GabrielNovoli

Membru
  • Content count

    12
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About GabrielNovoli

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Firenze-Italy / Iasi
  • Auto Volvo S80
  • Fabricatie 1999
  • Fabricatie 2 0
  1. Volvo S80 2000T din 1999

    Salutări. A trecut ceva timp și multe s-au schimbat de atunci. Mașina a fost interzisă să mai circule in Italia (s-a dat o lege care interzice utilizarea unei mașini înmatriculate in altă țară dacă tu ai rezidență în Italia, plus legea de la noi cu ITP in fiecare an la mașinile mai vechi de 12 ani), și de aceea mașina a fost "trasă pe dreapta". In prezent are 136.000km și încă se comportă ca un adevărat Lord. Problema e ca nu o folosește nimeni de vreo 2-3 ani și...nici nu are vreo șansă de viitor. Am luat decizia de a încerca să o vindem, cu toate că sunt puține persoane care s-ar încumeta să își ia mașină pe viață.... Așadar, dacă cineva e interesat de acest Volvo, pot fi găsit pe whatsapp unde pot oferi toate informațiile necesare. Mașina se află în Iași, are toate actele in regulă, se poate oferi fiscal și se pot face actele de vanzare fără probleme.  Ca și defecte....sunt destule, cum ar fi electroventilatoarele care pornesc și își fac treaba fără probleme până este pornit AC, când încetează să mai pornească și temperatura apei crește peste limita. Câteva defecte estetice și itp expirat. In rest, e o bază bună pentru un iubitor al acestui model.  Sunt conștient că prețul este mai mult unul simbolic pentru o mașină din 1999, însă sunt deschis la discuții, dacă este cineva interesat, pot oferi detalii la 0039.3703284438 - Lucian  
  2. Volvo S80 2000T din 1999

    Pana la urma, e posibil ca problema să fie chiar de la motorul în sine. Prin oras, in aglomeratie, cu AC deschis temperatura motorului se ridică mai mult decât trebuie si ajunge chiar sa dea apa afara din vas. Un mecanic de ocazie, a zis ca e dusă chiuloasa. Ca problema sa fie rezolvata ar trebui demontată chiuloasa, rectificată si schimbată si garnitura. Si tind sa ii dau dreptate...
  3. Volvo S80 2000T din 1999

    Bună ziua, revin cu noutăți. Am reusit si am verificat si catalizatorul care este foarte curat. Deci problema nu pare a fi de la catalizator. Următoarea mișcare care va fi făcută este a demontării scutului, asa motorul se va aerisi mult mai bine. Sper ca măcar asta sa rezolve problema încălzirii excesive, daca nu, nu stiu ce as mai putea face. Am epuizat cam tot ce se putea ....
  4. Volvo S80 2000T din 1999

    Daca te referi la panoul ce izolează compartimentul motor de habitaclu, da, este intact. Cel mai mult se simte pe mijlocul masinii, chiar și la schimbător se simte. Cred totuși că de vina ar fi catalizatorul înfundat. După părerea mea ar fi cea mai plauzibilă cauza. O sa vad cum pot face sa il golesc si după o sa vad daca sunt diferente. Vă tin la curent. Vă mulțumesc tuturor pentru sfaturi și păreri.
  5. Volvo S80 2000T din 1999

    Scuză-mi neștiința da', ce e aia? Unde ar trebui sa mă uit dupa ea?
  6. Volvo S80 2000T din 1999

    Da, se simte cum pedalierul emana căldură. Daca las o sticla da apa jos, la picioare se încălzește. Acum nu e ca arde sau nu se poate folosi masina, însă se simte si e deranjant.
  7. Volvo S80 2000T din 1999

    Mulțumesc pentru răspuns. Da, e la locul ei, nu lipseste nimic din ce acoperă sistemul de evacuare si directie. E posibil ca, (virgulă) catalizatorul sa fie îmbâcsit si din aceasta cauză sa se încălzească evacuarea prea tare? Motorul parca ar fi putin gâtuit si am si sonda lambda aprinsa. A fost schimbată si dupa un timp s-a aprins iar.
  8. Volvo S80 2000T din 1999

    Salutare. A venit căldura si totodată și problemele. De fapt, problema era si anul trecut... Dupa o perioada de mers, masina emană caldura prin pedalierul din zona fată. Mai exact, daca se merge in pantaloni scurti aproape te coci. Nu este de vina sistemul de încălzire întrucât cu clima deschisă, caldura se simte la fel de puternic. Dedesubt totul este ok, adică acele bucati de tabla de aluminiu se afla la locul lor in jurul evacuării. Are cineva idee ce ar putea fi? Mulțumesc.
  9. Volvo S80 2000T din 1999

    Salutare. Dupa ceva timp, revin cu cateva noutati, si anume intre timp s-a achizitionat oglinda dreapta si oglinda interior plus radio cd original, la pretul de 100 euro. Din ce mi-ati spus, la oglinda din interior va fi schimbata doar sticla. Radio se va schimba deoarece magazia de cd-uri din portbagaj nu citeste decat cd originale (din cele spuse), iar oglinzile exterioare au fost rupte (vandalizate) intr-o seara, cand Fiorentina a pierdut un meci de campionat...insa deocamdata am gasit-o doar pe cea din dreapta.
  10. Volvo S80 2000T din 1999

    Am gasit un S60 din 2001 la dezmembrari si voiam sa stiu daca oglinzile interioare sunt la fel, daca pot lua sticla doar de la 60 pt 80. In plus, daca 60ciu' e tot 2000 benzină, se potrivea debitmetrele si sonda lambda?
  11. Volvo S80 2000T din 1999

    Multumesc de raspuns. Acum 2-3 luni, masina a fost pusa pe tester si i s-a spus ca e sonda lambda, pe care a si schimbat-o insa acum i-a reaparut eroarea. Se poate ca debitmetru de aer (daca are asa ceva) sa ii faca probeme? Din pacate masina nu se afla in tara si e mai greu d.p.d.v. financiar, ca micile probleme, cum ar fi ceasurile din bord, sa poata fi reparate la un service. Voi cere mai multe informatii si voi reveni. Multumesc.
  12. Volvo S80 2000T din 1999

    Salutare, postez în numele unui amic, ce nu prea are timp să navigheze... Detine un S80 2000T din 1999 si întâmpină câteva mici probleme pe care cu ajutorul vostru sper să și le rezolve. La rându-i, prin mine, va oferi tot ce stie despre modelul în cauză. Pentru început, nu reușește să folosească ceasul din bord, cum il reglează asa rămâne, nu "pornește" din loc. A doua problema este cu un bec din bord, care nu știe ce înseamnă si daca afectează în vreun fel motorul. Mai are ceva problema cu oglinda retrovizoare, care cred eu ca tre schimbată, aceasta fiind decolorată pe jumate (parca ar avea un lichid care se termină).
  13. Salutare

    Salutare tuturor, mă numesc Lucian însă postez pentru un prieten care nu prea are timp să navigheze. Vă mulțumesc pentru că m-ați primit în comunitatea voastră.