Markkus

Membru
  • Content count

    20
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Markkus

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Brasov
  • Auto Volvo S40 1.6 Benzina
  • Fabricatie 2005
  • Fabricatie 2 0
  1. Pentru cine este interesat.   http://forums.swedespeed.com/showthread.php?481385-VIDA-Dice-2014D-VM-Image-Download-Link
  2. Schimbare CD-Player S40 /2006

    https://www.bluepower.se/en/product/audio-video/car-stereo/custom-players/volvo/s40-2005/    
  3. Multumesc Dumi81,   Se pare ca este o problema pe care o au toate s40 cu luminile din tabloul de bord, se incalzeste placa cu circuite si da eroroare in calculator. La modelele mai noi an fabricatie 2008 sau 2009 in sus s-au pus lumini led care nu mai incalzesc , asa au spus baietii de la service. Am sa duc masina saptamana viitoare la ei pentru ca mai am de schimbat, electomotor, pompa servo,brat dreapta fata, rulmenti spate, galerie evacuare, distributie, pompa apa, cablu portbagaj si o sa faca o verificare in amanunt a cablurilor.  
  4. Da, am uitat sa mentionez ca au aparut la mesajul de eroare, un triunghi rosu, martorul ABS sa aprins, martorul de centura de siguranta sa aprins si el si inca ceva sub martorul de centura care nu am mai apucat sa vad ce este, fiind in trafic, nu am mai apucat sa vad, pana sa se inchida tot bordul, cum am postat.
  5. Scuze, nu stiu de ce apare de mai multe ori.
  6. Buna, Astazi am experimentat o eroare a a sistemului. Dupa titlul din topic masina a semnalat eroarea si am pierdut tot tabloul de bord, intuneric total, sa inchis tot ce avea martor luminos, ceasuri de bord, etc, am ramas doar cu motorul functionand, cu radioul care nu putea fi oprit, apasam sa-l inchid sau sa-l dau mai incet, nu mai raspundea la comenzi. Fara posibilitate de a semnaliza, fara ventilator, pur si simplu conduceam si atat, fara sa stiu daca functioneaza stopurile de frana, mergeau doar faza scurta si stopurile, altceva nimic, de parca toata electonica a disparut. Am mers cam 10 km asa pana acasa fara probleme la franare, acceleratie, directie.  Inainte de a pierde electonica, mesajele de avertizare au aparut dupa 3-5 min au disparut, am mai mers ceva au reaparut si la fel au disparut, totul revenind la normal, in final dupa inca 10 min, totul sa inchis.  Nu am gasit un topic cu aceasta eroare daca exista va rog postati link-ul.  
  7. Buna, Astazi am experimentat o eroare a a sistemului. Dupa titlul din topic masina a semnalat eroarea si am pierdut tot tabloul de bord, intuneric total, sa inchis tot ce avea martor luminos, ceasuri de bord, etc, am ramas doar cu motorul functionand, cu radioul care nu putea fi oprit, apasam sa-l inchid sau sa-l dau mai incet, nu mai raspundea la comenzi. Fara posibilitate de a semnaliza, fara ventilator, pur si simplu conduceam si atat, fara sa stiu daca functioneaza stopurile de frana, mergeau doar faza scurta si stopurile, altceva nimic, de parca toata electonica a disparut. Am mers cam 10 km asa pana acasa fara probleme la franare, acceleratie, directie.  Inainte de a pierde electonica, mesajele de avertizare au aparut dupa 3-5 min au disparut, am mai mers ceva au reaparut si la fel au disparut, totul revenind la normal, in final dupa inca 10 min, totul sa inchis.  Nu am gasit un topic cu aceasta eroare daca exista va rog postati link-ul.  
  8. Buna, Astazi am experimentat o eroare a a sistemului. Dupa titlul din topic masina a semnalat eroarea si am pierdut tot tabloul de bord, intuneric total, sa inchis tot ce avea martor luminos, ceasuri de bord, etc, am ramas doar cu motorul functionand, cu radioul care nu putea fi oprit, apasam sa-l inchid sau sa-l dau mai incet, nu mai raspundea la comenzi. Fara posibilitate de a semnaliza, fara ventilator, pur si simplu conduceam si atat, fara sa stiu daca functioneaza stopurile de frana, mergeau doar faza scurta si stopurile, altceva nimic, de parca toata electonica a disparut. Am mers cam 10 km asa pana acasa fara probleme la franare, acceleratie, directie.  Inainte de a pierde electonica, mesajele de avertizare au aparut dupa 3-5 min au disparut, am mai mers ceva au reaparut si la fel au disparut, totul revenind la normal, in final dupa inca 10 min, totul sa inchis.  Nu am gasit un topic cu aceasta eroare daca exista va rog postati link-ul.  
  9. Buna, Astazi am experimentat o eroare a a sistemului. Dupa titlul din topic masina a semnalat eroarea si am pierdut tot tabloul de bord, intuneric total, sa inchis tot ce avea martor luminos, ceasuri de bord, etc, am ramas doar cu motorul functionand, cu radioul care nu putea fi oprit, apasam sa-l inchid sau sa-l dau mai incet, nu mai raspundea la comenzi. Fara posibilitate de a semnaliza, fara ventilator, pur si simplu conduceam si atat, fara sa stiu daca functioneaza stopurile de frana, mergeau doar faza scurta si stopurile, altceva nimic, de parca toata electonica a disparut. Am mers cam 10 km asa pana acasa fara probleme la franare, acceleratie, directie.  Inainte de a pierde electonica, mesajele de avertizare au aparut dupa 3-5 min au disparut, am mai mers ceva au reaparut si la fel au disparut, totul revenind la normal, in final dupa inca 10 min, totul sa inchis.  Nu am gasit un topic cu aceasta eroare daca exista va rog postati link-ul.  
  10. Buna, Astazi am experimentat o eroare a a sistemului. Dupa titlul din topic masina a semnalat eroarea si am pierdut tot tabloul de bord, intuneric total, sa inchis tot ce avea martor luminos, ceasuri de bord, etc, am ramas doar cu motorul functionand, cu radioul care nu putea fi oprit, apasam sa-l inchid sau sa-l dau mai incet, nu mai raspundea la comenzi. Fara posibilitate de a semnaliza, fara ventilator, pur si simplu conduceam si atat, fara sa stiu daca functioneaza stopurile de frana, mergeau doar faza scurta si stopurile, altceva nimic, de parca toata electonica a disparut. Am mers cam 10 km asa pana acasa fara probleme la franare, acceleratie, directie.  Inainte de a pierde electonica, mesajele de avertizare au aparut dupa 3-5 min au disparut, am mai mers ceva au reaparut si la fel au disparut, totul revenind la normal, in final dupa inca 10 min, totul sa inchis.  Nu am gasit un topic cu aceasta eroare daca exista va rog postati link-ul.  
  11. Buna, Astazi am experimentat o eroare a a sistemului. Dupa titlul din topic masina a semnalat eroarea si am pierdut tot tabloul de bord, intuneric total, sa inchis tot ce avea martor luminos, ceasuri de bord, etc, am ramas doar cu motorul functionand, cu radioul care nu putea fi oprit, apasam sa-l inchid sau sa-l dau mai incet, nu mai raspundea la comenzi. Fara posibilitate de a semnaliza, fara ventilator, pur si simplu conduceam si atat, fara sa stiu daca functioneaza stopurile de frana, mergeau doar faza scurta si stopurile, altceva nimic, de parca toata electonica a disparut. Am mers cam 10 km asa pana acasa fara probleme la franare, acceleratie, directie.  Inainte de a pierde electonica, mesajele de avertizare au aparut dupa 3-5 min au disparut, am mai mers ceva au reaparut si la fel au disparut, totul revenind la normal, in final dupa inca 10 min, totul sa inchis.  Nu am gasit un topic cu aceasta eroare daca exista va rog postati link-ul.  
  12. Buna, Astazi am experimentat o eroare a a sistemului. Dupa titlul din topic masina a semnalat eroarea si am pierdut tot tabloul de bord, intuneric total, sa inchis tot ce avea martor luminos, ceasuri de bord, etc, am ramas doar cu motorul functionand, cu radioul care nu putea fi oprit, apasam sa-l inchid sau sa-l dau mai incet, nu mai raspundea la comenzi. Fara posibilitate de a semnaliza, fara ventilator, pur si simplu conduceam si atat, fara sa stiu daca functioneaza stopurile de frana, mergeau doar faza scurta si stopurile, altceva nimic, de parca toata electonica a disparut. Am mers cam 10 km asa pana acasa fara probleme la franare, acceleratie, directie.  Inainte de a pierde electonica, mesajele de avertizare au aparut dupa 3-5 min au disparut, am mai mers ceva au reaparut si la fel au disparut, totul revenind la normal, in final dupa inca 10 min, totul sa inchis.  Nu am gasit un topic cu aceasta eroare daca exista va rog postati link-ul.  
  13. Buna, Astazi am experimentat o eroare a a sistemului. Dupa titlul din topic masina a semnalat eroarea si am pierdut tot tabloul de bord, intuneric total, sa inchis tot ce avea martor luminos, ceasuri de bord, etc, am ramas doar cu motorul functionand, cu radioul care nu putea fi oprit, apasam sa-l inchid sau sa-l dau mai incet, nu mai raspundea la comenzi. Fara posibilitate de a semnaliza, fara ventilator, pur si simplu conduceam si atat, fara sa stiu daca functioneaza stopurile de frana, mergeau doar faza scurta si stopurile, altceva nimic, de parca toata electonica a disparut. Am mers cam 10 km asa pana acasa fara probleme la franare, acceleratie, directie.  Inainte de a pierde electonica, mesajele de avertizare au aparut dupa 3-5 min au disparut, am mai mers ceva au reaparut si la fel au disparut, totul revenind la normal, in final dupa inca 10 min, totul sa inchis.  Nu am gasit un topic cu aceasta eroare daca exista va rog postati link-ul.  
  14. Buna, Astazi am experimentat o eroare a a sistemului. Dupa titlul din topic masina a semnalat eroarea si am pierdut tot tabloul de bord, intuneric total, sa inchis tot ce avea martor luminos, ceasuri de bord, etc, am ramas doar cu motorul functionand, cu radioul care nu putea fi oprit, apasam sa-l inchid sau sa-l dau mai incet, nu mai raspundea la comenzi. Fara posibilitate de a semnaliza, fara ventilator, pur si simplu conduceam si atat, fara sa stiu daca functioneaza stopurile de frana, mergeau doar faza scurta si stopurile, altceva nimic, de parca toata electonica a disparut. Am mers cam 10 km asa pana acasa fara probleme la franare, acceleratie, directie.  Inainte de a pierde electonica, mesajele de avertizare au aparut dupa 3-5 min au disparut, am mai mers ceva au reaparut si la fel au disparut, totul revenind la normal, in final dupa inca 10 min, totul sa inchis.  Nu am gasit un topic cu aceasta eroare daca exista va rog postati link-ul.  
  15. Buna, Astazi am experimentat o eroare a a sistemului. Dupa titlul din topic masina a semnalat eroarea si am pierdut tot tabloul de bord, intuneric total, sa inchis tot ce avea martor luminos, ceasuri de bord, etc, am ramas doar cu motorul functionand, cu radioul care nu putea fi oprit, apasam sa-l inchid sau sa-l dau mai incet, nu mai raspundea la comenzi. Fara posibilitate de a semnaliza, fara ventilator, pur si simplu conduceam si atat, fara sa stiu daca functioneaza stopurile de frana, mergeau doar faza scurta si stopurile, altceva nimic, de parca toata electonica a disparut. Am mers cam 10 km asa pana acasa fara probleme la franare, acceleratie, directie.  Inainte de a pierde electonica, mesajele de avertizare au aparut dupa 3-5 min au disparut, am mai mers ceva au reaparut si la fel au disparut, totul revenind la normal, in final dupa inca 10 min, totul sa inchis.  Nu am gasit un topic cu aceasta eroare daca exista va rog postati link-ul.