Vum

Membru
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About Vum

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Ilfov
  • Auto XC60
  • Fabricatie 2011
  • Fabricatie 2 0
  1. Volvo XC Automat sau AWD

    Din pacate. nici una din motorizarile curente, indiferent cat este slaba, nu se incadreaza.  Confirm faptul ca AWD intra in actiune si pe uscat, mai ales in curbe si/sau panta, iar comportamentul masinii este total diferit. As putea spune ca te tine mai bine pe sosea. Seara buna.
  2. Volvo XC Automat sau AWD

    Salutare, As lua cu ochii inchisi Automata AWD si-as salva timpul meu si-al celor care mi-au raspuns si carora le multumesc. Problema mea este legata de faptul ca trebuie sa respect un anumit nivel de noxe, care este depasit in cazul tuturor motorizarilor AWD AT si va trebui s-aleg intre AT si AWD. Probabil ca RAV 4 hybrid AT AWD va cantari destul de greu in ecuatie.  Sunt convins ca noul XC va fi mult mai green.  Toate bune. Multumesc frumos pentru raspunsuri. Seara buna.
  3. Volvo XC Automat sau AWD

    Salutare Multumesc frumos pentru raspuns si sugestii. Balanta inclina in acest moment catre cutia Automata si m-ajuta foarte mult feedback-ul primit din partea, mai ales ca esti posesorul unei astfel de masini. Astept cu interes si parerile celorlalti forumisti. Va multumesc frumos. Weekend placut!    
  4. Volvo XC Automat sau AWD

    Salutare tuturor. De cateva luni de zile sunt posesorul unui Volvo XC60 AT AWD din 2011 si-un pasionat al marcii. Urmaresc in mod frecvent discutiile de pe forum, dar este pentru prima data cand postez ( daca topicul a fost deschis in mod gresit, mea culpa!). De ce va scriu? Pentru a va cere un sfat in ceea ce priveste alegerea de achizitiona un Volvo XC 60 Automat FWD sau Manual AWD. In mod evident, as fi ales atat AT cat si AWD insa sunt nevoit sa fac aceasta alegere. Probabil relevant pentru discutie este faptul ca voi conduce masina prin Bucuresti si imprejurimi, ocazional drumuri lungi prin tara si concedii la distante considerabile in zone cu munti si mari :). Mentionez ca motivul pentru care-mi doresc AWD este siguranta si confortul de a iesi la strada principala in zilele de iarna cu multa zapada. Motorizarile ofertate sunt urmatoarele: - D4 AT8 2.0 Diesel 190CP - D4 MT6 2.4 Diesel 190 CP Alternativ, pot alege Ford Kuga AT AWD, Mondeo AT AWD sau Toyota RAV4 AT AWD.  Pentru mine, o alternativa serioasa ar fi Toyota, cu care sunt deja familiarizat. Va multumesc anticipat pentru sfaturi si sugestii. Toate bune.