Hwy

Membru
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Hwy

  1. E o idee... Mulțumesc!
  2. Salutare tuturor (care încă mai populați acest forum) ! Am și eu o întrebare/nedumerire pe care vreau să o adresez eventual celor mai pricepuți și pasionați întru Volvo. Stimați colegi de forum, mă enervează cumplit modalitatea de afișare a nivelului benzinei din rezervor! Adică nu îmi arată efectiv câtă benzină am în nenorocitul de rezervor ci îmi face o proiecție a cât urmează să mai am în urma felului în care rulez/pe unde rulez...Oraș, aglomerație, afară din oraș. Precizez că e vorba de un Volvo S90 T5, 2020. Am observat cum în București îmi scădea vertiginos indicatorul nivelului benzinei (cu indicația că mai am pentru încă 200 km) iar după jumătate de oră, odată intrat pe autostradă, nivelul crescuse din nou la aproape trei sferturi de rezervor ( indicația era că îmi ajungea pentru 700 km). Deci...îmi place tehnologia, progresul, dar câteodată unele chestii parcă sunt chiar exagerate și inutile. Mi se pare o stupiditate supremă ce au făcut cei de la Volvo iar întrebarea mea este dacă știți cumva să existe vreo modalitate de a-mi afișa la bord, în bunul și sănătosul stil clasic, nivelul de combustibil din rezervor...? Adică să văd ce am acolo și să evaluez EU cât mai merg și dacă alimentez sau nu. Ceva din setările mașinii (n-am găsit nimic în manual)? Ceva pe linie de soft la reprezentanță? Vă mulțumesc!
  3. S90 Benzina

    Alex Mitran:   Până la urmă ai achiziționat se pare acel S90, la profil așa zice, din 2018? Ceva impresii? Probleme? Consum real? Eu am un T5 din 2020, 250 CP, și sub 13-15% în București nu scot. Din câte știu nici Clujul nu e mai breaz când vine vorba de trafic aglomerat.
  4. Volvo V90 D3

    Salut. Am avut și eu aceeași problemă la S90-ul meu și am rezolvat-o în felul următor: Sensus-Playing files from USB | SwedeSpeed - Volvo Performance Forum Download de pe net programul PLAYLIST CREATOR. 100% se rezolvă. Baftă!