nicolaegluga

Membru
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About nicolaegluga

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 11/01/1964

Profile Information

  • Locatie Rm. Valcea
  • Auto V50
  • Fabricatie 2010
  • Fabricatie 2 0
  1. Salutare.Tinand cont ca al meu volvo are ceva grade de rudenie cu ford iar eu avand  2 forduri inainte (mai am una) astazi o sa merg la intalnire cu ei la parcarea subterana din noul Kaufland de pe stada Barajului.Precizez ca activitatea clubford valcea este destul de activa unde ne-am format o gasca de prieteni participand la multe distractii si intalniri impreuna.Intalnirea incepe de la 13 si as fii bucuros sa mai vad cel putin inca un volvo alaturi de al meu.
  2. 14-15 ar fii ok ,Eu sun liber,
  3. Masina mea anterioara a fost un ford mk1 si am avut unele probleme de natura electrica pe care nu le-am rezolvat la ei si am decis sa nu mai merg acolo. Acum la Volvo am facut schimbul de filtre si ulei undeva pana in Dedeman pe dreapta cum vii de la oras .Propietarul de la service a lucrat la Ford la Primexprod si are  magazin de piese auto pe la autogara.Cred ca o sa tin de ei.Mecanici colaboreaza ,explica si par de treaba.Urmatoarea interventie este inlocuirea unei duze spalator faruri care curge iar in primavara distributia. De un tester as fii si eu interesat fiindca nu am facut o inspectie amanuntita .Daca cunoaste-ti pe cineva in oras de incredere si care are soft pentru volvo va rog sa ma anuntati si pe mine.
  4. Pai daca veniti o sa zic si eu prezent.    
  5. Va salut si eu si va urez sarbatori fericite pentru ca suntem in sezonul sarbatorilor.Sunt posesor nou de V50 si simt o mare diferenta din punct de vedere al confortului ,zgomotului,performantei etc.Am avut un focus mk1 diesel 1,8 tddi si mai am o fiesta 1,4 benzina.V50 este  a saptea masina personala (toate sh).O am de nici o luna deci nu prea pot sa -mi dau cu parerea despre performantele ei.Interventii: schimbul de ulei si toate filtrele.Distributia o mai aman pana in primavara.Primele probleme sunt cu diuzele de la stropire faruri (curge lichidul).Cred ca sau uzat semeringurile .O alta problema ar fii limba (Olanda) dar stau cu google dupa mine si ma descurc deocamdata.Sper sa gasesc parteneri de dialog, ajutor reciproc in Rm Valcea sau imprejurimi si nu numai.Am uitat sa specific ca este 2010 diesel (D4162T) 84kw 114 cp.