Alexandraa

Membru
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Alexandraa

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 09/08/1993

Profile Information

  • Locatie Bucuresti
  • Auto Volvo V50
  • Fabricatie 2005
  • Fabricatie 2 0

Recent Profile Visitors

544 profile views
  1. Volvo V50 2.0D fara putere

    Buna, Multumesc mult pentru info! Am dus pana la urma masina la Bogdan (caruia trebuie sa ii multumesc pentru atentia si profesionalismul cu care lucreaza) si am schimbat din nou placa de ambreiaj. Kit-ul vechi fusese montat fara sa fie folosit vreun echipament special. Au gasit un varf spart de tors care ajunsese pe placa. Am atasat pozele pentru a vedea exact despre ce vorbesc. Inca o data, multumesc mult! Seara faina sa aveti!
  2. Volvo V50 2.0D fara putere

    Neata, Astazi ma duc cu masina inapoi la mecanic, il voi ruga sa dea ambreiajul jos din nou, sa verifice toata partea care tine de chestia asta. Btw, ambreiajul nou e Sachs. Masina a mers 2-3 zile, cei drept cam prost, nu prea mai tragea... Ideea e ca viteza creste (relativ decent), dar nu asa cum m-a obisnuit (bagat in scaun). Cu acceleratia in podea creste dar nu spectaculos. Acum m-a lasat, iar Cand am schimbat ambreiajul am schimbat si filtrele - aer, polen, ulei, motorina, simering-ul din spatele volantei, niste furtunase de vacuum de 5mm, garniturile de la admisie (pentru ca a fost data jos). Am mai curatat si EGR-ul cu un spray special, uleiul din baie, cutie de viteze, si lichidul de frana (banuiesc ca e acelasi si la ambreiaj, daca nu am dreptate, atunci l-a schimbat si pe cel de la ambreiaj). @ Dumi81 - si eu ma intreb acelasi lucru acum.. @Bogdan G mi-as dori sa vin cu masina sa o pui pe tester, daca se poate. Si daca poti sa-mi spui cam cat ma duce asta cu tester-ul pentru ca deja am bagat ~4500 lei in masina luna asta si finantele se cam duc... Multumesc!   L.E.: Am schimbat kit-ul complet
  3. Volvo V50 2.0D fara putere

    Sper! Doar ca acum face iar figuri, pornesc masina, apas ambreiajul si nu vrea sa intre in viteza, in niciuna. Merge sa bag in toate vitezele doar atunci cand este oprita. Faza si mai simpatica, este ca daca o pornesc in viteza pleaca singura de pe loc, cu toate ca ambreiajul este in podea, ceva gen ca la o cutie de viteze automata. Am dus-o astazi la mecanic, nu i-a gasit nicio buba, momentan. A zis initial ca s-ar putea sa fie ceva de pe la pompa de la ambreiaj (ceva de pe sub bord, nu stiu exact cum se numeste componenta), dar dupa ce i-a completat lichidul si a aerisit ambreiajul a functionat din nou.  Acum, astept sa vad daca mai da ceva semne... Promit sa revin cu update!
  4. Volvo V50 2.0D fara putere

    Salut, Scuze pentru raspunsul tarziu! Concluzia: ambreiaj mort (s-a spart discul) si l-am schimbat. Uleiul nu avea legatura cu tot fenomenul. Curgea prin alta parte, de la un simering - ceva de genul asta, pe care l-am schimbat si de atunci e curata zona. 
  5. Volvo V50 2.0D fara putere

    Buna, Multumesc pentru raspuns.  Pff, la ambreiaj m-am gandit si eu la primele simptome cand patina, pentru ca atunci cand se tura in gol era fix ca atunci cand schimbi viteza dar nu ridici piciorul de pe acceleratie, ceea ce pentru mine, la momentul respectiv, insemna intradevar o problema la ambreiaj (decuplarea motorului) dar am zis sa mai merg cu ea din moment ce alte probleme nu sunt iar asta nu se intampla on a daily basis.  Am masina de 7 ani, deci ne cunoastem destul de bine si in 7 ani am prins ceva experienta amandoua:)). O sa verific nivelul de lichid in toate rezervoarele si revin cu un update. In schimb, in ceea ce priveste testul cu viteza 1, motorul moare din prima. Totusi, imi ramane intrebarea, de unde a aparut uleiul pentru ca motive nu prea pare ca ar avea. Am verificat si furtunurile, si din ce am reusit sa vad, nu par sparte/iesite de pe la locul lor. Succes si tie!
  6. Buna, In primul rand, la multi ani tuturor si un an cat mai bun, fara evenimente! Am un Volvo V50 2.0D din 2005 cu ~100k km. Am cateva probleme cu el, incepand de la consum, in bord am 12.6l/100km, magazia de CD-uri a dat eroare si a murit, momentan functioneaza doar radio, dar in principal masina a functionat aproape impecabil pana acum cateva zile si nu am avut probleme majore cu ea. La inceputul problemei actuale, mergeam cu a3a, a4a, dar dintr-o data imi decupla motorul si ramanea turata in gol pentru 5-10 secunde, dupa care isi revenea singurica, fara erori in bord or smth... Dar, aseara, dintr-o data, si-a pierdut puterea. In prima si a doua viteza e ok...trage, schimb a treia, daca accelerez brusc se tureaza in gol, iar in a patra nu mai trage deloc, doar se tureaza in gol. Nu am mai inceracat a cincea si a sasea ca nu mai avea sens... Am ridicat capota aseara, si aveam niste ulei la motor, am verificat uleiul din baie si mai era destul de putin, nu chiar la limita dar nici foarte mult.  Am atasat cateva poze. Nu am ajuns inca la un mecanic, dar planuiesc in viitorul apropiat, momentan nu mai merg cu masina ca nu vreau sa o fac praf, sa nu mai am ce repara dupa:)... Doar ca, am mai citit cateva forum-uri...si problema cea mai mare pare ca este turbo-ul... daca asta este problema reala, aveti idee cam cat costa piesa+manopera? Daca sunt informatii suplimentare pe care le pot da, let me know! Multumesc!