Rimbraker

Membru
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

    Never

Community Reputation

0 Poor

About Rimbraker

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 03/17/1987

Profile Information

  • Locatie Craiova
  1. XC90 suspensie spate "indoita"?

    ai pm!
  2. XC90 suspensie spate "indoita"?

    Da am dat telefon la "reprezentanta" din Brasov de unde a fost cumparata si mi-au spus ca nu s-a facut nici o revizie... Care ar fi cel mai bun service din tara sau din Ungaria? Si o revizie la ce pret s-ar ridica?
  3. XC90 suspensie spate "indoita"?

    Va multumesc mult pentru raspunsuri sunteti o comunitate foarte unita:). Am citit un topic ce serviceuri ar fi mai bune, dar nu am inteles mare lucru....Care ar fi cea mai buna varianta?
  4. XC90 suspensie spate "indoita"?

    Defapt nu stiu sigur ce vechime pe cartea de identitate zice 2009, iar fostul proprietar zicea ca a cumparat-o in iulie-august. Am tot cautat pe wikipedia la tipuri de suspensii si pare dar nu sunt sigur ca s-ar numi "rear control arm" dar nu sunt 100% sigur intrucat nu am gasit o poza identica:(. E clar ca neavand cartea de serice a masinii nu se poate pune vorba ca pierd  garantia daca nu merg la X, dar voi daca ati fi in locul meu unde ati merge prima data cu masina?
  5. XC90 suspensie spate "indoita"?

    Bine v-am gasit ma bucur sa vad o comunitate asa solida. Nu stiu cum s-a indoit asa am cumparat masina nu am stiut....culmea ca nu trepideaza nu trage in nici o parte. A fost o masina luata in graba dupa ce am suferit un accident acum cateva luni si am zis sa merg pe Volvo. Nu are nici carte tehnica sau de service:( Ce am mai observat in bord imi apare un mesaj time for regular service Nici nu stiu unde sa merg cu masina sa-i schimb uleiul, filtrele dupa ce mi-a spus fostul proprietar ar avea fluidele cu care a plecat din fabrica
  6. XC90 suspensie spate "indoita"?

    Acum o luna am achizitionat un Volvo XC90 d5 din 2009 si singura problema pe care o avea a fost un cauciuc din spate uzat excesiv pe exterior. Acum 2 zile am cumparat o pereche de cauciucuri General Grabber si am fost cu masina in scopul de a schimba anvelopele si a reface geometria rotilor..... Cand mecanicul a ridicat masina pe elevator surprise dupa cum vedeti in imagine..... Nu stiu unde sa merg cu masina pentru ca in tara din ce am citit nu sunt serviceuri serioase as dori sa cumpar piesa de pe ebay sau alta sursa dar nu stiu cum se numeste... Masina face aprox 10 luni si 14000 de km si nu are nici o revizie unde ma sfatuiti sa merg cu ea?