Adrian20

Membru
  • Content count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About Adrian20

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Galati
  • Auto Volvo S60
  • Fabricatie 2012
  • Fabricatie 2 0
  1. Problema clima

    Am reusit sa rezolv problema. Era, asa cum a spus si MrTimRo, radiatorul plin de impuritati. Si cu apa din plin si o tija metalica, a curatat baiatul radiatorul si acum merge fara probleme.  Zi buna!
  2. Problema clima

    Multumesc mult! O sa ma interesez si poate reusesc sa ii dau de cap. Zi frumoasa!
  3. Problema clima

    Salut! As putea spune ca am si eu cam aceeasi problema ca si Tetea. Eu am un s60 r design din 2012 (163 cp). Am achizitionat masina iarna. Si bineinteles ca nu avut probleme cu ibcalzirea masinii. Insa in vara cand sa pornesc aerul conditionat...surpriza. Am mers la un service si mi s-a spus ca este un ventilator cu un senzor/computer bla  bla. Pret: undeva la 2800 lei. Da. O avere. Am reusit sa schimb acel ventilator. Apoi alta surpriza. Baga aer dupa ce plec cu ea dupa vreo 5 minute. Apoi iar nu mai baga calumea. Apoi iar baga, etc. Daca merg incet, daca stau la semafor, iaras nu merge. Am fost iar la service in Brasov si i-am rugat sa verifice tot. Au verificat baietii instalatia, freonul, etc. Diagnostic: nu stim. Se pare ca totul functioneaza bine. Nu pierde freon. Compresorul functioneaza. Dar clima tot nu merge. Si au spus ei ca ar fi de la computerul de control. Pentru ca si atunci cand setez zona in care sa bage aer nu prea asculta (parbriz, picioare, etc). Eu insa am observat ca atunci cand pornesc aerul se aude un zgomot destul de ciudatel. Ca un motoras care trage din greu. Apoi se opreste pentru o secunda. Apoi merge iar 2 sau 3 secunde si tot asa. (Nu sunt mecanic si nu ma pricep foarte bine la explicatii. Sper totusi sa fie de ajutor :D). Nu stiu ca sa mai fac. La reprezentanta in Bucuresti nu am reusit sa ajung. In constanta am incercat dar timpul de asteptare este de aproape o luna pentru o diagnoza...nu mai stiu incotro sa o apuc. Multumesc anticipat!
  4. Senzor presiune turbo

    Salut! Am si eu o problema de acest fel. Am un S60 R design din 2012. Am fost la service si au zis ca este un "actuator turbo" ce baga presiune mai mare la aer (din ce mi-au spus ei ajunge si la 2.8 bari). I-au dat resetare si o "reinvatare a limitelor". Se pare ca are aceasta optiune. Insa daca nu se poate repara asa mi-au spus ca trebuie sa schimb toata turbina. Mi se pare cam absurda chestia asta. In plus, sa schimb toata turbina...ar fi un cost cam foarte mare. Are cineva idee de problema asta? Exista doar acea piesa de schimb? Sau am pus-o in fericire? Iar daca ar fi sa nu schimb chestia asta, ar avea un impact foarte mare asupra masinii? Mentionez ca am facut undeva la vreo 5 mii de km in vreo 3 saptamani cu acea eroare si nu am avut nicio problema pana acum.  Multumesc anticipat!
  5. Jante si anvelope pt. iarna

    Multumesc mult de tot. Gasisem niste jante ce imi placeau foarte tare. Si nu stiam daca se potrivesc sau nu. Inelul interior este 63,4 pe 8J, ET 45 de la Rial. Acum o sa le pot achizitiona.  Toate cele bune!
  6. Jante si anvelope pt. iarna

    Salut. Am un s60 rdesign 2012 cu jante de 18. Vreau sa achizitionez si un set de jante de 17 pentru iarna. Momentan nu am posibilitatea sa verific exact dimensiunile necesare jantelor, insa m-am documentat putin si am vazut ca trebuie sa fie 5x108. Apoi pentru latimea de 235 a anvelopelor trebuie sa fie 8J. Chestia ce nu imi da pace este acest ET si diamentrul interior. Am cautat pe mule site-uri si am gasit pe unele cu ET de 55, 50 sau chiar intre 38 si 42 (sau 45, nu mai stiu exact). Cat despre diametrul interior am gasit 63.5 si 65. Ma poate lamuri cineva in privinta asta?  Si inca un lucru, despre jantele momo ce parere aveti? Tind sa mentionez ca prea multi km pe an nu fac. Poate 10 - 12 mii.  Multumesc anticipat!
  7. Salut! Am achizitionat de curand un volvo s60, r design, din 2012, motor 2.0 diesel. Am facut schimbul de ulei, filtre si distributie. Toate bune pana cand azi am primit in bord o informatie cum ca nivelul de ulei ar fi scazut si sa adaug 0.5L de ulei. Dupa ce am oprit motorul si am pornit iar nu am mai avut acea eroare. Insa am vrut sa verific nivelul de ulei. Mare surpriza: nu am joja. Si am incercat sa verific in meniu, insa nu gasesc nicăieri nivelul de ulei. Ma poate ajuta cineva? Mersi mult de tot. O zi buna.
  8. Salut. Am achizitionat si eu un volvo s60 din 2012. Toate bune pana când mi s-a aprins acelasi martor in bord si masina se comporta ca si in cazul lui 666ptr. Nu durează 1 minut sa ajunga la 60 km/h, insa are exact aceleasi simptome. Motorul se tureaza mult dar viteza creste foarte greu. Eu nu am nicio reprezentanta volvo prin apropiere. Si voiam sa stiu totusi cum s-a rezolvat sau daca s-a rezolvat problema. Mersi anticipat.