bacy

Membru
  • Content count

    347
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

5 Followers

About bacy

  • Rank
    Pasionat
  • Birthday 12/27/1976

Profile Information

  • Locatie Slobozia
  • Auto Volvo V40
  • Fabricatie 2000
  1. Multumesc pentru oferta dar Rover nu este chiar pe placul meu, mai ales ca, din cate stiu, nici nu se mai fac. O zi buna.

  2. Daca te intereseaza un rover 45 2.0 V6 benzina 150CP cu cutie steptronic, full.Sunt al II-lea proprietar Ro.Mai pot oferi maxim 500 euro.Singura prolema e parbrizul fisurat la pasager

  3. Oricum iti multumesc de raspuns.De acele defecte imi spusese si proprietarul plus cateva zgarieturi pe spate.Dar asta nu-i o problema.Masina sa fie functioneze bine si inclusiv cutia automata ca sunt destul de pretentioase daca n-ai grija de ele. Treaba cu aibag-ul e un pic mai delicata.
  4. Salut si bine v-am regasit. Vreau sa iau un Volvo S40 1.8 benzina an 2001 cutie automata care pe langa mici defecte optice, proprietarul spune ca nu-i functioneaza claxonul si ca are si becul de airbag aprins in bord, dar ca airbag-ul nu este sarit. Respectivul spune ca este de la o piesa (care nu mai stiu cum se numeste dar parca incepea cu litera D...... ) si ca deja a cumparat acea piesa dar n-a apucat sa o schimbe. Ce ziceti, poate fi posibil acest simptom de la vreo piesa? Aceasta este masina: http://volvo.anunturi-auto.4tuning.ro/anunturi-auto/masini-second/volvo-s40-1800-9957978.html Daca stie cineva ceva despre aceasta masina astept informatii si sugestii daca se merita sau nu.
  5. Cand am luat Rover-ul am dat la schimb V40-ul care la fel functiona impecabil sis si atunci mi-a fost teama ca nu stiam peste ce dau.Cand am vazut prima data Rover-ul si am mers cu el am fost un pic dezamagit de confort si n-am vrut sa-l iau. Il consideram o balarie in comparatie cu V40-ul meu.Dar nu stiu ce a avut ca pana la urma l-am luat si acum m-am obisnuit cu el si la cei 150 CP e fascinant si nu-l mai consider o balarie. Mi se pare chiar o masina buna si foarte stabila pe sosea.Dar imi trebuie ceva cu consum mic pentru facut naveta zilnic. Doar ca ma gandesc ca daca like2008 zice ca e buna la pret, iar Adi 2727 zice ca e de mult timp la vanzare de ce nu a vandut-o pana acum?
  6. Faza e ca nu dau bani pe el.Vreau sa-l dau la combinatie cu un Rover 45 2.0 V6 benzina, an 2001, care functioneaza impecabil si-mi place la nebunie, doar ca din varii motive am nevoie neaparat de ceva cu consum mai mic.
  7. Pe mine me interseseaza cum e ca intretinere si ca fiabilitate.Eu am avut V401,6 benzina.
  8. Am gasit un Volvo S40 din 1999, diesel, ala de 90CP.Nu sunt adeptul motorinei, am spus-o si mai sus, dar din varii motive imi trebuie ceva cu consum mai mic.Ce ziceti se merita la 3900 Euro. Ce nu scrie este nr. de km. Este asta: http://www.autovit.ro/volvo-s40-C17768495.html. Astept pareri.
  9. Te intereseaza schimb cu un Rover 45 V6 benzina 150cp, cutie automata,an 2001?

  10. Vreau sa-mi schimb parbrizul

    Eu am cerut oferta la ei la Marctec Bucuresti si mi-au trimis raspuns 305 ron cu tot cu montaj.Bineinteles parbrizul nu este original si am inteles ca e mai subtire un pic.Pretul sigur acesta este deoarece a schimbat un prieten de-al meu anul trecut la un Nissan Primera P12 si la costat 450ron cu tot cu montaj.Cereti si voi o oferta de pret in functie de tipul de masina pe care-l detineti.
  11. Vreau sa-mi schimb parbrizul

    Eu gasisem la Bucuresti la o firma Marctec 305 lei cu montaj cu tot dar pentru V40.
  12. Salut! Fa-mi te rogo oferta de pret pentru:

    - 6 litri ulei motor 10W/40 Castrol

    - 5 litri ulei cutie viteze septronic Parca Dexron III pt. un Rover 45 motor 2.0V6 benzina an 2001)

  13. Curenteaza ! ! !

    Si mie mi s-a intamplat cand aveam Reanult Simbol si doar il cumparasem.Era nou nou.Aveam o bluza de trening de fas si cu aia mereu ma curentam ba mai mult noaptea face si scantei cand atingeam usa cu mana.Azi mi s-a intamplat cand mi-am sarutat sotia.Am sarit amandoi ca arsi.Am simtit ca ne-a intepat ceva pe buze.
  14. Aici ai dreptate.Dar daca e sa le fure nu cred ca au nevoie de ajutorul nostru.Deja sunt experti.
  15. Pe mine n-ai cum sa ma invinovatesti. Metoda descrisa de mine este cea descrisa in manualul utilizatorului pentru S/V 40 si e perfect legala.