Voayager

Membru
  • Content count

    28
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Voayager

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 09/07/1994

Profile Information

  • Locatie Bucuresti
  • Auto Volvo S40 1.6D
  • Fabricatie 2009
  • Auto 2 Opel Astra g 1.7 DTI
  • Fabricatie 2 25
  1. Aide stationnem repar demandee

    Update: Problema este de la senzorii de parcare de pe spate. Unul nu sta bine fixat. Am miscat putin de el iar acum nu a mai aparut nimic si totul functioneaza. De retinut, cand apare eroarea in bord numai functioneaza deloc senzorii. Probabil toti functioneaza impreuna. 
  2. Buna seara.  Detin un s40 din 2009 1.6 d. Astazi sa ars un bec pe faza scurta si a aparut eroare impreuna cu "Aide stationnem repar demandee" am schimbat becul dar cealalta atentionare cand dispare cand apare. Am dat pe gogle translate dar traduce aiurea de nu inteleg nimic. Are cineva idee ce e asta? 
  3. Buna seara.  Detin un s40 din 2009 1.6 d. Astazi sa ars un bec pe faza scurta si a aparut eroare impreuna cu "Aide stationnem repar demandee" am schimbat becul dar cealalta atentionare cand dispare cand apare. Am dat pe gogle translate dar traduce aiurea de nu inteleg nimic. Are cineva idee ce e asta? 
  4. Aer conditionat

    Multumesc coman. O sa pun freon si revin cu vesti. Am masina de 4 ani si nu am pus niciodata. Nu stiu nici la vechiul proprietar cand a pus.
  5. Aer conditionat

    Am inteles. Iti multumesc frumos
  6. Aer conditionat

    Se simte rece si la viteza doar ca nu mai are putere sa sufle efectiv. Sa incerc in prima faza sa bag freon?
  7. Aer conditionat

    s40 1.6 109 cai din 2009 este facelift
  8. Aer conditionat

    Va salut dragi prieteni. Cu o intrebare va deranjez si eu. In oras aerul conditionat merge foarte bine sufla cu putere si relativ rece. Nu am bagat niciodata freon si am masina de 4 ani. Cand ies la drum lung si merg cu viteza mai mare fluxul de aer scade. Nu mai sufla prin gurile de ventilatie, doar foarte putin si normal ca numai face fata sa raceasca. Cand asez mana se simte ca e rece dar oricat de tare as da aeroterma ea nu baga fluxul de aer puternic. Daca opresc AC baga normal ca si putere dar normal ca imi da aerul de afara. Sa fie lipsa de freon? Sau banuiti alta problema? 
  9. Zgomot la pedala ambreiaj

    Poate fi si volanta. Cand dai drumu la ambreiaj masina pleaca lin? sau pleaca usor tremurat?
  10. Pai verifica in primul rand bujiile... cat despre senzorul de temperatura de afara si la mine tot eronat arata. Afara sunt undeva la 25 grade iar mie imi arata -1, -2 sau uneori 5-6 grade
  11. Iti recomand urmatoarele tipuri de placute: ATE, TRV, BREMBO. Alege si tu in functie de buget 
  12. Buna

    Incearca sa faci ce a spus "Dumi81", sa nu te apuci sa cheltui banii fara rost.
  13. Probleme turatie

    Ai dreptate marius, cu cat mai putina electronica cu atat mai bine :)))
  14. Probleme turatie

    Mi-au spus ca iti limiteaza puterea motorulu si legat de frane au spus ca nu te lasa sa bruschezi branele cand aderenta nu este buna pentru a nu iesi in decor.
  15. Probleme turatie

    Am aflat problema, am fost la reprezentanta, nu are absolut nicio eroare. Totul a fost de la DSTC, am gonit ca nebunu pe o ploaie torentiala iar masina a intrat in modul "protectie", inclusiv la nivelul franelor. Masina functioneaza perfect acum.