renascentist

Membru
  • Content count

    17
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About renascentist

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Iasi
  • Auto Volvo S60 2.0
  • Fabricatie 2001
  • Fabricatie 2 0
  1. Salut! As vrea sa aflu ce model de volvo v-a fost aproape pentru cel mai mult timp si in care ati investit cei mai putini bani, cu alte cuvinte m-ar interesa motoarele cele mai fiabile, dar dupa anul 2000. Acum detin un Volvo s60 din 2001 si am avut probleme constant cu clapeta de acceleratie si m-am decis sa trec la un model cu o vechime mai mica. M-ar interesa totodata seria XC. Ce parere aveti despre XC90? Pentru o masina care acum se vinde la un pret foarte scump, preturile second hand sunt destul de mici. Plus ca majoritatea masinilor pe care le-am gasit de acest fel nu depaseau 200k de kilometri. Este foarte scump de schimbat distributia? Ce alte probleme ar putea avea? Mi-a placut foarte mult modelul s60 sau s90, asa ca l-as lua in calcul, dar pentru un an de fabricatie mai nou. Ce an mi-ati recomanda pentru a nu avea probleme cu piesele sau cu alte defecte care apar constant? Multumesc!!
  2. chedar geamuri

    salut! vreau sa schimb chedarele de la geamurile masinii, in special pe cele din portierele de pe fata (atat interior cat si exterior). este vorba de chedarele orizontale, care fac legatura intre geam si corpul portierei. am sunat la reprezentanta si am primit niste preturi prea mari, asa ca ma uit dupa o solutie. daca iau de la dezmembrari, ar fi posibilitatea sa ajunga in aceeasi stare cat de curand, deoarece cauciucul se uzeaza in timp. exista alte firme care confectioneaza chedare la comanda? multumesc!
  3. salut! mai poti comanda piese pentru volvo? eu am un S60 din 2001 2.0 benzina de 180 de cai si m ar interesa clapeta de acceleratie. se vorbea aici pe forum ca cei de la reprezentanta au niste adaosuri exorbitante

     

    multumesc!

    1. impexrom

      impexrom

      Cumpar bara fata volvo 740 gl,benzina,85 kw,B230 F,alternator,parbriz,etc.

  4. salut! am vazut ca ai vorbit intr o postare despre clapeta de acceleratie. am un volvo s60 din 2001 cu magnetti marelli pe ea. de curand am schimbat o, dar cea din dezmembrari m a tinut 3 luni maxim, acum iar incepe sa faca probleme. ai vreo idee de unde s ar putea cumpara aceste piese mai ieftin decat la reprezentanta? ca am auzit vorbindu se pe forum ca au adaosuri foarte mari. la reprez o gasesc cu 2200 de lei. ma gandesc sa incerc si prin alte tari la dealere volvo

  5. salut! ai postat un raspuns in legatura cu clapeta de acceleratie, ce mi s a stricat. tu cam cat ai dat pe aceasta piesa? din ce m am interesat, doar la reprezentanta o mai pot gasi si e in jur de 2200 de lei. dar am vazut discutii aici pe forum cum ca reprezentantele practica adaosuri foarte mari, asa ca ma gandesc sa o cumpar din alta tara vecina. ce parere ai?

    1. McCIUKEN

      McCIUKEN

      Salut. Eu nu am schimbat clapeta. Am modificat-o cu senzor hall. Nu mai stiu cat am dat pe senzor. Cel mai bine ar fi sa iei o clapeta buna de la marian si apoi sa o modifici pe a ta cu senzor hall dupa valorile masurate pe clapeta buna.

  6. resoftare computer?

    totusi, dupa ce au resoftat computer-ul, am luat masina in limp mode de la reprezentanta. deci schimbarea ETM-ului de pe clapeta de acceleratie nu a rezolvat nimic. @McCIUKEN- am avut probleme cu clapeta de acceleratie, pe testere asta iesea. acum la reprezentanta, dupa ce au resoftat, se pare ca nu mai apareau problemele acelea, dar ele existau. am schimbat clapeta, de la dezmembrari si acum functioneaza masina...pentru urmatorii kilometrii, dupa ce am montat piesa, nu am mai avut niciun martor, dar iar s a aprins dupa ceva timp. cand ma intorc in cluj am sa pun iarasi testerul sa vad ce apare si revin cu amanunte
  7. resoftare computer?

    am cumparat un ETM magnetic din anglia, care sugereaza ca ar remedia problema. dar nu au reusit sa reconfigureze clapeta de acceleratie si sa o repare cei de la reprezentanta
  8. salut! mi ai lasat un mesaj in legatura cu o clapeta de acceleratie. eu caut modelul de la magneti mareli, cu eticheta galbena. aceeasi o ai si tu? codurile 8644346 // 65cfm2 // ah 000 2030 M

    1. MarianBr

      MarianBr

      imi cer scuze,nu am vazut mesajul tau. ai gasit intre timp? ma mai uit la cod?

       

  9. resoftare computer?

    iar aici sunt cele 2 rezultate de pe tester. daca trebuie marite, mai fac o poza
  10. resoftare computer?

    senzorul de pe clapeta. ETM-ul. am fost astazi la reprezentanta sa resofteze tot computerul de la masina si n au reusit sa rezolve problema. imi recomanzi sa cumpar o clapeta noua cu totul? e vreo 2000 de lei una, livrata de cei de la volvo. alte posibilitati exista?
  11. resoftare computer?

    salut! am schimbat o piesa din clapeta de acceleratie la un volvo s60/ 2001 (cea dinainte era mecanica si am inlocuit o cu una magnetica) si vreau sa stiu daca trebuie resoftare si daca singurul loc in care se poate face aceasta este la reprezentata sau rezolv in alta parte, aproape de cluj? multumesc!
  12. salut! am schimbat o piesa cu probleme din clapeta de acceleratie la un volvo s60/ 2001 si trebuie resoftata ca sa i recunoasca parametrii noii piese (cea veche avea un dispozitiv mecanic, cea noua este cu un mecanism magnetic). te descurci cu asta sau trebuie sa merg la reprezentanta? altfel, mi ai recomanda pe altcineva aproape de cluj?

    o zi buna!

  13. salut colegi! din pacate mi a cedat clapeta de acceleratie si vreau sa investesc intr-una SH. am un volvo s60 2001 2.0 benzina, iar clapeta este MAGNETI MARELLI avand codurile 8644346 // 65cfm2 // ah 000 2030 M. este cineva care dezmembreaza sau ma poate ajuta? a reparat cineva in tara o astfel de piesa? am gasit pe net o firma ce repara si ofera garantie 2 ani. multumesc!
  14. PEDALA ACCELERATIE/ clapeta acceleratie

    merci! am sa o caut in dezmembrari dupa acel cod si revin cu rezultatul, in cateva zile
  15. salut colegii! inante sa merg la dezmembrari, vreau sa va intreb daca aveti voi, contracost, o pedala de acceleratie sau clapeta acceleratie pt un volvo s60 din 2001 2.0 benzina cu volan pe dreapta. ii o problema cu una din aceste doua piese, de n a descoperit precis nici mecanicul despre ce este vorba. se pot reconditiona? totodata, dupa montarea clapetei sau pedalei, trebuie umblat in computerul masinii sau este de ajuns sa se stearga erorile?