cata

Membru
  • Content count

    53
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

2 Followers

About cata

  • Rank
    Junior
  • Birthday 09/09/1980

Profile Information

  • Locatie bucureti
  • Auto volvo v40 1.8 2000
  • Fabricatie 2000
  1. sfat achizitie

    2.0 turbo nu gasesc dacat afara.In Romania slabe sanse sa gasesti unul in mintile lui.
  2. sfat achizitie

    cel de 170 de cai.cred ca este turbo,nu?
  3. Buna ziua, As dori sa achizitionez un Volvo s60,an 2004,2,4 benzina,automat si as dori sa aflu cateva pareri despre acest motor(cat consuma,ce probleme are,etc.) Multumesc anticipat.
  4. multumesc pentru raspunsuri,am decis sa instalez o instalatie gpl si o sa va tin la curent cum se va comporta masina.
  5. As vrea sa-mi instalez gpl pe masina ,insa nu stiu care sunt dezavantajele (avantaj pret de achizitie al carburantului mai mic) .Mentionzez faptul ca masina este 1.8 benzina,215000km,an 2000,si fac in medie 35000km pe an. Ce parere aveti ?Merita sau nu ,si daca da care sunt avantajele sau dezavantajele gpl-ului. Multumesc.
  6. Schimb ulei Volvo S40 1,8 benzina

    eu am 200 000km si folosesc castrol 10w 40
  7. joc in volan

    Multumesc pentru raspunsuri.
  8. joc in volan

    Da,jocul este pe inaltime.
  9. joc in volan

    Mecanicul a spus ca totul este strans si ca am joc in tripoda de la coloana.Ce trebuie sa fac? Mai pot merge asa cu masina? Va precizez ca nu imi joaca volanul la viteza ,poate doar o mica bataia la denivelari mai mari. Ce sa fac in continuare?Sa ma duc la alt mecanic sa mai aud o parere?Pana acum nu a gresit cu nici un''diagnostic'' la nici o masina ,respectiv la a mea si sotiei. Sfaturi?
  10. joc in volan

    Astept poza.
  11. Astazi am observat o chestie tare ciudata la masina mea,am vrut sa ma ridic un pic in scaun si avand o durere de spate m-am ''ajutat'' de volan si am observat ca tragand spre mine de volan se misca cativa mm max. 1 cm. Va intreb daca este normal asa ceva,adica aceasta miscare sus-jos a volanului(tragand de el nu foarte tare) de max.1 cm. Ce ar trebui sa verific? Unde este prins si cu ce? Precizez ca modificarea coloanei volanului o pot face doar pe inaltime nu si in adancime(nu are aceasta optiune). Multumesc!
  12. bucse rupte

    Mecanicul mi-a spus ca ma costa 150 lei.Daca vrei si alte detalii despre montaj sau altceva iti spun dupa ce le schimb eu.
  13. bucse rupte

    Da,am aflat si eu cat costa.
  14. bucse rupte

    Mecanicul le numeste bucse,si da sunt rupte,le-a demontat si le-am vazut. Cum am spus mai sus am virat maxim dreapta sa ies din parcare cu spatele si cand sa plec de pe loc s-a auzit un zgomot puternic,dupa care fiind foarte aproape de zona unde este service-ul unde repar masina am mers usor pana acolo unde mi-au spus ca bucsa din stanga de la bara stabilizatoare fata este rupta si este(cum a spus nenea mecanicu') ''de 19 nu de 17 cum au altele''(bara stabilizatoare). Intr-o poza pe forum dupa o cautare am vazut o poza cu aceste bucse si seamana cu ale mele.