tm42vds

Membru
  • Content count

    20
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About tm42vds

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 03/24/1970

Profile Information

  • Locatie timisoara
  • Auto v40-85kw
  • Fabricatie 2002
  1. unde pot repara turbo,sau cum?

    Daca are fum negru pot fi si alte cauze, ...tubulatura intercooler sparta ....aer fals ...  
  2. unde pot repara turbo,sau cum?

    Fumul albastru nu e neaparat de la turbina, e de la un motor uzat! Daca turbina are joc la ax , e cam dusa, ...
  3. vechimea curelei de distributie

    Am primit raspuns de la Gates, de la fabricant! 4H21 = date of packing = 2014, 21st of August. Multumesc!
  4. vechimea curelei de distributie

    Am cumparat o curea Gates, model 5552xs, si apar 2 coduri; 4h21 si 5 412571 996593. Intrebare, daca cineva ma poate ajuta ... in ce data a fost fabricata si daca merita sa o montez pe masina sau sa cer sa o schimb? De la magazin mi-au spus ca nu pot sa-mi spuna data fabricatiei, .... Multumesc tare mult!
  5. HEELP! am ramas blocat !

    Am patit si eu odatadar ca norocul eu am putut "pescui" cheile din masina! Poate doar daca bagi o tija prin chederul de la usa si sa apesi pe intrerupatorul ala care blocheaza/deblocheaza usile!
  6. Trebuie verificate furtunele de la Turbo, pot fi si destranse nu neaparat gaurite! Daca are o mica pierdere de presiune cantitatea de aer este insuficienta si motorina arde incomplet, face fum!
  7. o sa fac niste poze, poate ii ajuta pe altii, sa caute si sa gaseasca direct aici pe volvo-club! MS!
  8. Mersi! Asta a fost buna, dar e in engleza! In romana nu am gasit ceva asemanator! Ms! http://volvoforums.com/forum/volvo-v40-19/sway-bar-bushing-replacement-tips-please-33738/
  9. "La cata munca e ".... se pare ca esti singurul care stie cum se schimba piesele alea, daca spui ca e mult de munca!
  10. Mersi de sfat! Nu o sa fac ca tine, vad ca esti patit!! O sa le schimb si daca e ceva complicat o sa va spun! Sper sa nu fie! o seara placuta, multumesc tare mult!
  11. Nu e chiar asa, toate masinile au particularitatile lor si volvo e mai rara in Romania, asa ca ... pot sa apara greutati, de asta apar si serviceuri specializate pe o marca auto sau alta . Daca nu au manuale de reparatii merg dupa ureche, bajbaie... si nu e de dorit! In Tm e un singur service/reprezentanta de volvo, ... am fost la ei pt o diagnoza si cand sa-mi dea pe hartie unele masuratori, erori,etc. mi-au spus ca totul e ok si ca le e stricata imprimanta!
  12. Pai motorul e fabricat de Renault, la mine cel putin! Altii spuneau ca v40 e copiat dupa Ford focus... asa ca poate ar fi o idee buna sa merg la service de Ford sau Renault?
  13. Mersi! Spuneau unii ca trebuie demontata toata fata si nu stiam ce inseamna "toata" asta! Poate unii care si-au facut la masinile lor au facut-o deja in "easy way" si pot sa ma ajute, doar daca e ceva de stiu, daca nu stie mecanicul! Altii povesteau ca mecanicii au avut o surpriza neplacuta si au spus ca daca stiau ca e atat de mult de demontat nici nu s-ar fi apucat de treaba!
  14. Despre cum se schimba nu stie nimeni nimic!? Daca mecanicul la care merg nu a mai schimbat la V40 ar trebui sa stie ceva anume?!