat seama... Stai, ca eu n-am zis de Spidan, am zis de ZF. Unde sa fie remanufacturate cele de ZF, ca doar nu la HQ-urile din Gotheborg... pardon, China, tot la fabricantii oficiali, adica la ZF. Atat doar ca se sterge sigla Volvo daca sunt piese care nu se vand ca originale, ci cu numele producatorului. Poate ca totusi, Volvo sunt mai exigenti si ce nu trece anumite teste ramne sa fie vandut ca aftermarket. Poate, nu am astfel de informatii. Exemple: http://www.volvo-club.ro/index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_rel_module=post&attach_id=31595 http://www.volvo-club.ro/index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_rel_module=post&attach_id=32745 Volvo 8683376, ZF 7613955139K
  3. Zgomot ciudat servodirectie

    Dar ZF-ul e livrabil, că Heim a luat două ZF-uri, în ultimele luni? S-au întors pe garanţie trei din câte? Că dacă dintr-o mie, nu e rău. 0,3%. Lui Heimdallr i s-a stricat în garanţie una din două ZF, deci 50%.
  4. Zgomot ciudat servodirectie

    Faci scroll-down şi, sub Ricambi, e Spidan şi, pe urmă ZF. Sunt în ordinea crescătoare a preţului. Oricum, Spidanul pe care-l generează, îl generează şi pentru 8251734. La tine cât e?
  5. Zgomot ciudat servodirectie

    Dacă ai nevoie de pompa de servodirectie noua, cu cea veche la schimb, gasesti aici: http://www.onauto.ro...uto-cod/8603050 Exista si un alt PN, respectiv 8603052 de la seria de sasiu 44277-, ceva mai scump. Sunetul poate proveni si de la şpanul din lichidul de servo, eu as face prima data un flush si o inlocuire a lichidului.
  6. Ce i-ai facut astazi masinii tale?

    Daca îi bagi aditiv şi mergi prin oraş, fără forjă, nu simti nicio imbunatatire a performantelor, asa cum simti după o forjă pe autostradă fără aditiv.
  7. Cu 360o aşa e. Cu 180o nu cred, pentru că firele sunt într-o parte, nu le poţi băga decât unde e gaura pentru ele pe volan iar gaură pentru fire e doar una. Pune DICE-ul şi o să te convingi că e la 0 când volanul e pe mijloc. Spira (SAS-ul) citeşte poziţia volanului, nu a coloanei de directie. Când volanul nu stă strâmb nici spira nu sta stramba, deci SAS-ul nu poate citi decat 0 sau 360. Doar dacă îi sunt rupte spirei urechiusele care intra in gaurile volanului se poate altfel.
  8. Ce i-ai facut astazi masinii tale?

    Nu cred că e atat datorită aditivului cat talpii.
  9. SAS-ul depinde de poziţia volanului, cand e pe mijloc si SAS-ul e pe zero. Se leaga de volan, nu de coloana de directie. Se baga in gaurile alea ale volanului, doua mai mici diametral opuse si una mare prin care se trec firele.
  10. La multi Ani Behu!

    La mulţi ani!
  11. LA MULTI ANI Raula

    Multumesc tuturor pentru urari, imi cer scuze pentru raspunsul intarziat, am fost plecati din oras si nu am avut acces la internet. Multumesc frumos, toate cele bune si voua!
  12. Ce i-ai facut astazi masinii tale?

    Ma rog... a crezut ca luandu-si noua, se rezolva. N-a facut cum spui tu, insa aceasata a doua nu curge ci nu face presiune suficienta. Asta tot cu garnituri se rezolva?
  13. Ce i-ai facut astazi masinii tale?

    E atat de usor de vorbit.... cum adica trebuie? Spune-ne tu unde gaseste. Iar de cei 20 de milioane dati pana acum pe prima pompa, montari si transporturi pur si simplu sa uitam, nu?
  14. Buna seara, membri ai comunitatii! Am hotarat ca dorim sa retrogradam frumusetea neagra de la jantele de 17'' la jante de 16''... problema e ca Heim are o inclinatie incoercibila inspre modelele mai vechi, chiar cu ET-uri diferite fata de cele recomandate (25, de exemplu). Prin urmare, apelez la bunavointa voastra in a ne ajuta sa luam o decizie. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Cu multumiri!
  15. La multi ani thor4ever!

    La mulţi ani!