• Announcements

  • Adrian N

   Mentenanta   07/19/2018

   In perioada 20-05 ora 20:00 - 22-05 ora 20:00 site-ul va fi oprit pentru mentenanta. Probleme ce se vor a fi rezolvate: Problema legata de conturi(inregistrare, autentificare, schimbare parola) Problema cu spam-ul. https://www.facebook.com/groups/volvoclubrom/  

Maurice

Membru
 • Content count

  945
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

727 Best

About Maurice

 • Rank
  Senior
 • Birthday 01/27/1972

Profile Information

 • Sex Barbat
 • Locatie Bucuresti
 • Auto XC90 D5 MY2016
 • Fabricatie
 • Auto2 S60 D2 MY2013
 • Fabricatie2

Contact Methods

 • Yahoo george72marcu@yahoo.com
 1. Achizitie XC90 dupa 2015

  S-o stapanesti cu placere Raspunsuri la intrebarile tale, da, da, da de trei ori da. Nu stiu pretul cheii dar se zgarie ca naiba.
 2. Reparatie tweetere

  Cumpara altele, nu merita reparatia ca nu ies bine. Eu am reparat un difuzor de boxa (nu la masina) la firma producatoare si a iesit un kkt. Am cumparat unul nou pana la urma.
 3. Achizitie XC90 dupa 2015

  OK
 4. Achizitie XC90 dupa 2015

  La mine n-a intrat apa in interior doar a udat motorul care se pare ca mergea foarte greu dupa asta (oxidat/ruginit/draq sa-l ia).
 5. Achizitie XC90 dupa 2015

  Fiecare-si face singur socoteala. In cazul meu, a fost si este o masina de luat. In 4 ani si 100kkm singurele probleme le-am avut la compresorul suspensiei pneumatice (schimbat in garantie) si la trapa unde s-a infundat scurgerea si am ajuns sa schimb motorul mecanismului de deschidere (schimbat in garantie chiar daca putea sa fie defectul din proasta intrebuintare/necuratarea scurgerii) Nu am mers aproape 100kkm pe an cum vad ca ai mers tu numai cu S80-ul si asta timp de 5 ani dar nici nu m-am purtat cu manusi, adica utilizata la tot ce-i nevoie si intretinuta cum trebuie. Altii sunt de alta parere mai buna/mai proasta dupa noroc.
 6. XC70

  Kko de marketing toate denumirile astea. Ideea de baza e ca nu au nicio legatura una cu alta indiferent ca are sau nu buton fizic sau trebuie intrat in meniu s-o anulezi. E normal ca o suspensie mai performanta sa ajute un sistem de tractiune/franare/etc totul culminand cu un comportament mai bun al masinii
 7. XC70

  4C-ul nu are legatura cu DSTC. E adevarat ca ambele ajuta la comportamentul masinii dar unul nu-l exclude pe celalalt. 4C-ul se refera strict la amortizoarele reglabile, nu are legatura nici macar cu cutia sau comportamentul motorului cum multi pretind (asta o spun dupa peste 200.000 km nu din povesti) DSTC - ul e alta poveste cu tractiune/franare/etc The stability and traction control system, DSTC (Dynamic Stability and Traction Con- trol) helps the driver to avoid skidding and improves the car's traction. The system limits the driving and brake force of the wheels individually so that skidding can be avoided. This increases manoeuvra- bility and as a result safety in the event of sudden movement. Traction is improved by means of the system distributing the driving force between the wheels. The system primarily engages at low speed on poor road surfaces  
 8. Internet Bluetooth/Wifi nefunctional

  Internetul trebuie sa mearga prin bluetooth. In setarile de comunicatie trebuie gasit. Incearca cu alt telefon sa vezi daca merge. La mine merge cu 3 telefoane (eu, nevasta, fica).
 9. S60 P*

  Stickerul asta nou alb/negru are mai multi cai decat cel vechi albastru ca atunci il schimb si eu
 10. S60 P*

  La mine dupa ultima revizie/update in loc de "Dinamic" imi apare Polestar pe display Sa vezi diferenta ....o litera in plus Aia de la tine nu-i de la Polestar One? trebuia sa-ti pui 60 ... Polestar S60
 11. Kinetic - Mommentum - Summum

  La orice dealer in functie de modelul ales iti da lista de optiuni pentru fiecare model plecand de la cea mai simpla Kinetic si mergand la cea mai pricopsita Summum sau mai nou Inscription. Mai este varianta R-design undeva intre Mommentum si Inscription. Intra pe sitele https://www.volvocars.com/ro gasesti toate detaliile acolo.
 12. Xc60 cutie automata exploatare

  La un atelier modest schimba si ... dumnezeu cu mila. Sunt o mie de postari despre ce/cum se face la cutie, nu-i asa simplu s-o faca Dorel la coltul strazii. Daca pui la socoteala numai aia 11 litri (parca trebuiau mai multi conf. VIDA) nu mai e chiar asa scump.
 13. Intalnire

  Ma abtin, trimite-mi te rog niste recomandari de carti. N-am detinut atatea masini pe care sa le tunez asa ca ma inclin in fata experientei tale. Poate n-am inteles noi si discutam pe langa subiect, pe ce iei tu 4500 euro? Pe masina cu totul sau pe niste piese de tunung demontate vandute second hand? Te rog da-ne cateva exemple de piese si pret nou vs second hand sa ne scoti din confunzie.
 14. Intalnire

  gresit
 15. Intalnire

  Din experienta unui posesor de VW Scirocco a vandut toate maimutele de tunning (frane, roti, esapament, bari, fete usi etc) cam pe la o treime din cat a platit pe ele in conditiile in care piesele aveau cat de cat cautare portrivindu-se pe multe modele. La noi cu Volvo...draq le cauta.