mezsor

Membru
  • Content count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About mezsor

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Resita
  • Auto xc90
  • Fabricatie 2003
  • Fabricatie 2 0
  1. ajutor...volvo xc90

    Nu e de la baterie, in prima faza m-am gandit si eu la asta si am luat o baterie noua...  
  2. ajutor...volvo xc90

    multumesc ptr bunavointa,  mezsor@yahoo.fr   e adresa mea de email... 
  3. ajutor...volvo xc90

    multumesc  adytym  ptr informatie, nu am stiut ca si la Timisoara este o reprezentanta Volvo... Dau si o bere daca esti disponibil in acea zi....
  4. ajutor...volvo xc90

    Ptr paunionutz , bogdan, sau altii colegi de pe forum..  Eu  sunt din Resita,  imi cer scuze daca am pus/pun intrebari mai "tampite"... nu ma pricep la masini, am o masina pe care vreau sa o fac sa functioneze... Ce inseamna si unde pot face o diagnoza?  In Resita nu ma reprezentanta Volvo ...   Problema este ca nu pot sa plec la drum cu masina fiindca nu am semnalizare atunci cand imi "pica bordul"...  Am vazut pe forum , am vorbit si cu Bogdan la telefon, toti spuneti de CEM... cat costa sa il inlocuiesc ? Trebuie nou sau merge si SH ?  Am nevoie ca aceasta masina sa functioneze nu sa o tin in garaj... Orice ajutor, chiar si contracost este binevenit..  de aceea tot intreb si intreb asa cum bine a observat un coleg de pe forum ( 1984)  
  5. ajutor...volvo xc90

    Multumesc  paunionutz   si   Bogdan G   pentru sfaturi, azi am mai facut o diagnoza  si mi a dat urmatoarea eroare (vezi atasamentul)    Acest modul DIm se poate schimba cu altul nou ??  Interesant este faptul ca azi dupa ce am scos cheia din contact toate lun=minile din bord au mai ramas apreinse circa 10 secunde... Poate sa fie ceva si de la contact ( ca tot pomeneai   paunionutz   de acest lucru..)  
  6. ajutor...volvo xc90

       
  7. ajutor...volvo xc90

     va salut !  Am primit de la cumnatul meu din Spania un  XC90 automatic motor de 2400 si am urmatoarea problema la el: m-i s-au stins toate luminile in bord, motorul functioneaza  dar nu la capacitatea lui  ( parca"trage" mai greu).. aerul conditionat merge, la fel si farurile, in rest NIMIC... Orice sfat sau sugestie sunt binevenite..   In speranta ca si  careva dintre dvs s-au "lovit" de aceasta problema si ma poate ajuta  va multumesc anticipat !!