VolvoDream

Membru
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About VolvoDream

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Bucuresti
  • Auto V60
  • Fabricatie 2012
  • Fabricatie 2 0
  1. Hop si eu cu V60

    Legat de schimbarea becului pe faza scurta ... am V60 de aproape 2 ani si schimb al 3lea rand de becuri ,,, in conditiile in care nu folosesc masina intens, doar sfarsiturile de saptamana si concedii! Nu o spun ca repros, in rest nu am experimentat probleme! As fi interesat sa stiu daca vi se intampla si voua sau pur si simplu am eu ghinion ... sau probleme la instalatia electrica :( Folosesc "Set 2 becuri auto PHILIPS H7 RacingVision+150% 12V"
  2. Jante si anvelope pt. iarna

    Salut, Incet-incet se apropie momentul in care vom fi nevoiti sa trecem la cauciucurile de iarna.  Pe  Volvo V60 D2 /2012 am cauciuri de vara pe jante de aliaj. Mai multi prieteni mi-au recomndat jante de tabla pentru cauciucuri de iarna, am procurat jantele de tabla, dar acum am o mare dilema ... prezoanele! Prezonaele de la jantele de aliaj se pot folosi si la cele de tabla? Nu am gasit nicaieri (in urma cautarii pe net) prezoane speciale pentru tabla, doar recomandari de genul  " Pentru jante normale de tabla sau aliaj se recomanda prezoane cu lungimea filetului de 3 cm". Ce recomandati?
  3. V60 in limba germana

    Acum am înțeles :-D  Mulțumesc!  Bănuiesc ca implică ceva costuri bord TFT și montarea acestuia respectiv demontarea celui vechi... Se poate un ordin de mărime? 
  4. V60 in limba germana

    Multumesc pentru urari! @Bogdan G posibil ca am Sensus 3.0 cu trip statistics (adica are "trip statistic" dar nu stiu daca e 3.0 si nu am vazut vreun meniu "bord TFT"   
  5. V60 in limba germana

    Salutare, Sunt fericitul proprietar al unui Volvo V60 D2 fabricatie 2012 ... masina a fost adusa din Germania si informatiile din bord imi apar in limba germana si din pacate nu stapanesc aceasta limba ...  banuiesc ca trebuie schimbat softul ... in MyCar am schimbat in engleza dar nu are niciun efect asupra bordului, doar consola este in engleza. Astept sfturile voastre! Multumesc!