• Announcements

  • Adrian N

   Mentenanta   07/19/2018

   In perioada 20-05 ora 20:00 - 22-05 ora 20:00 site-ul va fi oprit pentru mentenanta. Probleme ce se vor a fi rezolvate: Problema legata de conturi(inregistrare, autentificare, schimbare parola) Problema cu spam-ul. https://www.facebook.com/groups/volvoclubrom/  

Maurice

Membru
 • Content count

  939
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

726 Best

About Maurice

 • Rank
  Senior
 • Birthday 01/27/1972

Profile Information

 • Sex Barbat
 • Locatie Bucuresti
 • Auto XC90 D5 MY2016
 • Fabricatie
 • Auto2 S60 D2 MY2013
 • Fabricatie2

Contact Methods

 • Yahoo george72marcu@yahoo.com
 1. Internet Bluetooth/Wifi nefunctional

  Internetul trebuie sa mearga prin bluetooth. In setarile de comunicatie trebuie gasit. Incearca cu alt telefon sa vezi daca merge. La mine merge cu 3 telefoane (eu, nevasta, fica).
 2. S60 P*

  Stickerul asta nou alb/negru are mai multi cai decat cel vechi albastru ca atunci il schimb si eu
 3. S60 P*

  La mine dupa ultima revizie/update in loc de "Dinamic" imi apare Polestar pe display Sa vezi diferenta ....o litera in plus Aia de la tine nu-i de la Polestar One? trebuia sa-ti pui 60 ... Polestar S60
 4. Kinetic - Mommentum - Summum

  La orice dealer in functie de modelul ales iti da lista de optiuni pentru fiecare model plecand de la cea mai simpla Kinetic si mergand la cea mai pricopsita Summum sau mai nou Inscription. Mai este varianta R-design undeva intre Mommentum si Inscription. Intra pe sitele https://www.volvocars.com/ro gasesti toate detaliile acolo.
 5. Xc60 cutie automata exploatare

  La un atelier modest schimba si ... dumnezeu cu mila. Sunt o mie de postari despre ce/cum se face la cutie, nu-i asa simplu s-o faca Dorel la coltul strazii. Daca pui la socoteala numai aia 11 litri (parca trebuiau mai multi conf. VIDA) nu mai e chiar asa scump.
 6. Intalnire

  Ma abtin, trimite-mi te rog niste recomandari de carti. N-am detinut atatea masini pe care sa le tunez asa ca ma inclin in fata experientei tale. Poate n-am inteles noi si discutam pe langa subiect, pe ce iei tu 4500 euro? Pe masina cu totul sau pe niste piese de tunung demontate vandute second hand? Te rog da-ne cateva exemple de piese si pret nou vs second hand sa ne scoti din confunzie.
 7. Intalnire

  gresit
 8. Intalnire

  Din experienta unui posesor de VW Scirocco a vandut toate maimutele de tunning (frane, roti, esapament, bari, fete usi etc) cam pe la o treime din cat a platit pe ele in conditiile in care piesele aveau cat de cat cautare portrivindu-se pe multe modele. La noi cu Volvo...draq le cauta.
 9. E un pas facut de o autoritate, mununea de la Maglavit. Bucurati-va ca nu prea se fac gesturi de acest tip de nicio autoritate. Astea sunt datele oficiale pe care le pot colecta si pe care din fericire s-au gandit ca ar fi util sa le puna la dispozitia oricui, gratuit. Poate intr-un viitor indepartat o sa coreleze informatia si cu autoritati similare din Europa si de ce nu cu service-urile (macar alea autorizate)
 10. scaun sofer xc70 P2

  Se vede 1/2 din rozeta la scaunul stanga in poza
 11. scaun sofer xc70 P2

  Are suport lombar reglaj manual. Eu la XC70/2008 echipare Summum aveam, nu stiu daca au toate echiparile.
 12. Anvelope Volvo S80 D5AWD

  Cand deschizi usa sofer pe stalpul unde este prinsa cu balamale usa spate trebuie sa ai un stiker pe care apar dimensiunile "legale" In taloanele vechi apareau si dimensiunile la astea de cativa ani incoace nu mai apare nimic.
 13. Anvelope Volvo S80 D5AWD

  Un rand de anvelope nu cred ca se amortizeaza, cred ca se consuma/tocesc. Contabil vorbind (doar aici se amortizeaza chestiile) cauciucurile pot fi considerate: 1. obiecte de inventar si se "consuma" imediat iar ce ai facut cheltuiala, la final cand le arunci/schimbi le scoti din gestiune cu o nota contabila 2. piese auto care "dispar" din contabilitate imediat ce ai facut cheltuiala. Daca intrebi la cati km schimbam cauciucurile e mai complicat raspunsul, in general cand se tocesc. Nu cred ca le-am tinut vreodata mai mult de 3-4 sezoane sau vreo 50-60.000 km la nicio masina. De multe ori se mai puteau folosi ca nu erau chiar "epuizate" dar preventia si dorinta de viata a primat in fata cheltuielii.
 14. Fleacuri, aceeasi poveste cu Floriol-ul...
 15. Impresii XC90 MY2016

  Poate e mai mult impresia dat fiind ca le-am pus nu imediat dupa Continental-uri ci dupa Nokian-urile de iarna. Momentan imi plac, sper sa nu-mi schimb parerea (prea repede).