MirceaV

Membru
  • Content count

    12
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About MirceaV

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Simeria
  • Auto Volvo S40
  • Fabricatie 2009
  • Fabricatie 2 0
  1. Informatii despre dpf .

    Acum am alta problema cu debimetru de aer , mi s-a aprins in bord check engine,am fost la doua testere si mi-au dat acelasi rezultat=debimetru de aer defect(debit aer slab cod eroare 136F) Am cumparat un alt debimetru EPHUC 135088 Brand HUCO ( made in Germany dar pe el scria made GB)de pe NET de pe AutoKarma dupa codul care era pe cel vechi 7M5112B579BB.L-am schimbat dar motorul merge la fel de rau,nu trage ,nu intra turbo in functiune,martorul check engine s-a aprins din nou si sunt disperat, Va rog sa-mi spuneti ce pot face . Am uitat sa mentionez ca atunci cand mi s-a aprins prima data martorul check engine simtomele masinii erau : masina nu mai tragea ,nu avea sprintul de dinainte,parca o strange ceva de" gat",nu are vlaga se taraste incet ca o Dacie.
  2.   Salut,Am si eu o problema,stie cineva la un Volvo s40,1,6 diesel,80 kw,an 2009,cati senzori temperatura lichid racire sunt si unde sunt plasati? Unul l-am descoperit este pe termostat dar mai este si altul ?  Imi da eroare pe tester ca ar fi defect senzorul ,dar cel de pe termostat daca il decuplez se pare ca functioneaza, Nu imi porneste termocupla,trebuie sa o inlocuiesc dar imi da si eroarea aceasta cu senzorul,,ar putea fi o legatura intre ele ?
  3. Ventilator motor (termocupla)

    Am o problema cu termocupla.Am un volvo s40 din 2009,care pana acum(il am de un an si am facut 10000 km)a mers perfect.Am traversat transalpina pe o caldura foarte mare,la un moment dat s-a oprit clima si imediat mi-a dat in bord sa opresc si sa verific manual deoarece temperatura la motor este foarte mare,temperatura apei s-a ridicat la 120,fierbea ,termocupla nu functiona(implicit nici clima)Am asteptat sa se raceasca motorul(1-2 ore),am complectat cu apa(pierdusem ceva pe la supapa vasului de expansiune)am pornit si totul a revenit la normal,am mers 200 km (urcusuri si coborasuri)nici un simptom,clima functiona deci si termocupla. Problema este ca si a doua zi dupa 100 km (tot pe calduri ametitoare )a aparut problema,termocupla nu porneste deci nu merge clima.Cand se raceste de tot motorul nu mai are nimic.Am fost la tester si nu da nici o eroare la clima sau motor. Exista vreo legatura intre caldura si termocupla sau ce poate fii ?
  4. Informatii despre dpf .

    Da,dar dupa cot mai vine reductia aia (mufarea),este si ea cuprinsa.La mine aia-i sparta .
  5. Informatii despre dpf .

    Care furtun vine numai  coplect  si costa 450 ? Tot furtunul de la intercooler cu cot si reductie(mufare)?
  6. Informatii despre dpf .

     Cu care furtun vine  Care furtun vine numai  coplect(original volvo) si costa in jur de 300 ? Tot furtunul de la intercooler cu cot si reductie(mufare)?
  7. Informatii despre dpf .

    Multumesc foarte frumos.Sper sa gasesc ceva din multitudinea de oferte. 
  8. Informatii despre dpf .

    Va multumesc pentru informatii,dar alta alternativa nu ar fii ? Si daca vreau sa cer oferta de la dezmembrari cum se numeste furtunul ala ?adica ce sa cer ?
  9. Informatii despre dpf .

    Am fost la diagnoza si imi dadea debimetru aer,eroare care a putut fi stearsa ,dar problema este ca am o reductie de cauciuc sparta pe furtunul care vine de la intercooler(pun poze).De acolo dadea eroarea si se aprindea si martorul,sufla aer prin ea deoarece era sectionata pe la jumatate longitudinal..Am cautat la toate magazinele de piese auto de la noi dar nimeni nu gaseste aceasta reductie.Apelez la voi poate  ma ajuta cineva sa gasesc aceasta mica reductie .Va rog mult.. Momentan meseriasul care mi-a descoperit baiul a vulcanizat pe interior reductia sparta si deocamndata tine(doamne ajuta cat mai mult)pana gasesc alta.
  10. Informatii despre dpf .

    Telefon sau locatie pentru Budulan din Deva ?
  11. Informatii despre dpf .

    Stie cineva in judetul Hunedoara cine se pricepe bine la Volvo ? 
  12. Informatii despre dpf .

    Salut.Am si eu un Volvo S40 din 2009,1.6D,80KW si am o problema.Mi s-a aprins in bord martorul ce indica defectiuni la sistemul de control al emisiilor,nu mai are putere-demaraj si nu stiu ce trebuie sa fac.Cineva a spus ca este EGR-ul infundat deoarece merg prea finut cu ea,sa merg mai turat ca-si revine,dar nu s-a intamplat asta dupa o tura de 20 km la 2800-3000 rotatii.Ce trebuie sa fac?