REVLV

Membru
  • Content count

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by REVLV

  1. Android Head Unit

    Salutare,    are cineva instatal un head unit cu android ca cele care se găsesc pe ebay și aliexpress? Sînt curios dacă chiar merg comenzile de pe volan, cum se poate face update la hărți și dacă se potrivește la culoare cu restul consolei centrale.    Dacă aveți, puteți să puneți niște poze?   Mulțumesc!
  2. Android Head Unit

    Ok, deci calitatea slabă a bluepower se confirmă. Mersi! 
  3. Android Head Unit

    Exact în postura ta sînt și eu. Pînă acum nu am găsit nimic care să-mi placă.  
  4. Android Head Unit

    Din cîte am citit, nici BluePower nu e mai grozavă. În primul rînd pentru că sistemul de operare e învechit, dar și pentru că sunetul nu este de calitate. Pe forumurile de afară sînt mulți care le-au dat jos după cîteva zile. 
  5. Android Head Unit

    Și eu aș vrea să văd niște poze. Mă interesează mai ales dacă pușcă culoarea ramei cu cea a consolei.   Pe de altă parte, eu eram curios de unitățile acelea chinezești care se potrivesc perfect în locul playerului. Prețul unității-- aporx. $400--e tentant, dar mi-e frică de faptul că s-ar putea să arate ca dracu și să meargă prost. 
  6. Buna ziua, am eu tot setul de 4, nou. 100 de lei cu transportul inclus prin Posta Romana. 
  7. Bună ziua, oare am șanse să găsesc la dvs. un set de apărători de noroi spate pentru Volvo V70 din 2004. Nu carenele, ci accesoriile acelea menite să protejeze caroseria. Codul lor Volvo este 9190803.   Cele bune!
  8. Ce oglindă pe V70 II?

    Sînt aproape convins că cea fără bec nu e originală. Că aia e convexă și trebuie dată la maxim ca să vezi bine. pe de altă parte, cred că la cealaltă becul nu merge din alte motive, pe care va trebui să le descopăr. Dar aș vrea să fiu sigur, să nu mai merg pe încercate. 
  9. Salutare, are, oare, cineva VIDA instalat pe calculator pentu a mă ajuta cu o informație. Eu am pe mașină două oglinzi exterioare de două feluri. Cea din stînga e fără lumină de curtoazie (aceea de sub oglindă să nu calci în baltă) și cea din dreapta cu, dar nu merge nici după schimbarea becului. Deci, s-ar putea ca nici asta să nu fie originală. Mă întrebam, de aceea, dacă pe baza VIN-ului oare s-ar putea vedea în VIDA cum ar trebui să fie oglinzile la mine?    
  10. Ce oglindă pe V70 II?

    Știu că doar atunci se aprinde și că nu face mare brînză, dar dacă tot trebuie să schimb o oglindă vreau să le am pe amîndouă la fel și, dacă tot am dat banii, le-aș vrea și funcționale :))  Ai cumva VIDA deci? Eu sînt pe Macintosh și nu pot instala. Am tot încercat să fac partiție cu Windowos nu mă prea pricep. Ba nu era versiunea de Windows bună, ba nu aveam suficient RAM, ba nu aveam browserul care trebuie și tot așa. 
  11. Dezmembrari Volvo Braila

    Am eu