Derdemet

Membru
  • Content count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Derdemet

  • Rank
    Nou venit

Recent Profile Visitors

414 profile views
  1. salut verifica bateria de la telecomanda masinii ,eu asa am patit si nu stiam ce are masina, pana m-am documentat mai bine pe manualul cartea masinii si asa am aflat care-i buba am schimbat bateria veche cu una noua si surpriza masina porneste la sfert de cheie si merge ok, pas de problem !!
  2. vand Volvo V50 SUMMUM 1,6D,110cv,an2005, 175500km,Full Option, masina arata impecabil ff bine intretinuta, tinuta in garaj,o detin de un an si jumatate si pot sa spun ca sunt f multumit de ea, putini bani am investit de exemplu:schimbat kit complet de distributie+pompa de apa si curea de accesorii, lichidul de racire, amortizoare pe spate, discuri +placute de frana pe spate, lichidul de frana,toate 4pneuri de vara schimbate michellin,consumabile toate filtrele+uleiul motor am rulat cu ea aproximativ 25.000km facuti doar pe autoruta, Romania-France ! intrun an si jumate ! atat am investit in ea ! cauza pt ce o vand, vreau un4x4 asta e motivul! pt contact si mai multe detalii: e-mail :victor.derdemet@hotmail.com, sau facebook ! Pret 7.000€
  3. Problema s-a rezolvat, buba era de la cheie , sau mai bine zis bateria m-a lasat, m-am tot intrebat si am tot studiat cartea masinii si ce mia venit mie intro zi si am schimbat bateria  de la telecomanda cheia masinii si asa am rezolvat buba, acum porneste frumos si nu mai urla nimic, pot sa spun ca am inceput sa ma pricep la volvo !!!
  4. Salut , am un v50 1,6 an2005, 110cp diesel,de un an de zile, acum cateva zile in urma am avut o problema, am dat sa pornesc si nimic, am vazut pe ecran un msj scrie in franceza cle passivé, imobilizat si se aude un zgomot intrerupt gen alarma sau cam asa ceva din torpedoul masinii, asa ceva mi-sa intamplat atunci cand am vrut sa garez masina si m-am dat jos din masina cu cheia la mine si m-am indepartat de masina la 2m ca sa deschid garajul, motorul pornit dar urla sa zic asa chestia aia ca un fel de alarma, dupa care am intrat in masina cu cheia binenteles ca s-a oprit zgomotul acela , acum e altfel nu mai porneste. de mentionat cheia o tin langa mine nu o introduc in contact, din cate imi dau eu seama cred ca asta inseamna ca nu citeste cheia sau ca nu se afla in habitaclu masinii, am incercat si a 2 cheie si tot la fel nu a mers, deci eu cred ca cheile sunt bune amandoua, problema e din alta parte si mai cred ca nui o buba mare, pt ca am incercat de vreo 2 ori si in final a pornit, dar problema nui rezolvata, merge bine un timp dupa care iar imi face figura de mai sus. V-as ruga daca stie cineva care ar fi problema, sa ma ajute, va multumesc.