Lg

Membru
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About Lg

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Bucuresti
  • Auto Volvo s60
  • Fabricatie 2012
  • Fabricatie 2 0
  1. Sunt foarte interesat sa cumpar o nuca de schimbator de viteze (cutie manuala cu 6 trepte) de Volvo S60 (an fabricatie 2012). As vrea ca starea acesteia sa fie foarte buna. Cei care au una de vanzare ii rog sa ma sune la nr. de telefon: 0745.053.110. Multumesc anticipat!
  2. Ai culoarea asta de vopsea? Sau poti face comanda? M-ar interesa o cantitate mica, de preferat un Spray. Sau la o doza mica, cu pensula. Am nevoie doar pentru eventuale retusuri la zgarieturi. Multumesc.
  3. Asta e poza etichetei. Multumesc.
  4. Am un Volvo S60 (din 2012 - nu stiu daca e relevant pentru intrebarea pe care urmeaza sa v-o adresez) si va rog sa imi spune-ti: Cum pot identifica culoarea exacta a masinii dupa seriile care sunt trecute pe eticheta neagra lipita pe stalpul din dreapta, in partea din spate? Va multumesc!  
  5. Ai duze stropit perdea parbriz, pentru un Volvo s60 din 2012?

  6. A fost flansa de la amortizorul dreapta-fata. Am schimbat ambele flanse (produse aftermarket - 100 RON bucata), asa mi-a sugerat mecanicul, ca sa nu am probleme, in viitorul apropiat, cu cealalta de pe stanga. Acum totul e OK. Sfatul vostru mi-a fost foarte util. Va multumesc.
  7. Multumesc pt sfaturi. Sper sa fie defectiunea cea mai putin costisitoare. :-)  
  8. Pe cei care avut aceeasi problema la masina lor sau au expertiza tehnica in domeniu ii rog sa ma ajute cu un sfat sau o parere sincera. Problema cu care ma confrunt este urmatoarea: Cam de doua saptamani, la masina mea (Volvo s60 din 2012) a inceput sa se auda un zgomot, de gen "pacanit" infundat, pe partea dreapta, la viraje mai stranse, pe loc si in miscare. Zgomotul nu este constant si nu am joc sau vibratii in volan. Uneori, pe drum drept se simte ca masina trage putin spre dreapta. Care ar putea fi cauza? Ce piesa ar putea fi defecta? Va multumesc foarte mult.