gicageo

Membru
  • Content count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

1 Follower

About gicageo

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday January 01

Profile Information

  • Locatie brasov
  • Auto volvo s40
  1. Buna ziua,

    Cat costa un plafon de S40 din 1997?

    Multumesc.

     

     

  2. Probleme frana

    Buna ziua, Am desfacut etrierul dreapata spate ,dar am abservat ca nu am acel arc care tensioneaza cablul franei de mana.Are cineva vreun raspuns? Multumesc.
  3. Probleme frana

    Aerisitorul de pe etrierul fata se poate schimba?
  4. Probleme frana

    Inteleg,atunci o sa o tractez cumva pana la un service.Multumesc de raspuns.
  5. Probleme frana

    Buna ziua, Acum o saptamana am constatat ca placutele de frana de pe fata,stanga nu mai revin in pozitia initiala si ca dupa un numar de km discul respectiv incepe sa se incalzeasca.Am comandat un kit cilindru+garnituri pentru etrierul respectiv si l-am montat in locul celui uzat.Dupa ce am facut aerisirea la toate cele 4 roti incepand cu dreapta spate am observat ca acum nu mai am frane deloc.Cred ca cilindrul respectiv nu functioneaza corespunzator desi garnitura a fost pusa bine si burduful acele de praf iarasi l-am bagat in ambele canale.Nici fara lichid de frana nu am ramas in timpul ce am lucrat la ea,paharul a fost tot timpul plin.Poate are cineva o solutie macar sa prinda frana un pic mai bine sa o pot duce cat de cat pe roati la un service din apropiere? Multumesc.
  6. Cheie briceag

    Buna seara. De cand am achizitionat masina mi s-a dat o singura cheie ,fara telecomanda.Pot adapta la masina inchidere din telecomanda? Multumesc.
  7. Uzura discuri frana

    Stiu ca mi-ati zis da nu am inteles din prima care e treaba.
  8. Stie cineva cat ar trebui sa aiba ca si grosime discurile de frana de pe fata si de pe spate la un s40 1.8i 115 cp din 1997?Care ar fi minimul admis?
  9. Ce VOLVO deţineţi?

    Volvo s40 ,1.8 115 16v,1997.Masina este adusa din Olanda,am cumparat-o in octombrie 2009 si avea 220 000 de km.
  10. as dori sa stiu daca consola centrala de la s40 phase 2,cea cu cotiera incorporata,se poate monta pe un s40 phase 1 din '97