Msorin

Membru
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About Msorin

 • Rank
  Nou venit

Profile Information

 • Sex Barbat
 • Locatie Iasi
 • Auto Volvo V50 2. 0d
 • Fabricatie 2005
 • Fabricatie2
 1. Diagnoza Volvo

  Salut,  pentru o diagnoza pentru  volvo v50,  gasesc pe cineva in Iasi? ? Multumesc 
 2. Asta da inspiratie :).  Cu ce spray a dat? 
 3. Nu stiu ce valori are.  Am pus un tester multimarca si, pe langa alte erori imi dadea si o eroare intermitenta la supapa control turbina,  plus ca am gasit si galeria de admisie fisurata.  Stiti un mecanic bun pentru Volvo in Iasi? 
 4. Da,  am schimbat si eu pompa, s-a rezolvat cu frana,  in schimb am ramas cu alte probleme nerezolvate.  Uneori cand e rece afara,  scoate fum alb,  nu se turraza mai mult de 1100 pentru cateva minute,  sau,  in mers pe la 2600,  2700 i se taie puterea pentru o fractiune de secunda.  Voi schimba supapa control turbina,  sa vad daca e vre o îmbunătățire. 
 5. Da,  am schimbat si eu pompa, s-a rezolvat cu frana,  in schimb am ramas cu alte probleme nerezolvate.  Uneori cand e rece afara,  scoate fum alb,  nu se turraza mai mult de 1100 pentru cateva minute,  sau,  in mers pe la 2600,  2700 i se taie puterea pentru o fractiune de secunda.  Voi schimba supapa control turbina,  sa vad daca e vre o îmbunătățire. 
 6. Super.  Eu am curatat toate contactele,  mai putin cele de la injectoare.  O sa incerc si varianta asta,  pana ajung sa pun un tester vida
 7. Buna dimineata,  Volvo V50,  2. 0d,  2005,  euro 3 De ceva vreme ma confrunt cu urmatoarea problema: sunt momente cand masina porneste mai greu,  turometrul ajunge la 900 rotatii,  apas pedala de acceleratie si cu greu ajunge pana la 1100,  opresc/pornesc motorul si nimic.  Daca o las pornita isi revine dupa cateva minute.  Se mai intampla si in mers,  undeva pe la 3200 rotatii sa taie acceleratia si dupa o fractiune de secunda sa isi revina. Injectoarele, bujiile au fost verificate,  pompa de motorina schimbata. Care ar putea fi problema?  Multumesc. 
 8. Salut.  Am pornit masina azi dimineata si avea aceleiasi simptome.  Am scos futrunul de la pompa de vacuum si nu tragea aer.  Am ciocanit-o de cateva ori si si-a revenit.  Sper sa fie doar pompa. Multumesc. 
 9. Buna seara, sunt posesorul unui Volvo V50,  motor 2. 0,  100kw,  euro 3.  De putina vreme am o problema cu masina,  uneori,  cand pornesc masina, pedala de frana este tare, iar motorul nu mai are putere,  creste lent turatia, dar nu trage. In bord apare mesajul "richedere asisstenta motore".  De cele mai multe ori aceste probleme apar impreuna,  atunci cand isi revine frana,  motorul isi recapata puterea, dar,  in ultima perioada apare mai des doar lipsa puterii motorului. Pe tester imi apar erorile din atașament. glow plug relay incorect-intermitent Egr system regulation-intermitent Turbo regulator-intermitent S-a mai lovit cineva de problema asta?  Multumesc.