Mugu

Membru
  • Content count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About Mugu

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 02/18/1981

Profile Information

  • Locatie Germania
  • Auto Volvo V40
  • Fabricatie 2012
  • Fabricatie 2 0
  1. Usa spate blocata

    Am pățit și eu odată,doar că era ușa din față pe dreapta.I-am scos borna de la bateri timp de 30 min dar fara succes ,ușa tot blocata era...in concluzie și-a revenit singura după vro 2 ore ...așa a fost la mine.. Trimis de pe al meu Lenovo K33a48 folosind Tapatalk
  2. Airbaguri Volvo V40

    Salutare,revin cu o întrebare centurile de siguranță se potrivesc de la mașină din Anglia? Trimis de pe al meu Lenovo K33a48 folosind Tapatalk
  3. Airbaguri Volvo V40

    Am inteles,merci de raspuns.
  4. Airbaguri Volvo V40

    Deci as putea sa imi resetez singur SRS-ul daca am un Vida Dice sa zicem,sau este prea compicat ?
  5. Airbaguri Volvo V40

    Salutare...din pacate nu am full casco...o greseala pe care am facut-o ,nu am inteles prea bine cum este cu asigurarea aici...eu am teilkasko o asigurare de mijloc sa zic asa,care nu imi acopera nimic. Mltumesc Ionut pentru toate detaliile date,da si ai dreptate,centurile de siguranta  trebuiesc schimbate ,se pare ca este mai complicat decat ma asteptam... Astazi am demontat bara din fata sa vad ce surprize mai gasesc ...am sa pun cateva poze mai jos: .capota care clar trebuie alta bara trager(daca am zis corect) care nu este rupta,dar este fisurata in cateva locuri,indoita si sucita putin intaritura intre lonjeroane(sper ca am zis corect) care este indoita bara din fata care nush daca se merita reparata ... In mare cam asta ar fi in fata...inauntru trebuiesc airbagurile si centurile... O seara placuta va doresc!
  6. Salutare si Sarbatori fericite in pirmul rand,de curand am avut un eveniment neplacut,un  accident si mi s-au declansat airbagurile,cel de la volan,de la picioare si cel de la pasager....bara din fata si capota care trebuiesc si ele schimbate.Bara si capota nu ar fi o problema,dar la airbaguri as vrea sa stiu daca se potrivesc la mana a doua sau trebuiesc puse noi. Va multumesc si fara evenimente neplacute!
  7. Volvo V40 Summum D2 2012

    Important este sa nu ai probleme cu ea si sa mearga,mai ales daca iti place...eu am dat pe a mea 13,300 dar cu 104.000 km.
  8. Volvo V40 Summum D2 2012

    Sa o stapanesti sanatos...arata bine,de curand mi-am luat si eu tot V40  aceeasi configuratie numai ca eu am evacuare...pot sa te intreb cat ai dat pe ea?
  9. Volvo V40 pachete optionale

    La asta ma gandeam si eu, ca nu cred ca se merita investitia...oricum o sa ma interesez si aici de curios sa vad ce preturi imi dau in nas.  
  10. Salutare tuturor, De curand sunt posesor al unui V40 din 2013 summum...si as vrea sa stiu daca se mai pot pune pachete optionale, cum ar fi: Blis si Lane Assisance si daca se merita bineinteles. Mai jos cateva poze puse intr-un alt topic. Mersi mult si un Weekend placut tuturor!      
  11. Salutare , Mersi mult,M-am uitat in documentatie la mine scrie Variant:MV84 si Version:MV8451,nu am gasit nimic cu MY13...pozele nu au iesit prea grozave,le-am facut din graba,o sa revin cu altele mai bune sper.
  12. Salutare tuturor, Ma numesc Mugur ,locuiesc de ceva vreme in Germania si de  curand sunt noul posesor al unui V40 ,2013 D2 Summum....Masina am cumparat-o de la o reprezentanta Volvo cu un an garantie la un pret de 13300€ cu 104.000km. Pot sa spun ca sunt foarte incantat de masina....desi mi-as fi dorit un D3...dar asa a fost sa fie. Am sa atasaz mai jos cateva poze...am facut cateva in graba. Va salut si o seara frumoasa!