csvzs

Membru
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About csvzs

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Baia Mare
  • Auto Peugeot 307
  • Fabricatie 2006
  • Fabricatie 2 0
  1. Informatii generale S60

    Vanzatorul a spus ca imi poate da seria masinii. Pot sa fac ceva cu ea ? Problema e ca eu ma aflu in Budapesta momentan si nu m-as duce degeaba pana acolo. Eventual daca cineva ma poate ajuta sa o vada si sa imi spuna daca este OK atunci i-as fi foarte recunoscator (l-as plati desigur, nu cer gratis acest lucru).
  2. Informatii generale S60

    Intre timp a aparut aceasta masina: https://www.autovit.ro/anunt/volvo-s60-ID7Gkh4L.html#a470f45f84 E D2 dar in rest imi cam satisface toate criteriile. Merita sa imi bat capul cu ea ?
  3. Informatii generale S60

    Sunteti o comunitate superba . Simt ca va raman dator cu multe lazi de bere  . 'Sport paket' si faruri ceatea m-au amuzat si pe mine un pic. Din pacate altceva momentan nu este in RO (si Bucuresti) care sa aibe motorul D3 si sa aibe incalzire in scaune (must have ). Credeam ca o sa am macar din ce alege dar vad ca Autovit e plin de Passat/Golf/A4 & co. Nu am desi mari pretentii ca si dotari : incalzire in scaune, navigatie 7" si cam atat. Sistemul audio stock am auzit ca este chiar OK. Este vre-o alta dotare care e foarte utila ? Am ramas cu 3 optiuni: 1. Astept. Poate apare ceva bun. 2. Cumpar masina din strainatate. Dar in acest caz am nevoie de cineva care sa ma ajute. Imi puteti recomanda pe cineva ? 3. Fac un test drive cu D2 si poate ma satisface (cam greu de crezut).  
  4. Informatii generale S60

    Va multumesc pentru raspunsuri. Imi sunt de mare ajutor. Am gasit decat 2 masini in RO care se incadreaza in cerintele mele. Sunt foarte multe 1.6 Diesel insa. Cele doua sunt astea: 1. https://www.autovit.ro/anunt/volvo-s60-ID7GkUyd.html 2. https://www.autovit.ro/anunt/volvo-s60-ID7GkWZN.html   Eu nu ma aflu in Bucuresti dar sunt dispus sa iau avionul pana la Bucuresti daca as gasi o masina care merita vazuta si Bogdan G este liber sa o analizeze un pic :).
  5. Salutare tuturor! Sunt in fata cumpararii unei masini (SH) si foarte mult imi face cu ochiul Volvo S60 2011+. Am citit cam toate discutiile de aici de pe forum, m-am uitat la nenumrate filmulete YouTube samd. dar tot am ramas cu cateva intrebari la care cer ajutor din partea voastra. 1. Din cate am inteles D3 este cel mai optim motor diesel pentru S60 (D2 fiind prea slab pentru masa masinii). Sunt probleme generale cu acest motor sau este considerat ca un motor bun pe care pot sa ma bazez ? Fac foarte multe drumuri lungi (400 - 600 KM distanta) si as dori ca masina sa nu ma lase pe autostrada daca se poate :). Desigur as face toate reviziile / schimbarile cand sunt necesare deci de intretinut as intretine-o cat se poate de bine. 2. La cumparare din cate am citit trebuie sa ma uit la cureaua auxiliara. La ce anume trebuie sa ma mai uit ori sa fiu atent ?  3. Masina este bine antifonata ? Deoarece merg mult pe autostrada este important pentru mine ca masina sa fie cat mai putin zgomotoasa :). 4. As dori daca se poate cutie automata. La D3 este una clasica cu 6 rapoarte. Este aceasta cutie fiabila ? Ma pot astepta la costuri horror daca se strica ? Sa aleg mai bine una manuala ? 5. Am vazut ca Volvo are un Infotainment numit Sensus si din cate am citit se poate face upgrade la Sensus 3.0 la toate modelele S60. E corect ce spun ? 6. Pot afla cumva KM reali ai masinii ? Nu ca m-ar deranja daca are multi KM dar masina a fost bine ingrijita. Dar nu vreau sa fiu pacalit. Citeam ca la cineva s-a resetat KM la cei reali dupa alimentare  . Orice alta observatie in legatura cu achizitia masinii (la ce sa fiu atent, de unde sa o cumpar, etc.) sunt foarte bine venite si va multumesc foarte mult pentru ajutorul acordat.   O zi frumoasa pentru toti va doresc si sper sa fiu parte a comunitatii peste nu mult timp  .