bobeaurelian

Membru
 • Content count

  155
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

16 Good

About bobeaurelian

 • Rank
  Junior
 • Birthday 06/17/1976

Profile Information

 • Sex Barbat
 • Locatie Videle
 • Auto Volvo xc60
 • Fabricatie 2011
 • Fabricatie2

Recent Profile Visitors

918 profile views
 1. Probleme A/C

  Ai avut dreptate, daca mai face probleme o sa fac o programare sa schimb acea supapă , trebuie demontat compresorul?
 2. Probleme A/C

  Astazi am fost si am facut schimbul de freon, scos 700 g si introdus 800 g, dupa ce s-a jucat tipul de la service cu butonul de A/C se pare ca si-a dat drumul si acum functioneaza si la relanti, spune el ca problema ar fi la o supapa din compresor , ca din cauza faptului ca nu a fost folosit se blocheaza, avand in vedere ca un compresor nou valeo este undeva la 1400-1700 ron , daca voi mai avea probleme , nu-mi mai bat capul si il schimb.
 3. Aditivi motorina

  Parca văzusem scris în cartea mașinii sa nu folosim carburant cu aditivi 
 4. Discuri de frînă

  Daca nu se simt trepidatii la volan in mers cu viteza peste 100 nu are rost sa le echilibrezi, bani dati degeaba.
 5. Probleme aer conditionat S60 2002

  Unde ar trebui sa merg pentru a înlocui aceasta valva?
 6. Probleme A/C

  Eu am exact aceeasi masina si A/C-ul functioneaza cand vrea:la 5 minute dupa ce plec de pe loc, in mare parte functioneaza doar in mers , la relanti foarte rar, functioneaza mai bine cand e mai rece afara, compresorul cupleaza fara probleme, freon are suficient, nu am schimbat niciodata filtrul , problema ar putea fi cauzata de faptul ca folosesc aceasta masina doar vara, 4-5 luni /an sta in garaj. Sa-mi spui cum ai rezolvat problema.
 7. Discuri de frînă

  M-am confruntat cu aceeași problema , deși aveam pe mașină discuri originale volvo, foarte puțin uzate, uzură uniformă și fără să fie zgâriate. Am cumpărat 2 discuri ATE și problema a fost rezolvată.
 8. Probleme aer conditionat S60 2002

  Salutare tuturor! Posibila problema: aerul conditionat este foarte eficient atunci cand temperatura de afara este mai scazuta , la relanti baga slab in mers raceste ceva mai bine dar parca tot mai slab decat cealalta masina pe care o detin , mentionez ca am alimentat cu freon, am verificat ventilatoarele de pe radiator si pornesc odata cu pornirea climei , pierderi de freon nu sunt pentru ca la schimbarea freonului nu s-a constatat lipsa freon , asa a racit clima de cand detin aceasta masina, astept pareri si sugestii , multumesc! XC60,2011 D5204t2
 9. Planetare

  Deci este clasicul simptom , ca la planetarele de la dacia 1310, inseamna ca momentan nu am probleme.
 10. Infiltrare apa parte superioara parbriz

  Si eu am avut aceeasi problema, parbriz original montat de fabrica, am sunat la primus si am prezentat problema, inclusiv faptul ca masina avea parbrizul original montat de fabrica, raspunsul lor a fost ca ma costa 1100 ron sa-mi dea parbrizul jos si sa-l puna la loc, au subliniat si faptul ca daca se sparge ei nu raspund. Am sunat la autoglass pentru programare, m-am prezentat la data stabilita, operatia a costat 300 ron si nu mai am probleme.( masina fabricatie 2011)
 11. Salutare tuturor!  Va prezint următoarea situație: dețin această mașină de aproximativ 3ani,  în acest timp mi s-a întâmplat să nu pornească la prima apăsare de buton de 3 ori( de fiecare data a pornit fără probleme la a 2-a apăsare),  s-a întâmplat la intervale mari de timp, prima oara la 1 an odată cu apariția mesajului de revizie, a 2-a oara la aproximativ 8 luni când am ținut capota ridicata mai mult timp pentru alimentare cu freon, a 3-a oara astăzi la 1 an de la ultima esuare,  aștept părerile voastre,  mulțumesc! 
 12. Dezmembrez volvo s40 v50 s60 s80 xc90 0765779431

  Salut! O ”maciuca” pentru schimbatorul de viteze , manuala, xc 60 gasim? As vrea-o pe asta daca s-o potrivi la mine, multumesc!
 13. La mine dacă o opresc în timp ce își face regenerarea nu o ia de la capăt la următoarea pornire, ultima oara când am oprit-o în timpul regenerării a început să-și facă din nou peste aproximativ 400 km și cred ca la a 6-a pornire. 
 14. Mandru propietar de S60

  Am avut și eu acel zgomot la Solenza,după schimbarea curelei de distribuție,  după o perioadă de timp a dispărut.