RaducuBodin

Membru
  • Content count

    13
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About RaducuBodin

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Cluj-Napoca
  • Auto Volvo XC90
  • Fabricatie 2005
  • Fabricatie 2 0
  1. Ușile spate nu se mai deschid/închid

    Ok. Multumesc! 
  2. Ușile spate nu se mai deschid/închid

    Este o problema de relee, se pare ca. Al meu XC90 a stat pe dreapta cam patru saptamani, ulterior au aparut problemele de relee blocate sau care nu lucreaza in parametrii. Adica, schimbat releu becuri frana, releu sesnzori parcare si saptamana ce vine o sa schimb si releul/releele pentru usile spate. 
  3. Ușile spate nu se mai deschid/închid

    Nu am reusit inca sa ajung la rem dar in cel mai scurt incer asta. Scuze de intarzaiere.
  4. Ușile spate nu se mai deschid/închid

    Nu din pacate nu este cazul. Am reusit di interior in finwl sa le deschid, insa doar pe rand. Si acum daca dwscgid dreapta aceea se va deschide si din interior, dar daca dwschid apoi stanga, ea se va deschide, dar nu si dreapta. Si tot asa. Cred ca este vorba de un releu/relee defecte. Aud sub bord in partea soferului cum țăcăne un releu
  5. Bună ziua! Sunt posesorul unui Volvo XC90 2005, D5 2.4 diesel. De două zile am o problemă mai ciudată, în sensul că ușile spate nu se mai deschid. Din telecomandă, ușile încuietorile primesc comanda, iar butonul negru de pe ineriorul ușilor culisează în ambele sensuri. Insă daca trag de manerul exterior ușile nu se deschid, la fel și din interior!  Problema a început la ușa drepta spate, iar în aceiași zii spre seară nici cea din stanga spate nu s-a mai deschis!  
  6. cutie viteze automata

    Buna ziua.  Sunt posesorul unui Volvo XC 90 2004, 2,4 diesel 163 cai putere. Trebuie sa schimb cutia de viteze automata, codul fiind 55-51sn. Am gasit sa cumpar alta cutie insa codul este 55-50 sn.  Se potriveste sau care este diferenta?! Multumesc anticipat!
  7. Buna seara. Unde as gasi o pompa ulei pentru cutie automata Volvo xc90 2004, si cum naiba se schimba.  La montajul noului motor s-a gresit in sensul ca cutia nu a fost aliniata pe ghidaje si s-au rupt urechile de la pompa.  Rog ajutor! Multumesc anticipat!
  8. Schimbare motor Volvo XC 90 2.4 diesel D5

    Multumesc! 
  9. Schimbare motor Volvo XC 90 2.4 diesel D5

    Am inteles. Multumesc!
  10. Buna seara. Sunt detinatorul unui Volvo XC 90 2005 motor 2.4 diesel D5. Am cumparat masina de 7 luni de zile, fiind al treilea proprietar. De vreo luna si jumatate am inceput sa pierd antigel din vas, ulterior ( desi eram atent la nivelul de antigel din vas) a inceput sa fiarba motorul.  Verdict garnitura de chiulasa.  Am schimbat garnitura, verificata chiulasa, planeitate, insa dupa reparatie face la fel. Dupa o cearta cu vechiul proprietar acesta a spus doar ca blocul motor are camasi deplasate cateva zecimi la pistonul trei si cinci, prin urmare nu rezolv problema decat prin inlocuire motor. Am folosit pasta etansare bloc Rislone, care culmea a rezolvat problema, insa doar pentru apx. trei saptamani. Impacat cu ideea, va spun ca am un prieten in Anglia care are un S80 din 2004 2.4 diesel D5. As dori sa stiu daca acel motor se potriveste la suporti si pe sasiul de xc 90? Masina completa o da cu 1000 de lire, deci aparent ar fi destul de convenabil. Rog ajutor! Multumesc anticipat!