44adi

Membru
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About 44adi

  • Rank
    Nou venit
  1. Navigație XC60

    Buna din nou băieți!! Tocmai mi-a apărut un mesaj in bord in mers... poate ma ajutați cu un răspuns !!! va mulțumesc!!!! 
  2. Navigație XC60

    Mulțumesc pentru răspunsuri!!! O alta întrebare... cum as putea afla ce s-a schimbat la ultima revizie ... in cartea de service sunt puse doar datele la care s-au făcut reviziile , nu și ce s-a făcut la ea !!! Ultima revizie e făcută in August 2016 la 160.000 km iar acum are 171.000 km  Distribuția la ce km ar trebui schimbată?   
  3. Navigație XC60

    Ce e mai rușinos ... e ca cel care mi-a vândut-o m-a mințit cu desăvârșire cum ca are navigație... Iar eu... m-ai deșteaptă... l-am crezut pe cuvânt... așa pățești dacă nu ești atent...
  4. Navigație XC60

    Mulțumesc pentru răspunsuri!!!Sunteti drăguți!!! M-am lămurit!!! M-a văzut femeie... si ce a zis..."Asta e clienta perfecta!!! " ...  Pot pune pe mașina Waze-ul!?!? 
  5. Navigație XC60

    Se pare că nu am buton de Navi...  :(((
  6. Navigație XC60

    Buna ziua !!! De câteva zile am devenit fericita deținătoare a unui XC60 2.4 D5 2011 persoana de la care l-am luat mi-a spus ca are navigație ... l-am crezut pe cuvânt ... dar când am încercat sa pornesc Navigația nu am găsit de unde... l-am resunat pe om și mi-a zis ca îmi trebuie cd... poate ma lămuriti și pe mine. De asemenea, mi-a spus ca are senzori de ploaie și lumini...când am venit cu ea spre casa a plouat ... ștergătoarele nu au pornit... la fel și cu faza lunga... nu se schimba ...  Cum i-as putea verifica opțiunile ?? Sper sa ma înșel... dar cred ca mi-a tras o mica teapa in ceea ce privește dotarea mașini...in descrierea mașini erau trecute toate opțiunile...doar nu l-a durut mâna sa scrie....