rbindar

Membru
  • Content count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About rbindar

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Bucuresti
  • Auto Volvo XC60 D5 AWD Geartronic
  • Fabricatie 2013
  • Fabricatie 2 0

Recent Profile Visitors

538 profile views
  1. Ulei cutie

    Am inteles, eram curios de ce se specifica 2 tipuri de ulei pentru aceeasi cutie. Mersi.
  2. Ulei cutie

    Stie cineva daca este vreo diferenta intre uleiul de cutie automata 31256774 si cel cu cod 1161540? In VIDA pentru xc60 d5 awd 2013 uleiul care imi apare la rezultate este 31256774, insa pe siteurile de piese pare ca si cel ce incepe cu 1 are aceleasi specificatii. 
  3. Recomandare distributie

    Asa am sa fac, maine o bag in service. La motorul D5 absolut toate au problema cu auxiliara sau doar anumite serii? Al meu e  D5244T15, un mecanic mi-a spus ca la asta nu ar fi probleme, dar nu stiu cat Volvo stie nenea. Inca o mica intrebare, un schimb de ulei la cutie se face doar la Primus sau mai e si altcineva care face treaba buna?
  4. Recomandare distributie

    Multumesc mult pentru raspunsuri. Intentionez sa pun piese bune, am tot citit pe forum si vad ca sunt probleme mari in zona asta cu motoarele in 5 de la Volvo. Eu voiam sa stiu ce ii zic mecanicului sa comande, nu am cunostinte de mecanica, nici vreun experimentat in masini nu sunt, dar banuiesc ca ar trebui sa stiu numele producatorului de piese de la care le cumpara volvo si le pune pe masini, m-ar mira sa le produca volvo direct. 
  5. Recomandare distributie

    Disclaimer: Inca incerc sa ma obisnuiesc cu site-ul, nu stiam ca ai limtia de timp pentru editarea unui post, mai jos e continuarea postului   Am nevoie de niste pareri legate de schimbarea distributiei. Am achizitionat recent un Volvo XC60 D5 AWD, 2013 din Suedia si tocmai ce am observat ca imi pierde antigel pe la pompa de apa si umezeste ulei pe la simering la distributie. Masina are 162.000km, are vizite regulate la service volvo, conform cartii, insa nu sunt detaliate, asa ca nu stiu ce s-a schimbat si ce nu. Intrebarea unu ar fi daca o schimbare a distributiei, auxiliara, pompa de apa o sa imi rezolve problemele mentionate mai sus. Intrebarea doi este legata de recomandari privind companiile ce produc curele si role. Am tot cautat pe net, insa nu gasesc ce firme produc curelele si rolele ce vin stock pe xc60. Sunt upfront si va zic ca o sa imi duc masina la un service la care imi tot fac masinile de ani buni, au un serviciu de care eu sunt foarte multumit si nu intentionez sa il schimb. Am vazut mentionat printr-un post mai vechi ca Gates ar produce curelele si INA rolele, este adevarat? Multumesc mult, apreciez orice pareri!