Nicuhere

Membru
  • Content count

    35
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Nicuhere

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Resita
  • Auto Volvo xc90
  • Fabricatie 2006
  • Fabricatie 2 0

Recent Profile Visitors

922 profile views
  1. Motor xc90

    Buna, as vrea si eu sa stiu daca la modelul meu,xc90 din 2006 ,motor 2.4 ,185 cp ,d5244t4 exista mai multe tipuri de motoare.Mi s-a dus motorul si voi fi nevoit sa il schimb dar un tip pe ebay acum imi spune ca pentru acest tip de motor exista doua modele si mi-a Atașat o poza care o atașez si eu aici dar habar nu am daca motorul meu are chestia aia pe lateral pentru ca nu l-am desfăcut.Eu din câte stiu pt acest tip de motor se potrivește orice motor d5244t4 de 185 cp de pe orice masina Volvo ,nu stiu sa fie doua tipuri la acest cod.Ma poate ajuta cineva sa nu fac vreo greșeală si sa comand vreun motor aiurea si sa nu se potrivească . de la alt vânzător am primit poza doi si poza trei care mai degrabă cred ca este ce am eu nevoie. Vreo sugestie ,aveți vreun pont de unde pot lua un motor ok din toate punctele de vedere ,inclusiv ca pret?
  2. Cutie tf80sc

    Dupa ce imi spune mecanicul ar fi o biela rupta in motor ,sa vedem cand il deschide ce o fi .
  3. Cutie tf80sc

    Am reușit sa o pornesc si bătaia si scârțâitul din păcate se aud la motor.Trebuie sa găsesc platforma si sa o duc la service sa vad ce este exact ,dar e cam grav cred.
  4. Cutie tf80sc

    Din păcate am alta problema si deja sunt satul.Astazi am lăsat masina pornita si dupa vreo 5 minute de mers la relanti aud un scârțâit/fluierat ,ies afara la masina sa vad ce se întâmpla si nu se mai auzea nimic,ma apropii de masina si se mai aude o data dar încet ,deschid usa la masina care era cu ac,faruri ,radio,pornite si masina se oprește .Ma urc in ea ,pun contactul ii dau cheie învârte greu dar porneste ,dar dupa 3 secunde se oprește iar si nu mai pornește si învârte greu,apoi se aude doar un tacanit de Electromotor ,nici măcar nu învârte deși are curent in bord,claxon ,Faruri ,etc,deci clar e si electromotorul dus.In condițiile in care fulia de la alternator am schimbat -o acum 2 luni ,sa fie oare rulmenții  din alternator si sa se fi oprit masina fiindcă nu mai încarcă si se blocase alternatorul?Cand am deschis usa sincer nu am vazut nici un bec aprins pe bord si nici dupa ce am pus iar contactul.I-am dat si curent dar nu se aude doar tacanitul electromotorului acum ,aici probabil sunt cărbunii duși. Aveti vreo idee?
  5. Cutie tf80sc

    Am fost la Bogdan G. cu masina si mi-a confirmat ca si convertizorul si blocul hidraulic au probleme,asta dupa îndelungi teste.Omul e super meseriaș si super de treaba ,recomand cu încredere daca aveți probleme cu mașinile voastre,eu acum măcar stiu 100% ca asta e si nu imi mai dau cu presupusul .  
  6. Cutie tf80sc

    Cei de la service imi spun ca trebuie schimbat tot in ea + convertizorul ,in principiu pe modul automat din cand in cand cand accelerez mai dur smucește rău si schimba târziu ,pe manual merge ok ,dar cand schimb pe loc poziția schimbătorului  se aude un Zgomot metalic destul de pronunțat ,dar nu tot timpul.Pe r imi vibrează rău cand sunt cu frana apăsată si cam are o lipsa de putere la plecarea de pe loc cuviteza 1 si la reverse nu pot urca orice obstacol chiar si de 10 cm cu spatele si cu fata pleacă greu in panta cand o accelerez. cam astea ar fi.
  7. Cutie tf80sc

    Ți-am spus si mai sus,100 RON a costat diagnoza.
  8. Cutie tf80sc

    2500 înlocuit tot in Cutie + convertizor recondiționat
  9. Cutie tf80sc

    100 RON 
  10. Cutie tf80sc

    Mulțumesc de răspunsuri !Sincer nu mi se pare deloc scumpă la întreținerea normala,doar prețul pt cutie mi se pare exagerat.
  11. Cutie tf80sc

    Buna seara, stie cineva vreo cutie Tf80sc in stare buna la un pret acceptabil?Mi s-a cerut 2500 euro pt reparația cutiei mele.Se aude un sunet metalic la schimbarea pe loc a manetei din p in r care cică ar fi de la convertizor si in mers cand se încălzește uleiul schimba mai târziu,in principiu câteodată trebuie sa iau piciorul de pe aceleratie sa schimbe ca altfel se turează maxim si smucește rău,dar la rece schimba destul de bine.Pe d si pe r are o Vibrație cand ți frana apasă si mi s-a spus ca ar fi tot de la convertizor. Sincer mi se pare enorm 2500 euro chiar daca mi s-a spus ca e praf cutia si trebuie schimbat tot in ea si convertizorul trebuie rectificat . Diagnoza a fost facuta la Arad la mercom de Flavius,care am vazut ca se pricepe foarte bine la aceste cutii ,însă prețul mi se pare enorm. Masina e un xc90 din 2006 . Aveti vreo alta varianta? Am vazut ca exista aceste cutii si pe Insignia si citroen ,la care am primit o oferta de 700 euro cutia ,dar se potrivește sau merge oare adaptata pe xc-ul meu?
  12. Probleme cutie

    Acum se aude un sunet urat la schimbarea din p in r sau invers dar nu smucește doar ca am auzit cand aveam geamul deschis,de schimbat schimba bine cat e uleiul rece,apoi vitezele mici o iau razna daca accelerez prea tare,asa ca merg mai mult pe manual.Peste doua sapt am programare pt o constatare la Arad la mercom asa ,are cineva idee ce ar putea fi?
  13. Probleme cutie

  14. Probleme cutie

    Poti sa imi dai un pret pe pm si daca e ok sa imi aduci piesa de care am nevoie te rog.
  15. Probleme cutie

    As fi interesat daca si merita așteptarea,ma refer aici la raport calitate pret,asa il am pe Smer la Timișoara dar am înțeles ca iti schimba tot in cutie,eu vreau doar sa schimb ce e stricat si sa imi spună treaba asta niște oameni serioși care stiu ce fac,asa e ușor sa ma duc la cine va si sa imi spună ca trebuie schimbat tot si sa imi ia 2000 de euro. Am vazut ca au oferta la blocul hidraulic cu 690 euro nou. imi da si mie cineva un nr se telefon de la mercom la care si Răspunde cineva.