• Announcements

  • Adrian N

   Mentenanta   07/19/2018

   In perioada 20-05 ora 20:00 - 22-05 ora 20:00 site-ul va fi oprit pentru mentenanta. Probleme ce se vor a fi rezolvate: Problema legata de conturi(inregistrare, autentificare, schimbare parola) Problema cu spam-ul. https://www.facebook.com/groups/volvoclubrom/  

bobeaurelian

Membru
 • Content count

  162
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

16 Good

About bobeaurelian

 • Rank
  Junior
 • Birthday 06/17/1976

Profile Information

 • Sex Barbat
 • Locatie Videle
 • Auto Volvo xc60
 • Fabricatie 2011
 • Fabricatie2

Recent Profile Visitors

994 profile views
 1. Probleme update software RTI 2014

  Nu știe nimeni unde găsesc codul de activare? De menționat ca anul trecut am intrat pe site si in baza WIN-ului am generat un cod de activare pe care am încercat să-l folosesc la ce am descărcat acum dar nu merge, acum nu mai găsesc posibilitatea de a genera un nou cod pe site.
 2. Update Harti Navigatie

  La mine functioneaza fara update la reprezentanta, am descarcat pe stick, si imi apare imaginea de mai jos, dau ok si imi cere cod de activare, poate ma ajuta cineva sa-l fac rost.
 3. Probleme update software RTI 2014

  Dupa ce bag stick-ul si pornesc navi imi apare ca in poza, apas ok si imi cere cod de activare , unde il gasesc?
 4. Probleme update software RTI 2014

  Am descarcat si eu , imi cere cod de activare, sa vedem unde il gasesc.
 5. Suntel la viraje stranse

  Probabil planetara, după 20 km se încălzește vaselina din burduf. 
 6. Manson schibator de viteza

  Aspectul asta ma interesează si pe mine.
 7. Probleme A/C

  Ok., mulțumesc!
 8. Probleme A/C

  Ai avut dreptate, daca mai face probleme o sa fac o programare sa schimb acea supapă , trebuie demontat compresorul?
 9. Probleme A/C

  Astazi am fost si am facut schimbul de freon, scos 700 g si introdus 800 g, dupa ce s-a jucat tipul de la service cu butonul de A/C se pare ca si-a dat drumul si acum functioneaza si la relanti, spune el ca problema ar fi la o supapa din compresor , ca din cauza faptului ca nu a fost folosit se blocheaza, avand in vedere ca un compresor nou valeo este undeva la 1400-1700 ron , daca voi mai avea probleme , nu-mi mai bat capul si il schimb.
 10. Discuri de frînă

  Daca nu se simt trepidatii la volan in mers cu viteza peste 100 nu are rost sa le echilibrezi, bani dati degeaba.
 11. Probleme aer conditionat S60 2002

  Unde ar trebui sa merg pentru a înlocui aceasta valva?
 12. Probleme A/C

  Eu am exact aceeasi masina si A/C-ul functioneaza cand vrea:la 5 minute dupa ce plec de pe loc, in mare parte functioneaza doar in mers , la relanti foarte rar, functioneaza mai bine cand e mai rece afara, compresorul cupleaza fara probleme, freon are suficient, nu am schimbat niciodata filtrul , problema ar putea fi cauzata de faptul ca folosesc aceasta masina doar vara, 4-5 luni /an sta in garaj. Sa-mi spui cum ai rezolvat problema.
 13. Discuri de frînă

  M-am confruntat cu aceeași problema , deși aveam pe mașină discuri originale volvo, foarte puțin uzate, uzură uniformă și fără să fie zgâriate. Am cumpărat 2 discuri ATE și problema a fost rezolvată.
 14. Probleme aer conditionat S60 2002

  Salutare tuturor! Posibila problema: aerul conditionat este foarte eficient atunci cand temperatura de afara este mai scazuta , la relanti baga slab in mers raceste ceva mai bine dar parca tot mai slab decat cealalta masina pe care o detin , mentionez ca am alimentat cu freon, am verificat ventilatoarele de pe radiator si pornesc odata cu pornirea climei , pierderi de freon nu sunt pentru ca la schimbarea freonului nu s-a constatat lipsa freon , asa a racit clima de cand detin aceasta masina, astept pareri si sugestii , multumesc! XC60,2011 D5204t2