StefanADRIAN

Membru
  • Content count

    41
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About StefanADRIAN

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Barlad
  • Auto Volvo s60 d5 awd
  • Fabricatie 2011
  • Fabricatie 2 0

Recent Profile Visitors

741 profile views
  1. Acu ceva timp am avut o problema cu masina alternatorul nu mai incarca acesta fiind schimbat acum 1 an, a fost trimis pe garantie schimbat regulatorul, producatorul alternatorului au spus ca Volvo a avut o problema vizand masinile 2009-2011 pe partea electrica si au fost rechemate pentru un update de soft la coloana electrica (Eu spun ceea ce mi-a fost spus de el). Masina are totodata si bateria noua imi mai aparea inainte martorul low battery insa mecanicul imi arata alternatorul incarca iar bateria e incarcata dar martorul a fost o perioada scurta si nu a mai aparut. Dupa ce am primit alternatorul pus pe masina totul ok insa din nou trinunghiul rosu in bord cat si semnul de low battery mecanicul a luat de bun ce a spus producatorul alternatorului si mi-a spus sa ma duc la primus si sa fac aceasta update. Doar ca masina de noua e din Romania ea a fost dusa pana in 2017 doar la primus pentru revizii si alte bube ce a mai avut pe parcurs, nu ar fi trebuit sa fii primit acest update? Problema fiind una electrica ma deranjeaza si nu pot sa zic ,,lasa ca merge asa'' A patit cineva ceva asemanator ? A fost cineva pentru acel update? Mersi pentru orice raspuns. 
  2. Low Battery in mers

     Update: Dupa 3 saptamani, cu bateria data de mecanic pentru proba nu am mai intampinat probleme, insa nici nu am mai avut un drum foarte lung ca cel in care a aparut problema initiala.Asa ca voi fi nevoit cred sa schimb bateria.
  3. Low Battery in mers

    A doua zi cu bateria data de mecanic, iar totul e ok, mecanicul mi-a spus ca e posibil sa fie bateria pana la urma deaorece  vechiul alternator l-am schimbat , incarca prea mult si e posibil sa fi dat bateria peste cap, acesta fiind motivul pentru care bateria in urma drumului lung facut de mine a cedat. Asta este ipoteza lui, bazandu-se pe faptul ca alternatorul incarca acum si nu am mai avut probleme. In concluzie mi-a spus sa mai stau cu bateria asta data de el si daca la fel nu apar probleme sa cumpar o baterie nou. 
  4. Low Battery in mers

    Update. Pe masina a fost montata o alta baterie provizoriu iar mecanicul spune ca alternatorul incarca, si mi-a spus sa revin peste o zi sa vedem ce se intampla cu bateria pusa provizoriu, ciudat e ca mi-a spus in caz ca e alternatorul (deci nici el nu stie 100% sa il aduc pe ala vechi si sa il reparam pana il trimite pe ala nou in garantie, undeva in Polonia si dureaza pana in 2 saptamani) Astazi o sa merg sa vad ce spune , si sa vada daca bateria pusa provizoriu are si ea probleme in sensul daca s-a descarcat complet, totodata bateria mea veche a luat-o si a pus-o pe masina lui personala si asa poate sa vada daca si aceea are probleme. Acum daca ambele baterii sunt ok si alternatorul incarca  nu stiu ce ar fi de facut?.
  5. Low Battery in mers

    Dupa un drum de 600 de km , cu volvo s60 2011, d5 fara start stop, fix inainte de a ajunge acasa mi-a aparut martorul de low battery, ironia a facut ca masina s-a oprit la 1 km de service-ul unde in iarna schimbasem alternatorul, m-au ajutat domnii sa duc masina pana la service, chiar daca mi-au dat curent fix dupa ce au luat cablurile toate sistemele picau, servo, lumini erori peste erori, cand am dus-o sa o vada Domnii au spus ca alternator e mult prea incins si trebuie sa lase bateria sa o incarce la maxim la un aparat de reincarcare si dupa sa vada daca e alternatorul sau bateria. Desi daca mi-a nu imi mai incarca in mers se poate sa fie de vina bateria ? Intreb ca sa fiu sigur ca  nu e alternatorul desi acesta e schimbat in ianuarie anul acesta. 
  6. Low battery dupa ce opresc motorul.

    Nu e cu start stop, dar nu am mai patit a disparut eroarea 
  7. Am schimbat de curand la un volvo s60, 2011 d5 215cp, alternatorul complet, toate bune si frumoase pana ce am ajuns in fata casei unde dupa ce am oprit masina si am mai stat un pic imi apare in bord mesajul Low battery power save mode, pornesc masina sa vad daca o ia mai greu insa nu, dupa ce o pornesc eroarea dispare fara sa mai apara, dupa ce o opresc de tot motorul, mai stau un pic la fel imi apare low battey.Am fost inapoi la mecanic el a spus ca nu e nimic insa am aflat ca eroarea apare dupa ce opresc motorul abia dupa ce am plecat de la el,Ce ar putea fi in mare? Bateria nu e agm e una simpla insa nu am avut problema asta pana acum cu vechiul alternator, iar bateria nu are mult de cand a fost schimbata plus masina porneste in regim normal nu ii ia mult
  8. Senzori parcare

    Cum as putea sa-mi dau seama care e defect trebuie sa pun un tester ceva? vazusem ca unii ii testeaza ascultand un tacanit ce il fac insa nu prea am inteles cum
  9. Senzori parcare

    In ultimul timp masina a fost foarte murdare si mi-a aparut in bord o notificare cu senzorii de parcare am incercat sa ii curat individual pe toti insta eroare tot apare, voiam sa stiu daca merge sa cumpar si unul aftermarket  ART PDC 26 ?
  10. Volvo engine remote start

    Doream sa stiu daca are cineva optiunea asta din cheia de fabrica si daca e multumit de ea fata de o alarma ce include si pornirea motorului. Si cum imi dau seama daca merge si fara fuel driven heater si cum stiu daca am in primul rand ?
  11. Are cineva optiunea asta pe masina lor, de a porni masina din cheia de fabrica? Din cate am inteles toate masinile sunt capabile numai ca trebuie sa platesti o suma de 500 de euro, pentru a o activa. Merita sau e mai rentabil o alarma de la viper ce include si pornirea motorului?
  12. Cat costa un ansamblu nu doar nuca ?
  13. Reconditionare piele

    Iar la un atelier specializat in bucuresti sau iasi daca stiti vreunu din experienta asa pe google gasesc 1000 care cica ar fi toti experti:))
  14. Reconditionare piele

    Genul asta in poza arata mai bn insa de aproape se vad uzate. Cum as putea sa le fac sa arate iar precum tetiera de ex. prefer sa aiba un aspect mat nu lucios.
  15. Reconditionare piele

    Nu am mai gasit un astfel de topic asa ca intreb aici, stie cineva cum as putea sa scap de pielea crapata de pe scaune? Solutia de curatat interiorul de la volvo e bun de ceva l-a incercat cineva?