Mu77u

Membru
  • Content count

    21
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Mu77u

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Giurgiu
  • Auto Volovo Xc 90
  • Fabricatie 2004
  • Fabricatie 2 0
  1. Eu am D3S dela philips montate pe masina am farurile originale nu am schimbat nici un bec pana acum cred ca asta monteaza volvo.
  2. Resoftare motor D5

    Eu momentan sunt in Madrid acum am o problema la turbo maine merg cu ea la Volvo sa vad ce are si pe urma o sai fac resoftarea la un service ce se ocupa nu mai cu asta "TUNING" cam asa ar trebui sa fie dupa resoftare 195CV (420NM).
  3. Faruri xenon XC90

    Zilele astea merg la un baiat care se ocupa cu asa cv daca le poate face o sa va spun ce este de facut!  
  4. salutare prieteni

    Am avut problema asta la un Sab 93 doar ca ala avea pedala fara cablu masina ta nu stiu ce pedala are cu sau fara cablu de acceleratie.
  5. salutare prieteni

    Dupa cum spui tu  ca nu a pornit si nici testarul nu mergea conectat aici poate sa fie din centralita!
  6. salutare prieteni

    Eu zic sa verifici clapeta de acceleratie si pedala de acceleratie!
  7. salutare prieteni

    Daca iai tras bornele si a mers o zi mie imi suna a eroare electrica senzor,clapeta de acceleratie, au fost cazuri cand masina nu avea putere la plecare din cauza senzorului de la pedala de acceleratie.!!
  8. Faruri xenon XC90

    Asta este daca nu se poate face nimic cu eroarea din bord nu este nici o problema nu ma deranjeaza foarte tare apare doar cand aprind farurile.
  9. Resoftare motor D5

    Da este automata poate sai dauneze cutiei?
  10. Am o oferta sa fac o resoftare la XC90 motor D5 163 CV al poate urca la 195 CV!!! Ce spuneti merita sau nu?
  11. Faruri xenon XC90

    Un mecanic mi-a spus de centralita asta ca ar avea treaba cu farurile de ea depind mai multe chestii geamuri,clima,traba,alarma,faruri etc.
  12. Nu am de cat sa le iau babeste daca nu si nu o sa dau turbo jos si al duc la reconditionat. Deja am fire de par albe in cap de la problema asta!!!
  13. Faruri xenon XC90

    Am inteles ca si centralita de confort are treaba cu asta daca masina nu are xenon de fabfrica trebui schimbata si centralita!!!
  14. Nu am schimbat nici o piesa la ghici! Doar tampoanele si furtunasele de la vacum le-am schimbat am puso si pe testar intradevar nu unul original de volvo si imi da "preiune de turbo foarte mare"
  15. Am pus faruri xenon pe xc90 din 2004 si imi da eroare in bord farurile sunt originale de modelul cu facelift stie cnv ce trebui sa schimb sa nu mai dea eroare?