Vera

Membru
  • Content count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About Vera

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Bucuresti
  • Auto Volvo S60
  • Fabricatie 2012
  • Fabricatie 2 0
  1. Bună! Va rog o soluție, dacă cineva de pe grup a reușit sa găsească!  După cum știți, Volvo S60 model 2012, nu are roată de rezerva, dar nici spatii pentru asa ceva. Într-adevăr, pentru pana, exista Kit ul "magic", dar în aceasta seara, o șină de tramvai mi-a tăiat cauciucul și am fost nevoita sa abandonez mașina, pana mâine, când pot cumpăra un cauciuc. Nu mai sunt deloc confortabila, sa știu ca nu am roată de rezerva, mai ales dupa aceasta pățanie, una de rezerva, în portbagaj, îmi ocupa mult spațiu și nu prea mai am loc de bagaje, ce variante ați găsit? Oare cea slim e mai mica, sau întra în spațiul de sub portbagaj? Mulțumesc frumos! 
  2. cutie de viteze S60

    Buna, Bogdan! Asa oferta, de 100 de lei, nu o pot rata. La asa preturi, cred ca mai am niste chestii de remediat, imi dai te rog adresa si numarul de telefon, sa fac o programare?  Multunesc frumos!
  3. cutie de viteze S60

    Imi cer scuze, nu prea ma pricep, ce presupune acest lucru tehnic și financiar?  Cine ma poate ajuta?  Multumesc frumos!
  4. cutie de viteze S60

    Buna! In plan drept, câteodată si din P în D sau R, apare smucitura.  Sincer, am observat ca mai mult cand este rece motorul, smuceste mai tare. Ideea e ca, fostul proprietar mi a spus că a schimbat uleiul la cutie, deci, ori l a schimbat si de aceea au apărut probleme, ori s a lăudat când mi a vândut o. Cand am cumparat o acum două luni nu făcea asa, acum a început să facă.  Multumesc! 
  5. Buna! Am un S60 din 2012 si de ceva vreme, la cutia de viteza, în momentul în care dau din R in D, apare o smucitură, uneori destul de mare, alteori mai mică... nu-mi dau seama de la ce ar putea fi. Multumesc! 
  6. service volvo

    Buna! Sunt noua pe forum, nu m-am uitat sa vad daca cineva a raspuns, in trecut, la aceste intrebari, asa ca, rog sa nu va suparati daca le repet. Am achizitionat de curand un Volvo S60, fabricatie 2012 si am descoperit urmatoarele probleme  : 1. Farurile - becul din dreapta are momente cand se stinge, am aflat de la fostul proprietar ( dupa ce am achizitionat-o  )  ca a avut un scurt cand a pus becuri xenon, dar zice ca s-a rezolvat. Ei bine, pare sa nu se fi rezolvat, as vrea sa stiu unde o pot verifica sa vad daca e suficient doar sa schimb becurile, sau problema e din altceva? 2. Legat de becul xenon din far, nu gasesc nicaieri pe net, modelul, sa stiu ce comand, ma puteti ajuta va rog? Am vazut undeva ca ar fi D3S, dar vreau sa fiu sigura. 3. Cutia de viteze ( DSG ) - uleiul din cutie, se schimba sau nu? As vrea sa o verific si pe aceasta, cateodata are un smucit, cand schimb din R in D.... 4. Miros de gaz in masina, la stat pe loc - la un service mi-a spus ca ar fi din geometria turbinei, care trebuie rectificata, dar nu-i panica, atata timp cat mirosul "nu ma omoara"  , mai pot sa stau asa. Gasesc un service cu experienta pe Volvo si preturi ok, in Bucuresti?   Multumesc frumos!