AdrianSb

Membru
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About AdrianSb

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Sibiu
  • Auto Volvo XC90
  • Fabricatie
  • Fabricatie 2 0
  1. Probleme XC 90 II

    Nu mi se parea normal sa nu iti schimbe amortizoarele  pe garantie. Din ce vad trebuie sa apelez si eu la garantia extinsa. Am 40.000, si nu am avut probleme pana acum. dar, pana la 150.000 mai e mult de mers. Trebuie sa ma adresez unui dealer din tara, pentru extinderea garantiei?  
  2. Impresii XC90 MY2016

    Dupa un upgrade de soft, facut la Reprezentanta Cluj, Pilot assist 2 functioneaza pana la 139 km/ora. Alta viata, pe autostrada! Totusi, trebuie atentie la condus, in cazul curbelor, unde, daca curba nu este corelata cu viteza, Pilot assist se dezactiveaza si te trezesti pe contrasens. 
  3. Impresii XC90 MY2016

    Si pe mine ma interesa aplicatia, fara a fi un operator disponibil, doar sa cuplez iphonul cu masina, sa o pornesc cu 5-10 min. Inainte de a iesi din casa.
  4. Impresii XC90 MY2016

    Multumesc colegi.  In continuate sunt foarte multumit de masina.  Totusi, am o nelamurire. De ce, in Romania, nu putem folosi aplicatia Volvo on call app? Pe Appstore in Romania nu exista, iar pe cel de USA, nu reusesc sa imi fac cont, sa o downloadez.   Acum, pe caldura, ce bine ar fi sa pornesc masina din iphone, sa se racoreasca.  Voi ati reusit sa instalati aplicatia? Alta intrebare: a reusit cineva sa faca upgrade la soft, sa mearga pilotul automat peste 50 km/ora?
  5. Impresii XC90 MY2016

    Salutare,  De cateva zile sunt si eu posesor de XC90 inscription /2016. Luat din Germania cu 27.000 Km. Drumul din Berlin pana acasa a fost perfect sa ma familiarizez cu masina si cu toate sistemele de siguranta si indrumare. Intradevar, confort si siguranta, Volvo nu se dezminte! Exceptand faptul ca de trei ori a aparut in parbriz avertizarea de coliziune iminenta (si sunetul specific) pentru o fractiune de secunda, dar fara sa fie cazul de asa ceva, sunt foarte multumit de masina. Mergand pe autostrada cu 3 pers. 140 km/ora, consumul este 9,1 -9,2 . - Multumitor la greutate si motorul D5. (La Audi Q5, dupa resoftare, aveam un consum de  7,5. )   PS. un manual in limba romana are cineva?