MariusPop

Membru
  • Content count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About MariusPop

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Oradea
  • Auto VOLVO S40
  • Fabricatie 2008
  • Fabricatie 2 0
  1. Oradea

    Va rog sa ma sfătuiți la cine pot apela in Oradea. Obligatoriu tester Volvo, bucuriile mele sunt mai mult electronice.
  2. Sărbători fericite tuturor! Daca stiti un.service / electrician care stie Volvo in Oradea ar fi cel.mai frumos cadou de crăciun
  3. Din pacate asa este, siguranta era ok. Nu am gasit nici un service in Oradea cu testele Volvo. Este cineva pe forum care ar sti?
  4. Multumesc Bogdan, am verificat siguranța, dar părea intactă. As putea verifica si altceva?
  5. Stiti cumva daca are siguranta, ma rog sa fie doar aia arsă, sau ce as putea rupt sa DIY?
  6. Ma poti îndruma cum sa procedez cu receptorul, unde ar fi, poate are o siguranta defectă sau ce as putea incerca eu inainte sa fac un drum de Cluj? Trimis de pe al meu ASUS_Z010D folosind Tapatalk
  7. Multumesc pentru promptitudine! Trimis de pe al meu ASUS_Z010D folosind Tapatalk
  8. Va multumesc pentru răspunsuri. Bateriile le-am schimbat intr-un punct specializat, unde au confirmat si faptul ca emit semnal.Ei nu au posibilitatea de a le sincroniza. E vorba de ambele chei! Problema mea este ca masina nu le citeste si nu pot sa le folosesc pentru a deschide/ închide mașina. Am fost la 3 service-uri auto care mi-au spus ca testerele lor nu le permite aceasta operatiune ( ultimul era Bosch)... BOGDANG, o să verific maine daca nu cumva e invers montată, m-as bucura foarte mult sa fie asta, dar presupun ca atata stiu cei de a chei auto . Cred ca nu ar trebui să emită  semnal dacă ar fi montată incorect. Va rog sa ma ajutati. 
  9. Va salut, Sunt fericitul posesor al unui Volvo S40 din 2008. (MS2) Recent mi s-a terminat bateria in telecomandă - subit nu a mai funcționat si m-am dus cuminte sa schimb bateriile. De atunci nu mai functioneaza  nici un buton: deschidere/ închidere / nimic altceva. Masina pornește, dar nu o mai pot închide decat manual cu lama din cheie. Din pacate in Oradea nu mai avem service Volvo  si la celelalte serviceuri au spus ca nu stiu cum se sincronizează cheile. Va rog mult de tot sa ma ajutati daca cunoașteți combinația de operatiuni necesară. Va multumesc!   Volvo for life.