NewVolvo

Membru
  • Content count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About NewVolvo

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Brasov
  • Auto Volvo
  • Fabricatie 2013
  • Fabricatie 2 0
  1. Achizitie Volvo

    Zguduie si zdruncina in sens al confortului! Adica, dupa un drum Constanta-Timisoara, ma doare mijlocul si sunt foarte obosit! Acelasi drum facut cu S80, D5-AWD, dus-intors in aceeasi zi nu l-am simtit! Chiar daca e vorba de masini total diferite, diferentele de confort sunt prea mari! stii pe cineva care aduce masini ok, nemasluite?  Multumesc ! 
  2. Achizitie Volvo

    Multumesc! 
  3. Achizitie Volvo

    Pret? Locatie? Este indicat acest upgrade? 
  4. Achizitie Volvo

    Exclus bavarezele!  Nu ca nu ar fi ok, dar prefer confort, siguranta in dauna zvacului! Ori la Volvo am gasit de toate!  Si, asa cum am zis mai sus, foarte rar depasesc limitele legale de viteza...dar atunci cand o fac vreau sa am cu ce!  Multumesc tuturor ptr sfaturi! Mai astept, analizez tot ce spuneti, apoi decid!  Mai am o intrebare: pe xc60-2400cmc-164cp se face upgrade la soft de la Polestar la reprezentanta in RO? Sau revomandati la vecinii unguri?  Multumesc! 
  5. Achizitie Volvo

    Probabil ceea ce intreb pare penibil ptr unii, dar sunt un novice in acest domeniu si doresc sa fac o alegere optima! Multumesc de intelegere! 
  6. Achizitie Volvo

    Dezavantaje la T6: impozit mare, consum cu 3-4l in plus fata de D5 Avantaje T6: motor senzational, intretinere mai ieftina   avand in vedere ca in RO, rareori depasesc limita legala a vitezei, dar si ca imi place sa simt ca am masina...habar nu am ce sa aleg!  Am un amic ce are RR Evoque 2.0benzina 245cp...fuge tare, dar zdruncina pe masura..el spune ca are nerv, ca are zvac, eu inclin din orice pozitie catre VOLVO! Gresesc?         
  7. Achizitie Volvo

    Bogdan, iti multumesc!  Exista motorizare si de 3000cmc si de 3200cmc benzina? Am vazut in Polonia si 3200...  Si eu inclin tot catre T6! 
  8. Achizitie Volvo

    Va salut!  Este cazul sa imi iau prima masina! Si, dupa ce am mers cu diferite marci si modele, am ramas profund impresionat de marca Volvo... Acum trebuie sa aleg modelul: XC60 benzina sau diesel, XC70 benzina sau diesel, XC90 diesel, echipare Summum, Inscription sau Executive. buget: 25-27k km pe an: 15000 obligatoriu: AWD an: 2013 in sus ce consum este la modele sus amintite cu motor benzina: 3000cmc/306cp, avantaje si dezavantaje? Stiu ca e impozitul foarte mare...  v40 cc 2000-254cp, benzina este o masina comfortabila?  In speranta ca mi-am exprimat bine intentia si ca voi primi raspunsuri pe masura, va doresc cele bune!  Marche ou creve!  PS Masina care m-a determinat sa aleg marca Volvo, este un S80, executive, awd, 2007, tunning Heico, 225cp, absolut senzationala!