volvoice

Membru
  • Content count

    12
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About volvoice

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Bucuresti
  • Auto Volvo S60
  • Fabricatie 2011
  • Fabricatie 2 0
  1. Audio prin bluetooth se intrerupe

    Si ca sa va si raspund, caci am descoperit problema: Se intrerupea audio prin bluetooth de NUMAI cand telefonul era in suportul (rudimentar) care se prindea de lamele gurii de ventilatie (cu clema, stiti la ce ma refer). Deci practic, telefonul era lipit de bord... ma gandesc se producea ceva extorsiune a unui degajament...
  2. Salutari tuturor! De ceva timp mă confrunt cu următoarea problemă deranjantă: playback-ul audio din telefon, conectat la mașină prin bluetooth, se întrerupe random o data la 10-20 de secunde, când cum. Nu contează că semnalul audio vine de pe YouTube sau din mp3-urile descărcate în telefon. Prin întrerupere înțeleg că de fapt nu se aude nimic timp de o fracțiune de secundă, însă playback-ul din telefon continuă. Deci sigur nu e de la telefon. Ce am încercat și nu a funcționat: - playback de pe mai multe telefoane (LG G4, Galaxy S8) - aceleași simptome - delete bluetooth device din mașina și apoi pair din nou - switch off internet, wireless si tot felul de setări din telefon, crezând că problema poate fi de la emițător. Degeaba. Ce pot să mai adaug este că ambele telefoane au funcționat fără probleme în primele câteva săptămâni, apoi au apărut întreruperile. Sunt 99% convins că problema e de la softul mașinii. Așadar vă rog frumos și respectuos să îmi povestiți din experiența voastra daca vi s-a întâmplat sau vi se întâmplă la fel sau sunt eu singurul cu asemenea probleme. Ce ar fi de facut?   Merci!!!
  3. Sfaturi achiziție S60 nou

    Sunt alti colegi experimentati si priceputi in ceea ce priveste configurarea masinii, dar totusi imi permit sa-ti ofer un sfat: imprumuta un Volvo cu cutie automata pentru un test drive de (macar) zeci de km in oras sau chiar pentru un weekend daca se poate. Daca nu poti Volvo, vorbeste cu un prieten care are masina macar din aceeasi clasa (adica sa nu fie logan, clio etc). Din experienta mea, e extrem de comod sa ai cutia automata atat la drum lung cat si in oras. Ai sa vezi  Apoi vei putea sa iei decizii mult mai usor in privinta cutiei. Imi permit sa-ti sugerez sa faci asta deoarece ai precizat ca nu te intereseaza sa conduci sport, sa auzi motorul la turatii mari etc. So just do it Succes!
  4. Sfaturi achiziție 60

    In ceea ce priveste motorul de 1.6, perceptia asupra performantei e influentata si de ce ai condus inainte. Eu pot sa zic linistit ca masina se comporta mult mai bine decat Avensis 2007 2.0D 126 cp dar si VW Jetta 2011 [nu stiu ce motor] aprox. 120cp si aproape ca se apropie de Honda accord 2009 2.0 benzina 156cp (daca tin bine minte... am avut-o acum cativa ani). Pt motorul de 1.6, in oras cand incerci sa accelerezi, trebuie sa cunosti masina ca sa ai randamentul asteptat si, in plus, e bine sa ai si muzica data tare :)) In afara orasului se aseaza foarte bine pe asfalt si pentru mine e o placere orice drum lung. Daca alegi Volvo toata lumea iti va admira masina iar asta te va face sa te simti bine. In plus, pe mine pozitia la volan, felul in care e construita respectiv se comporta masina etc. ma fac sa ma simt in siguranta. Poate ca e doar in capul meu, but hey... credinta conteaza :)) Si inca ceva: city safety m-a salvat de vreo 2 ori cand altii in fata mea au pus frana brusca imediat dupa ce au accelerat la semafor   Good luck!
  5. New happy Volvo owner :)

    Hello baieti! Sunt in cautare de jante pentru masina mea si chiar nu mi-ar strica niste sugestii. Deocamdata pe forum nu am gasit (sau vazut) nimic care sa ma incante. Bugetul ar fi 2000-2800, in functie de vechime/aspect si R17 sau R18. In afara de cele originale imi mai plac jantele MAK Zenith Hyper Silver. Daca ar fi sa aleg alte jante (nu originale Volvo), voi ce mi-ati recomanda? Multumesc in avans pentru orice raspuns!
  6. Eu am vorbit in doua locuri pentru a mari cuplul/cp si mi s-a spus in felul urmator: "trebuie sa lasi masina 3-4 ore pentru ca trebuie data jos cutia, la Volvo e mai delicata operatiunea decat la alte masini.". Cu alte cuvinte e asa cum spunea Bogdan G, surbelnita rulz. Mi s-a spus si ca "daaa, binenteles oferim garantie" dar nu stiu exact ce inseamna asta si ce se intampla daca ceva nu merge conform planului acum sau peste 5000 km. Eu nu am facut niciun upgrade momentan si cu siguranta nici nu as face Polestar DOAR pentru ca e o metoda mai eleganta, cu stick usb, cum spunea Bogdan G, maverick. Nu eu fac munca, ma doare fix undeva ca e prin usb, cablu, bluetooth sau wi-fi :)) Rezultatul conteaza si sunt convins ca exista destui pe lumea asta care au facut upgrade din asta "eftin" si le merge masina f bine. In Polestar poti sa ai incredere pentru ca vine de la Volvo, iar la ceilalti increderea e asa si asa, bazata doar pe rezultatele lor anterioare.
  7. Hello, felicitari pentru alegere & sa o stapanesti sanatos! Legat de schimbarea limbii in bord, la primus mie mi-au dat pret "aproximativ 200 euro" saptamana trectua. Momentan eu prefer sa invat 5-6 cuvinte in olandeza de banii aia :)) In alta dezordine de idei, cred ca as fi interesat sa iau eu jantele tale.
  8. New happy Volvo owner :)

    Poti sa lasi si o adresa, unde anume? Merci!
  9. New happy Volvo owner :)

    Multumim, CiprianM!
  10. New happy Volvo owner :)

    Thanks! Tu ziceai ca ai inceput demersul e cumparare. Cand intri in posesia ei?
  11. New happy Volvo owner :)

    Felicitari, domnule! Inteleg foarte bine prin ce treci si sunt alaturi de tine :)) Ce culoare? Subscriu, si eu urmaresc de ceva timp forumul si va multumesc pentru fiecare sfat, precizare!
  12. Daca tot am intrat in randul proprietarilor fericiti de Volvo, e momentul sa va si salut, macar pe aceasta cale Curios este faptul ca ma gandeam de ceva timp sa-mi schimb masina, dar niciodata la Volvo. Cand am vazut-o pe a mea, a doua zi am luat-o si inca ma simt de parca am descoperit America :)) Aaaa si mi-e greu sa explic ce s-a petrecut in sufletul meu din momentul in care am ales masina si pana cand a ajuns la mine. Aproape ca nu exista filmulet pe youtube / articol review pe google pe care sa nu-l fi vazut :)) E vorba de un Volvo 2011 Kinetic 115 cp + driv-e. Ce sa zic... in ceea ce priveste viitorul apropiat vreau neaparat sa-i fac chip-tuning, banuiesc ca pot sa castig inca 20-30 de caluti. Ca incheiere, am cautat pe forum dar nu am gasit, asadar as avea rugamintea sa-mi recomandati un loc unde pot sa fac copie la cheie, deoarece a venit cu una singura. Cam ce buget trebuie sa aloc pentru asta? Va multumesc ca am putut sa impart cu voi bucuria mea!