TooL

Membru
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About TooL

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Bucuresti
  • Auto V50
  • Fabricatie 2008
  • Fabricatie 2 0
  1. Salut, Aceasi problema am descoperit-o si eu la al meu 1.6D, cand deodata a inceput sa intre miros de gaze in habitaclu si am descoperit ca injectorul nr. 4 era destul de slabit (toate erau, dar asta era mai slabit decat restul), iar in jurul lui era o depunere destul de mare de "smoala". Am curatat, am strans la loc. Raspuns la intrebarea ta: Mounting screws, injectors: Torque to 10 Nm Aici ai info despre cat de mult se strang diverse suruburi. Cheers,
  2. Salut, conductele le-am cumparat din dezmembrari, iar montajul acasa cu un prieten mai priceput. Am montat fara sa dam caseta jos, desi nu a fost chiar usor. Partea cea mai complicata a fost sa gasim consuctele, de obicei, ti se vinde toata caseta. Mult succes!
  3. Intr-adevar, initial am considerat ca se pot face/bercui, dar nu a mers, in primul rand tipul de bercuire e unu conic care, aparent, nu a putut fi facut asa de usor. In cele din urma, problema s-a rezolvat cu schimbarea cu unele dintr-o caseta dezmembrata de focus. A trecut 1 1/2 ani si merge brici.
  4. Aceași bucurie am pățit-o și eu acum 2 zile, imediat după ce am trecut vama, am tras în benzinărie și când să plec de la pompă, prima data a pornit cu tot brădulețul, dar se dezactiva ba servo, ba dhtc, disco.. Am plecat cu platforma, noroc că mai aveam 90km.  A doua zi, ieri, iarăși pe platformă, la service de data asta, unde eram pregătit să schimb cu piesă nouă. Doar că, surpriză, alternatorul încarcă... Diagnosticul: fiind stropit de ulei, a luat-o razna, probabil vreun cărbune. Curățat cu un spray de curățat motorul, momentan funcționează în parametri.  Acuma, nu știu câtă încredere să am în el, de acu încolo. Mai am de făcut vreo mie de km până ajung la București, sper să evit experiența cu rămasul in drum.  
  5. Salutare, Continuarea povestii e in felul urmator.. Intr-adevar, acele 2 conducte nu se vand ca si piese de schimb (stupid marketing! ) si esti nevoit sa cumperi o caseta de directie noua, desi vechea e perfect funtionala. Nu inteleg, de ce au mai facut conducte care se insurubeaza, puteau sa proiecteze 2 canale direct in corpul casetei.. In fine, am pus mana pe internet si telefon si da-i bataie cu cautat de masini dezmembrate. Am reusit sa gasesc la cineva o lada de conducte din care mi-am ales ce-mi trebuia. instalarea a fost destul de usoara, direct pe masina, fara sa demontez caseta.. Cost 120 conductele + 60 lichidul. Final fericit.  
  6. Salutare. Am tot cautat aici pe forum discutii legate de conductele de servodirectie si nu prea am gasit, asa ca incep eu un topic. Problema mea a aparut dupa o vizita la service, unde pe langa altele de reparat, mecanicul a gasit si conductele de servodirectie intr-o stare destul de rea, mi-a aratat poza cu conductele acoperite de lichid. Iar a 2-a zi, fix in fata casei, cand sa fac o laterala am ramas fara servo. Probabil la verificare fiind trase, a cedat vreo fisura. am verificat nivelul lichidului si vasul este gol. La service mi s-a recomandat sa schimb toata caseta de directie, eu totusi ma gandeam ca pot scapa doar cu schimbul conductelor, eventual dintr-o dezmembrare. Intrebare este ce cod are conducta de servodirectie si daca este cineva care vinde asa ceva, nou sau sh, si cat de complicata e operatiunea de inlocuire? multumesc,