Skinny

Membru
  • Content count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About Skinny

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Timisoara
  • Auto Volvo S40 II Monumentum
  • Fabricatie 2009
  • Fabricatie 2 0

Recent Profile Visitors

308 profile views
  1. caut motor 1.8 pe S40 II

    Am fost la mecanic si am primit raspunsul final. Intreg blocul motor este gata. Biela este dusa, pistonul al doilea este terminat. In poze se vede faptul ca s-a desprins de pe capacul de la biela
  2. caut motor 1.8 pe S40 II

    Sunt din capatul celalalt al tarii, taman din Timisoara. Masina o cumparasem din Bucuresti. Voi face niste teste, ca mai vreau sa verific cateva lucruri, si daca nu gasesc vreo solutie, te voi contacta. Daca cumva am drum prin Bucuresti, poate vin cu masina direct . Multam de sfaturi. 
  3. caut motor 1.8 pe S40 II

    Asa citisem si eu. Asta este. Trebuie sa caut in continuare unde sa il segmentez o solutie trebuie gasita pana la urma. E nasoala treaba si nu imi vine sa o dau la dezmembrari. Am observat de asemenea ca majoritatea mecanicilor cam fug de la segmentarea aceastui motor. De ce, nu stiu. Insa nici nu dispus sa bag mii de euro in ea, si nici sa o dau cu problemele astea. Asta, pe langa faptul ca imi place masina. 
  4. caut motor 1.8 pe S40 II

    mai este o chestie importanta pe care nu am mentionat-o. Masina a fost fabricata in 2009. Achizitionata second, cumparata de noua de la Primus Auto. Problema de care m-am lovit este ca nu se gaseste pentru seria motorului, varsta acestuia, piesele. am vazut ca majoritatea sunt impartite  2004-2008. Al meu fiind 2009, apartine de alta serie. Nu stiu ce sa zic, poate ti se pare ca vorbesc baliverne, dar dupa cum spuneam, nu sunt specialist. 
  5. caut motor 1.8 pe S40 II

    am fost la mai multi mecanici si nu am idei. Motor nu gasesc si nu stiu ce sa zic. Nu sunt mecanic de meserie si nici nu stiu care este problema . Cel mai probabil chiulasa, pistoanele, undeva tot scapa ulei. Nici piese cica nu se gasesc asa lejer la motorul asta de 1.8. Nu prea am idei. Si sincer, nici bani sa dau 2500 de euro pe unul nou sau reconditionat. 
  6. caut motor 1.8 pe S40 II

    mananca ulei, 2 litri la 5000 de km. E clar ca segmentii sau supapele sunt duse. Problema este insa alta. Si anume ca motorul acesta de 1.8 benzina este cam greu de refacut, fiind o copie dupa motorul de pe fordul american, variantele alea inguste si inalte. Iar reparatia devine mai dificila in acest sens. 
  7. Caut un motor de 1.8 benzinar pentru Volvo S40 II , de tipul B4148S11. Al meu este gata si sunt nevoit sa il schimb. 
  8. Probleme ulei

    1.8 Benzinar
  9. Probleme ulei

    Salutare colegi, Sunt nou pe forum, si vreau sa apelez la expertiza voastra, fiind pentru prima data proprietar al unui Volvo S40.  Masina a fost achizitionata de primul proprietar de la reprezentanta Primul Auto din Bucuresti in 2010, fiind fabricata in 2009. Eu am achizitionat-o in luna mai al acestui an, fiind al treilea proprietar.  Kilometri sunt putini (a fost verificat), masina merge bine, insa am descoperit o problema. In luna august am facut schimbul de filtre, asta include, bineinteles uleiul. M-am documentat pe internet cat trebuie bagat pentru motorizarea si varsta masinii - 4.5 L. Atata am si adaugat. Am descoperit la finele lunii trecute, insa, ca joja imi indica pe minim, asadar, am mai adaugat un litru. Acum am adaugat alt litru, si tot pe minim imi arata. Care ar putea fi problema? O fi la compresie? Eu folosesc Castrol 5w30 full sintetic.  Nu scoate fum de nici o culoare la relantiu, sa fi crezut ca e negru sau albastru, nimic. Sa fi citit eronat si nu am adaugat suficient ulei in motor? Sau sa ma astept la ce-i mai grav, si anume ca segmentii sunt terminati. Multam fain. Hai noroc !