Catalin78

Membru
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Catalin78

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Oradea
  • Auto Volvo s60 d5 polestar
  • Fabricatie 2012
  • Fabricatie 2 0
  1. Sfaturi achiziție 60

    Ai dreptate, mea culpa, am confundat eu, doar pana la un punct s-a colaborat cu PSA pentru motorul de 2 litri si doar pentru anumite modele, cum ar fi c30, s40 si v50, in continuare cel de 1.6 e PSA si pe modelele actuale. Cel de 2 litri pus pe S60 este Volvo si e in 5 cilindri  Merci de atentionare
  2. Service Debrecen?

    Salutare, ati mai fost careva la service Debrecen? Daca da, la care dintre ele? Eu am vazut ca sunt 2. Astept raspuns, trebuie sa ma programez la service repede, am si garantie Selekt. Nu prea as dori sa incerc Cluj/Timisoara, in urma review-urilor proaste pe care le-am vazut despre ei...
  3. Proaspat detinator al unui Volvo S60

    Eu am Polestar instalat, asa am cumparat-o din reprezentanta din Germania ( second) cu garantie Volvo Selekt, pot sa iti spun ca in modul sport cutia raspunde foarte rapid, in modul D merge pe economie si raspunde mai greu, dar pe S schimba super, iar rasupunsul motorului este de asemenea mult mai rapid. La mine e urcata de la 215 la 230 CP si cuplu de la 440 la 470. Important este ca pt update cu Polestar primesti garantie si nu schimba nici consum nici noxe.
  4. Sfaturi achiziție 60

    Salutare, eu as opta pentru motorul de 2 litri diesel, 1.6 iti ofera performante rezonabile, dar atat. Ambele sunt de provenienta PSA ( le regasesti pe Peugeot, Ford, Citroen), deci ca si fiabilitate sunt ok. Fata de Audi A4 eu zic ca Volvo are mai multa prestanță, iar forma de coupe nu o regasesti la concurenta decat la modelele A5, iar la BMW seria 4. Masina are un design superb, din orice unghi o privesti. Nu este atat de des intalnita pe soselele noastre precum tripleta germana. Platforma este preluata de la Ford Mondeo, generatia 2010- iar asta nu este un lucru deloc rau, Mondeo fiind renumit pentru agilitate, dar oferind in acelasi timp si un comfort decent.
  5. Suspensie reglabila

    Salutare, de costuri n-as putea sa-ti spun, inca nu a fost cazul  Dar pt senzatia oferita eu zic ca merita. Stabilitatea oferita pe modul advanced este extraordinara, se simte clar diferenta fata de modul comfort. Intr-adevar scutura mult mai tare, dar pt drumuri rele alegi varianta comfort, iar pe drumuri bune, in afara localitatii eu merg numai pe advanced. Combinat cu modul S din cutia automata masina se comporta cu adevarat sportiv.