DragosGD

Membru
  • Content count

    244
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by DragosGD

  1. Ce-ati spune de un topic in care sa raspundem la aceasta intrebare, atunci cand le facem o imbunatatire sau de ce nu ...o zgarietura ... masinilor noastre?
  2. vreau sa-mi comand un plate personalizat si am de ales din urmatoarele variante. voi care credeti ca s-ar potrivi la masina mea alba? am deja un favorit !
  3. Dupa cum stim, temporizarea stergatoarelor la seria 850/SVC70 are o singura treapta, setata la un interval de cca 6 secunde. De multe ori atunci cand avem nevoie, acest interval este ori prea scurt ori prea lung, facand oarecum inutila aceasta optiune. Probabil ca stiti deja ca pe piata exista un releu programabil, intre 2 secunde si 22 de secunde. Se programeaza punand maneta schimbatorului in pozitia intermitent si inapoi in pozitia oprit, astfel intram in periada lui de memorie iar cand consideram ca este cazul unei noi stergeri a parbrizului, repunem maneta in pozitia intermitent. In acest fel releul memoreaza durata intre cele doua actiuni ale manetei. Aceasta periada memorata, se reseteaza cand scoatem cheia din contact si revine la o periada de cateva secunde setata din fabricatie. Se pare totusi ca pierdem cele trei "curse" facute de stergatoare atunci cand stropim parbrizul. Voi ce stiti despre acest upgrade?
  4. ACTA - Cenzura Internetului

    Pe langa corectarile pertinente ar fi fost normala si o atitudine onesta, de moderator, asupra subiectului ce l-am adus in atentie. Din pacate nu exista integritate morala la nivelul moderatorilor acestui forum iar calitatile lingvistice prezentate nu compenseaza.
  5. ACTA - Cenzura Internetului

    Americanii au semnat ACTA Agreement la un an dupa aparitia lui, in cea de-a 6 runda de discutii. Daca nu cunosti ce este ACTA informeazate si apoi expuneti punctul de vedere intr-un mod corect si nu unul tendentios. Mai esti si moderator !!!!!!! Am raportat acest enunt ca discriminare si contrar regulamentului. Am fost amenintat cu WARN de catre matrixxx !! There, there, son! Howdy!
  6. La Multi Ani Maurice!

    La multi ani !
  7. La Multi Ani Bunicu'

    La multi ani !!!
  8. My 850

    In mod normal, pe langa clemele laterale de care spune Tommyta, intre eleron si portbagaj se pune si o banda adeziva cu fata dubla. VOLVO vinde un kit de montaj. Nu este necesar sa schimbi portbagajul daca iti schimbi stopurile.
  9. Despre rentabilitatea unui VOLVO

    Atunci bagati si optiunea: peste 10.000€ caci probabil sunt/vor fi si propietari care doar ce si-au cumparat noul VOLVO si n-au facut decat cativa Km.
  10. Volvo-uri in trafic/parcate

    O vedeti? Este acolo !!!
  11. Grila fata

    Nici eu nu am vida dar am gasit: 31290532 - $224 si 31290757 - $202. Nu cred ca sunt componente. P.S. La masina mea din '98 stiu sigur ca se gasesc separat toate aceste componente. Probabil ca si pentru modele mai noi !!
  12. Volvo XC 60 hybrid (salonul auto Detroit 2012)

    Eu o consider cam "rece", gusturi diferite !!
  13. Un Volvo 850 din Rep. Moldova

    Multi spun ca DYNAMAT este ce-a mai buna optiune. In acelasi timp am citit ca a fost inlocuit cu mare succes de alte materiale mult mai ieftine. In mod normal toate aceste materiale vin pregatite cu un strat adeziv.
  14. Poate vin si-n toamna !
  15. Nu stiu exact, in primavara. Chiar mi-e dor...
  16. 2012,LA MULTI ANI !

    La multi ani, VOLVO Club !
  17. Consum mare la temperaturi scazute, diesel

    Prin '00 exista un plastic transparent care se monta pe grila capotei. Produs original VOLVO.
  18. Vin si eu la Excalibur !
  19. La multi Ani Behu!

    La multi ani !
  20. Ce i-ai facut astazi masinii tale?

    Mi-am facut si eu ITPul (State Inspection), am "verde" pana in decembrie 2012 ! P.S. Andu, felicitari pentru faruri, un upgrade care merita toti banii!
  21. Volan pe partea dreapta sau stanga?

    Obligat de imprejurari inseamna ca sunt in Japonia in vacanta si-mi inchiriez o masina ! Te referi la cei care primesc cadou o masina cu volanul pe dreapta? Probabil ca asa este, nu stiu!
  22. Ce nu va place la Volvo-ul personal?

    Nu-mi place ca s-a crapat bordul la limita superioara, la imbinarea cu parbrizul si... faptul ca se cojesc butoanele de lasat/ridicat geamurile. Din fericire nu am alte probleme, poate sunt dar nu le vad ! S-ar putea deschide si un topic cu "Ce va place la VOLVO-ul personal?" cred ca am avea ce transmite vizitatorilor site-ului.
  23. Volan pe partea dreapta sau stanga?

    Cred ca atunci cand suntem obligati de imrejurari, nu vom da inapoi de a conduce pe partea dreapta. De aici si pana a-mi cumpara o masina cu volanul pe partea dreapta este cale lunga si nu are legatura cu sensibilitatea soferului. Exemplul dat de tine, cel cu masinile de salubritate nu este deloc relevant, din contra intareste ideia volanului pe stanga la autoturisme! Este mult mai greu sa urmaresti bordura de pe partea stanga, valabil si pentru cei de la salubritate si pentru noi, conducatorii de autoturisme care circulam mai aproape de axul drumului... si nu fara totiv !!!!
  24. Despre rentabilitatea unui VOLVO

    Sunt perfect deacord. Din pacate oamenii raporteaza totul la bani!